![]() |
ja gralem juz sorciem i jest milo, na poczatku dosc trudno, ale potem 100+ lvl sie milo expowuje.
na razie zalozylem sobie knighta, mam zamiar kupic pacc (przez tibia.pl) i potem wbic sie na jakis nowy serv z master sorciem (oczywiscie na knighta dalem glos) |
Ja gram sorcem i tak zaznaczyłem w sondzie ;)
|
Ja teraz gram knightem.
|
Ja zaznaczyłem Paladyna :) SPOKO SIE NIM GRA!!!!!!
|
knight,palek,drut,sorc ssie
najlepszy jest rookstayer |
Ostatnio nie gram ale tak wogule to gram knajtem. Po wejściu soul pointsów runemejkerzy zaczeli chodzić na proste potworki np: do troll mountains na trolle.
w tych miejscach praktycznie nie ma hight lvli a ja ze skillami przykładowo 50/48 i war hammerem biore takiego 15 lvlowego sorca na pare hitów i w ten sposób zdobywam runki czyli kase. :cup: Zauważyłem jednak że strasznie dużo osób segreguje profesje na lepsze lub gorsze chociaż każda profesja jest w jakimś stopniu zależna od innych i każda ma swe wady i zalety np. sork, drut ani pall nie pójdzie przykładowo na dl bez pomocy blokera(knajta). Dragon lord by go zabił. Tak samo sam bloker nie pujdzie na dl bo bez pomocy całej ekipy zadawał by zbyt małe obrażenia dla Dragon lorda. |
Druid
1miejsce Druid (moze robic ruzne runy) :mag: 2miejsce Soccer (sd chba kazdy wie co to jest) :mag: 3miejsce Paladyn (Rozwali Knighta bez problemu) :lucznik: 4 miejsce Knight(ma dobre skille i tyle) :crusader:
:cup: Muj glos idzie na Druida :cup: |
Ja gram... e dowiecie sie na tym poscie
Ja gram palem i tylko palem nawet gdybym szedl w miecz to bym zrobil pala. Bo ma exure vite, a nim tak samo sie bije skile jak knightem (oczywiscie tak pisalo)
A tak przeczytalem wczesniej ze mowicie ze mozna przejsc ponoc na royal pal placac 20k jesli tak to jak i czy mozna to zrobic nawet bez paca. Bo osiagam 20lvla te 20k to moj druid zalatwi :] |
Cytuj:
Głos na Sorcerer ale jak tylko minie je***y ban za nic to kilka dni (czyt. ze 3 max.-zależy od szkoły :p ) i jest master 8o |
Drut
Ja gram druidem i na niego oddałem głos druty są super to moje zdanie
|
Zagłosowałem na sorca...moim zdaniem to najlepsza postać. Chcoiaż uważam że druid jest prawie tak samo dobry... :)
|
Paladyn
Gralem juz druidem, knightem i palkiem. Najlepszy z tej trójki wydal mi sie pal.
GRAM PALEM 8o |
Jestem ubogą Knghtką która chce być w przyszłości kimś więcej niż tylko Najtem :P
|
Hmm gram Knight`em, Magiem, jutro schodzi druid z rooka.
Jak narazie najlepiej: Magiem |
ja zagłosowałem na sorca, według mnie najlepsza klasa B)
|
Zagłosowałem na palladyna bo nim aktualnie gram.
|
zagłosowałem na palka bo bardzo lubie tą profesje, i fakt że teraz CIPY bardzo utrudnili gre nim(ZWŁASZCZA na początku) ale i tak pal jest the best :] :lucznik:
|
aktualnie gram moim pallym
tym widocznym w podpisie |
A ja jestem człowiekiem <lol>
|
Elo
Witam, jestem wogóle nowy na forum i chciałem sie przedstawić :P Ja zaznaczyłem i gram knightem:) Gram już jakiś 2 miechy w tibie ( od początku wakacjoof )
P.S Chciałem sie zapytac czy na forum dozwolone są dla wszystkich avatary i podpisy ba na niektórych forach dają za to bana dlatego sie pytam :D Sory za OFFTOP :) |
Ja gram palladynem i bardzo mi sie ta profesia podoba i niezamienie jej na zadna inna no chyba ze na Royal Paladyna :)
|
Ja jestem sorcem ze wzgledu na SD ;) i kase mam slabi lvl ale jak potrenuje to bedzie spoko 8o
Pozdro |
Mimo iz jestem narazie knightem to oddalem glos na Elite Knighta... poniewaz mam Premmy, a narazie skilluje... Gdy zrobie juz pozadane 70/70 to pojde expic i kwestia 20 lvl to jest dzien moze dwa... A tak poza tym na tym samym ACC mam jeszcze royal pall i 2x elder druid :)
Ale obecnie gram knightem :P |
Master sorcerer rulez =)
|
Jestem aktualnie knightem (38lvl) mam jeszcze sorcka (30lvl) i powiem wam ze knight rox !! :)
|
Mam Royala(29) i Sorca(17) i narazie lepiej mi sie gra Palkiem, a sorca zrobilem tylko po to zeby isc na voc quest i zbierac kamienie na traina xD
|
Ja mam sorca chyba w każdej grze gram postacią magiczną i dlatego sorc jest dla mnie najodpowiedniejszy :)
|
grałam bardzo dlugo druidem... niedawno stwierdziłam ze to fuckna postac bardzo duzo zarabia w ciagu dnia nawet 10k ale jezeli sie stoi przed dp... jest to głowny cel pk... teraz sie nie oplaca grac druidem (soule) po update w ogule uwazam ze najlepsza postacia jest knight gram od niedawna i mi sie bardzo podoba ;P mam cienkie skille bo gram na non pvp i nudzi mnie stanie pare godzin w miejscu bleee...
|
Ja aktulalnie gram sorcem i sie ciesze B)
|
Cytuj:
Nie ma to jak Rycerz B) Name: Tidu Profesja: Rycerzyk Lvl: 38 Mlvl: 5 Skille: 68/65 Słabe bo hacked ;( :sword: |
Króliki
Cytuj:
Króliki rox :evul: |
Wybrałem Knighta
Wybrałem knight bo nim się najlepiej treni oraz expi:D
|
JA gram rycerzem moim zdaniem najlepszy jest rycerz szybko sie nim robi level i zbierasz dobre eq bardzo szyko :berserk:
|
ja gram royal palem na 27 lvlu, lecz podpisie mam sorca ;)
|
Jestem Knightem
Jestem Knightem i jest mi dobrze z tym! Oni są najlepsi i zawsze jako ostatni padają na bitwach. Zresztą, co ja się rozgaduję, zobaczcie na któryś poradnik "Jaką profesję mam wybrać" (moze coś pomyliłem) i na + Rycka
|
grałem każdą profesją ale głównie gram knightem ;]
|
Ja gram na dwóch światach i na obu jestem czarodziejką -.^
Moim zdaniem jest to wymarzona profesja. Na początku od razu można troche kasy zarobić robiąc runki takie jak hmm... trudno jest robić m lvl ale dla kogos kto lubi stać afk żaden problem =] Często ucze się przy komputerze, postacią od czasu do czasu zjem rybke albo zrobie runke, a sama przynajmniej moge pochłonąć jakąś wiedze... W ten sposób lvl magiczny mam ponad 50. Cięzej jest z lvlem ponieważ sorcom trudno expić ręcznie, powinni do tego raczej używać run. Dlatego wysoki lvl najszybciej jednak osiągnąć knightem :) Ale uważam ze to nie poziom a profesja jest największą frajdą w grze ;) |
sorc najlepszy
Według mnie to sorc jest najlepszy. Na początku trudno sie nim gra ale potem to sorc panuje owszem ma bardzo slabego shielda ale jak sie ma kumpli knightów to nikt do sorca nie podskoczy. Sorc posiadający dobry mlvl i UE sieje postrach w miescie i po za miastem :P:P:P:P
|
Druid bo druid jest najlepszy :P
|
Knight
Knight :berserk:
Saphira Dominiko Sadovsky ;) 17lvl+ 41/45 :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |