![]() |
Zajebiste !!!!!!! <gratz PomysŁoof> :) Zuo :pp
|
Cytuj:
Cytuj:
A pasek sredniawy, Nadziu-huncie. |
@up
ja też oglądałem niedawno "wyścig szczurów" @For!um To według mnie jest ono porównywalne do Pasków Nadrila. @topic Tutaj (czyli w Piekielnych historiach) postacie są ciekawsze i jest ich mniej, w for!um jest ich troche zadużo. Nadril ostatnio pogubił tematy i chyba nie bardzo wie o czym robić paski, dlatego niektóre są poniżej dotychczasowej średniej. Ja mam taki pomysł. Skoro nie masz pomysłow na paski, może wydaj pare pasków gościnnych, ludzie mogli by wysyłać ci na PW propozycje swoich gościnnych pasków (z bochaterami z piekielnych historii oczywiście). Ty wybierał byś najlepsze i od czasu do czasu wystawiał je razem ze swoimi. |
Cytuj:
P.S Fake będzie dziś albo jutro. Mam nadzieję, że nie będzie wyjątkiem wsród innych. |
@up
Rozumiem ze "dzis" Nadrill... Niema "jutro" |
Jaki fake ?? Paski czy fake??
|
UP@: Paski to Fake -.-'' SZUT AP!
|
Lol!
Cytuj:
|
czy moze spamer...-.-!!? (ludzie weźcie go z tąd...:()
@Top. Jedziesz Nadrill!...zrób coś żebym sie zaśmiał wreszcie...;< |
Twoje paski sa poprostu najlepsze! :D 10/10 :D
|
Cytuj:
|
Moim zapewnieniom nie można zawsze wierzyć... ;>
Nowa postać. Miała już dawno wystąpić, ale nie wyszło... 29 pasek. A 30 się zbliża... http://img49.imageshack.us/img49/8901/ferumbga9.png |
LOL!!! OWNED!!! ODKUPUJESZ KRZESLO ;<
no nareszcie ci sie cos udalo!! ;) edit: pierwszy :D Cytuj:
|
haha! Dobre! xD Niepomyslalem zeby cos takiego genialnego a zarazem prostego mozna wymyslec :D
|
O, i jest gut. Moim zdaniem znowu coraz lepiej, po chwilowym spadku formy (choć i tak było dobrze xD).
|
Twoje paski wymiataja!:cup: dla Nadrilla a nawet dwa :cup: :cup: !
|
Omg znowu mnie rozwaliłeś ;>
|
lol ;D
Zamiatasz ;) Elitowcu... ;p |
46 stron w 1h
nie no człowieku ty napisz gdziś na przedzie żeby wziąć jakieś warki fliowe na krzesło zanim się zacznie czytać, ja jużleżałam pod kompem (która to była strona) DALI:p DALI:p DALI:p DALI:p DALI:p |
Świetne i proste rób tak dalej.
|
HAHA!! :D...no Nadrill pierwszy raz się zaśmiałem tak szczerze czytając twoje paski :D(najlepszy odcinek :D...bo głupi :D) Good job!
|
Buhahah
Ty to czasem kładziesz na ziemie.
http://img49.imageshack.us/img49/8901/ferumbga9.png |
ten ostatni pasek jest najlepszym jaki kiedykolwiek zrobiłeś :D leżę na ziemi i śmieję się już od paru minut... :D oby tak dalej!
|
Muahahahah ostatni jest najlepszy xD
|
Lol. Niezłe :D Odcinek = 10000666/10. Dawaj więcej już teraz!!! Pierwszy odcinek który spowodawał ,że się turlam po podłodzę.
|
Zaayebisthe!
Koffa tfoje pazki! Mor plaxor or chónt na majnie! |
O w mordę ten kawałek rox :P akurat gdy do czytałem to piłem colę i się trochę zakrztusiłem ^^ już od dobrych 30 min nie mogę przestać rechotać. Oby tak dalej
Jeszcze muszę zetrzeć tą pieprzoną colę z monitora bo już zaczyna się przeżerać do środka. |
Wena odeszła cicho, a wróciła z hukiem i bębnami! xD
Przypomnialo mi sie hasło do postaci rulez! :D 8o :D 8o :D Wooohooo! Czekam na następny - może coś z Anihillator room? [tak tylko mowie, nic nie mam na mysli] :P |
Nie no nadrill Jedno do powiedzenia mam...
100/10:cup: :cup: :cup: :cup: |
hehe.
Specjalnie ostatnie 2 odcinki byly malo śmieszne, oczywiście nie bierz sobie tego do serca, żeby puścic taką "bombe".:D :D :D |
wyje*isty stripe ;p
|
buahahahhaha to mnie rozwalilo :D :D :D
|
nadrill gdzie nastepna czesc? bo najpierw tylko żartowałem na gg ale teraz cie na prawde reportne do raynolda..
@down: przetłumacz blz.. |
Det är mycket god! (no co, trza sie yntelygencyja i znajomoscia jezykow popisac... szczegolnie ze zdanie to bylo bardzo trudne, skomplikowane i zlozone)
|
Ten fake mnie zrzucił z krzesła. Teraz mam rozwalone oparcie. :<
@2up Może Pyton nam przetłumaczy? |
Hahahahahahbahahahahahahahahhahahahahaha :D :D :D :D
Rozwaliles mnie tym!! Twoj best pasek!!! We want more!:D :D :D :D Best odcinek... |
Nie no fajnie ale cos mi to przypomina ;) może Bundza? tez go lubie xD
|
Fake będzie niedługo, bo przez ten tydzień nie miałem czasu. Teraz jest łikend i może zdążę zrobić.
:< |
:D :D :D :D :D :D <spada z krzesła>
Wyje**ny pasek w kosmos =] Ten ostatni mnie rozwalił heheheh xD |
pwn3t
Wysylasz mi 4 dychy za krzeslo :< |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |