Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

MetiuII 01-04-2006 22:45

@ci ktorzy dostaja masowo zawalow
juz nie musicie wzywac lekarza ! To tylko prima aprillis ludzie, tak na tibia.com nic nie ma, wiec co ? Czyzby Drom to teraz nowy czlowiek cipsoftu ? ze dostaje informacje z uprzedzeniem od oficjalnej strony z gra? nice xD I sie tak nie srac bo jutro zobaczycie taki napis
PRIMA APRILLIS ! DALISCIE SIE NABRAC NOOBY POKOPANE !=)

Byl kilka lat temu z tym taki wykret, ze mialy byc swiaty dostepne tylko dla pacc, a wszystki facc przez 1 miesiac beda mieli mozliwosc gry tak jak pacc, wszystkie spelle expowiska statki questy itd. :>

Krzy_ek 01-04-2006 22:45

Buahahaha xD Dobre!! XD :P

Dregar 01-04-2006 22:52

Szczerze to nie podoba mi sie ten up-date no ale jezeli bedzie to zjebie tibie ale ja i tak nie przestane grac bo na paccu nie bedzie zle ;] i sadze ze to g prawda ze wiekszosc osob przestanie grac tylko beda mniej grac alo zrobia se kilka charow i co 3 h beda zmieniac ... JaSSne Ten update to bajka :) 1 kwietnia czyzby minal rok od kad gram ?? :D

Rycerski Cinek 01-04-2006 22:56

Prima Aprilis

jezeli to zart to spox ale jezeli nie to koncze z tibia bo kto by tibie porownywal do WoW (w japoni jest takie prawo podobne do gry World of Warcraft chodzi mi o to cos z godzinami :| ) :confused:
OBY to byl ZART!! :cygaro:

Ripmax 01-04-2006 22:59

>.<

No ja sie chyba k**** pochlastam...no zeby tak z***** gre...to miala byc przyjemnosc, ostatni update zadal mi smiertelny cios a ten mnie dobil, cos czuje ze skoncze z tibia.

Tahrus 01-04-2006 23:05

Dobże że to żart bo gdyby to była prawda z tibią KONIEC by był

Necron 01-04-2006 23:12

A mi sie to podoba!
Nie denerwuje was to ze po 24/dobe 7 dni w tygodniu zajete sa guardy teraz napewno co 3h bedziecie mogli sobie poexpic te 3godziny - 60 k expa okolo nieduzo ale zawsze.

Spvp? - to chyba zart // moze exhausta nie bedzie// :P

SZKODA ZE TO TYLKO PRIMA APRILISOWY ZART :(

Palek Demon 01-04-2006 23:14

Skaczcie pisac "oh konczae z tibia " "co oni robia oby to zart nieepxlpxlxplx"

TO JEST ŻART

behemort 01-04-2006 23:30

Qrde ten Update to jakiś kiepski dowcip... :(
Mogli by coś dobrego wymyślić, a nie to, żeby coraz mniej osób i coraz mniej czasu być na Tibii...

Frolik 01-04-2006 23:35

jesli ten system anty pg ma byc na powaznie to sux...ostro sux..
ludzie placa za pacca zeby poexpic na demonach btw pohuncic :P a tu 3h...co to za hunt 3h -,-.osobiscie potrafie sam byc online dlugi czas kiedys nawet wytrzymalem 12h "straszac" na zameczku sam :faceoff: ...aff nie moge se tego przypominac <blehh> :P no to zobaczmy co bedzie dalej...

Diabel Marcin 01-04-2006 23:36

X( Kolejne idiotyczne pomysly CIPow X(

Lord of the Universum 01-04-2006 23:37

Ściema i tyle, nie wierzę.

Krzymar 01-04-2006 23:39

To "może" być przykra prawda, ponieważ na środkowym zjęciu widoczne są nowe przedmioty, tarcza i runy.

Lord of the Universum 01-04-2006 23:50

Uwierz mi, wszystko można zrobić w photoshopie.

Wampi 01-04-2006 23:57

cipsoft juz niema co robić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uwazam ze im sie ostatnio cos pomylilo w glowie majac dobra gre staraja sie ja zniszczyc z naszego punktu widzenia (graczy) ale oni chca ratowac te gre przed noobami kozystajacymi z macro, lecz robia to onajnirzszej lini oporu karcac wszystkich graczy nawed niewinych. gram w te gre juz prawie pięc lat i jak bym mial wybierac dzisiejsza tibia a starsz wybieram starsza. A to raczej nie żert bo skad by wzieli SSy? ale mam nadzieje ze to jest zart bo jak nie to moja przygoda z tibia dobiegnie konca w dniu updejta

sorki za błedy ortograficzne :)))))))))

cipsoft lubi psuc gre
nierobil tego:dance: :dance:
robi X( X(
i bendzie robicX( X( X( X( X( X( X(

YoShMeN 01-04-2006 23:58

Mam nadzieje ze to nie prawda bo inaczej Tibie idzie w odstawke :/

Nataniel 01-04-2006 23:58

Buhahahahaha
Browo za orginalny pomysł mysle ze spelnil swoja funkcje bo niektozy wieza.
To nie mozliwe by ograniczyc ludzi do 3h dziennie nie wyobrazam sobie tego.

Arino DeMage 02-04-2006 00:00

lol to zwyczajna głupota

lol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupotalol to zwyczajna głupota jak tak można połowa ludzi przestanie grać prze:( :( :( :( z to

Hubi knajcik 02-04-2006 00:01

Cytuj:

Ukryty głęboko pod ziemia skarbiec kryje w sobie wielka fortunę. Wielu próbowało położyć na tym swoja łapę, jednak słuch po nich zaginał. Piraci dobrze wiedzą jak strzec swego, a obcych traktują jak zwierzynę łowną.
Widzicie to zdjęcie??
CIP-soft nie udostępniłby takiego skarbca z kilka razy po 1000k itd.
Jak najbardziej należą się modkom gz za opis takiego czegoś. Profesjonalnie:cygaro:

Pozdrawiam!

Sir Dzikusek 02-04-2006 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hubi knajcik
Widzicie to zdjęcie??
CIP-soft nie udostępniłby takiego skarbca z kilka razy po 1000k itd.
Jak najbardziej należą się modkom gz za opis takiego czegoś. Profesjonalnie:cygaro:

Pozdrawiam!

Juz jeden taki skarbiec jest w kazo z rare itemami wartmi grubo ponad 1000k :) Wiec co by im szkodzilo udostpenic drugi taki skarbiec do ktorego i tak nikt by nie umial sie dostac?

Wampi 02-04-2006 00:06

myslac dalej to to rzart bo jak ogranicza trzass grania do 3h to biiznes sie im zj**ie kto kupi pacc jak moze grac 3 h nadzien jak poczeka to 6h lolik oni sie powini cieszyc ze ludzie graja a nie ich ograniczac
:) :) :) :) :) :)

Trayiel 02-04-2006 00:26

lol !

1.To jakis żart na 1 kwietnia ... anty PG..masakra..nie bede komentowac ;/

2.Co do megaskarbca nie mam nic przeciwko wkoncu już jest taki w kazz :]

3.Ciekawe jak to bedzie z tymi atakami piratów...ciekawa sytuacja...plyne sobie na edron a tu mnie tp na statek podczas abordażu piratów :D ale wątpie żeby CIPowie tak się postarali...:(

@edit..
Tak wlaśnie popatrzalem na inne strony fanowskie i tam też dali jakieś bzdury na 1 kwietnia ^^ lol ale polewe teraz mam .. :D dalem sie nabrac ale dobry żarcik :D

Bake Tytan 02-04-2006 00:27

Czy was K**WA poje**ło ?? !! Ma Byc Jak Jest !!!!!!!!!!!!!! X( Ja owszem gram po 2-7 godzin dziennie jak mi sie chce i NIKT mi tego nie zabroni WIEC NIE WK**WIAJCIE LUDZI MAM NADZIEJE ZE TO TYLKO ŻART ZWIĄZANY Z DZISIEJSZYM SWIETEM:confused:

BoriaX 02-04-2006 00:30

n/c

bosh ta tibia spada na psy najpierw speary potem soule a teraz to badziewie... oni psuja ta gre...

a mi to naprawde przeszkadzac bedzie... ja nie gram czesto jak nie mam kilku h wolnych to nawet tibi nie wlanczam ale jak mam czas to siedze do rana(w wekkendy) i co teraz grac np od 00.00 do 2 potem 1h przerwy znowu 2h hunta itd... przeciez to bezsensowne!!!!!!! juz dawno mnie wk*****li ze spearami i soulami to jeszce to... ja chcialem kupic sobie pacca jak zrobie prawko ale widze ze nie mam poco bo to beda pieniadze wyzucone w bloto...

sry za ortografie

Hokejode 02-04-2006 00:46

www.tibia.com
www.tibia.pl

Nic dodac nic ujac :P tu jest tu nie ma ^^

LucyferRip 02-04-2006 00:50

Hiho all.
neicyztalem tych wszystkich 47 stron, tylko z 2. Może to już ktos muwil ale niewiem.
Mi sie wydaje że bedzie usługa Anty PG, tylko że troche inna niż Drom napisał:
- zamiast 3 h grania normalnego, bedzię 6 h
- zamaist po nastepnych 2 h grania (tracac wieksze obrazenia), bedzię 3 h
itd.

Albo to jeden wielki WAŁ !!!

PS. A jeśli to prawda to moze jakomś petycje do CipSoftu napisać (poprzez tibia.pl) News napisać i do danego cdziału kązdy sie podpisuje.

dinus 02-04-2006 00:56

LooooL

Pryma APrilis na bank :P Jeśli to prawda to CHYBA sie porzegnam z tibią, zobacze jak bedzie

Pro 02-04-2006 00:57

co update to gorszy...

jestem ciekaw co teraz Tetro aurelius z kyry bedzie robil xDD bo siedzi przed kompem 25/7 :P

Misza 02-04-2006 00:58

No, Drom, juz drugi kwietnia, napisz, że to był kawał :)

Duch Guardi 02-04-2006 01:08

ja już mam dość tego posta gdzie ide to : ej czytałeś tego newsa na www.tibia.pl ... cipsoft sux .... czy to prawda że bedzie się zmiajszał exp po 3h grania ?? juz brak mi sił odpisywać
Prosze dr'omader napisz że to był kawał na prima aprilis

kalan 02-04-2006 01:36

To musi byc żart ...

[SIZE="3]Ludzie nie ma się czym martwić (mam nadzieje). Jeżeli cipsoft wprowadzi ten pomysl w życie (miejmy nadzieje zę to tylko dowcip Omadera) to po liczbie massowych odejść z gry cofna ten update w ciagu tygodnia . :p Jeżeli to jednak nie jest dowcip prima aprilisowy to stwierdzam fakt , że jednym zdaniem : " CipSoft ma zamiar spieprzyć nam gre :( Ale mam wielką adzieje że jutro wstane zajże tu i zobacze dopisek " PrimaAprilis" :)[/size]

zenek chips drugi 02-04-2006 01:44

jeśli to prawda to ten wulkan wybuchnie i rozwali całom tibie bo inaczej nie może byc

Golempol 02-04-2006 01:52

Haha pikne żart, rok temu było to samo tylko że gadaliscie o świecie "freebia" ^^
A jak już robicie primaaprilis to skontaktujcie sie ze innymi servisami bo na tibianews.net piszą ze niebedzie nowych typów światów i bedzie limit 200k exp na 1 dzien :p

Darth Ryba 02-04-2006 02:38

Czemu żaden modek się nie wypowie??

Nevir 02-04-2006 02:51

Jokes??

Eee...... no weźcie mam nadzieje ze to na serio zart bo jak nie to chyba nie kupie pacca oczywiscie przez tibia.pl, wiec niech lepiej ktorys z modkow powie prawde :P:P

Jvsta 02-04-2006 03:02

Nawiązując do tematu newsa a nie do jego treści:

W nowym update mogliby zrobić coś dla palka, mówili ze robią "wyrównanie profesji" jak narazie duże udogodnienie wprowadzili dla magów i druidów, którzy często byli w tyle, a pocztąkowo gra tymi profesjami była trudna. Teraz nastąpił wysyp sorców i druidów, sama sobie zrobiłam sorca i przyznam że ciekawiej się nim gra niż knightem którego zostawiłam :D. Ale co z paladynami? Niestety oni teraz są rzadkością, ponieważ im jest najgorzej, trening znacznie utrudniony poprzez znikające speary, a niestety dobre skille to dobry palek i nie na odwrót. Licze na to że w kolejnym updatcie Cipy coś wykombinują ;). Oby.

Co do nowych grafik hym... uważam że nie potrzebne są nowe grafiki, niech zostanie tak jak jest, nowe przedmioty zostały wprowadzone w tamtym updtacie więc teraz lepiej gdyby skupili się nad innymi sprawami (takimi jak dany pomysł o IP, dodatkowym hasłem, wyrównanie profesji, praca nad porządnym działaniem serverów)

Nowe tereny? Fajnie ;) mimo ze nie mam pacca to także myślę o innych. Wielu posiadaczy pacca było by zadowolonych, płacą - mają :).

Pozdrawiam żartownisia Omadera i całą ekipe pracującą dla tibia.pl

Lord Brukwa 02-04-2006 03:03

Spac nie moge

Jest juz drugi kwietnia a ja spac nie moge czekam na wiadomosc ze to kawal, troche temperatura mi skoczyla z tego powodu jak to przeczytalem, i trzyma do teraz :faceoff: zaraz szalu dostane

No Drom powiedz juz cos :faceoff:

<ciach>
wejdzcie a zostaniecie pogryzieni :P B)

m0rGi 02-04-2006 03:57

!!!

drom nieuwierze w twoje gadanie na privie ze to niejest sciema niewierze w to mimo to ze sie prima aprylis skonczyl albo ty wkrecasz albo cipy robia se z nas wszystkich jaja wkrecajac przeciez oni maja chyba mózgi i wiedza ze takie cos spowodowalo by masowy retired hight leveli i by stracili w h|_|j hajsu.
Jak sobie wyobrazacie taka gre jest online 5h musisz dac loga na 2,5h chcesz pojsc na demony i co biegniesz na utani gran hur w*****asz sie ze resp jest co 10 a nie co 5 min bo ci jeszcze pare min zostalo i "stoisz z zegarkiem w reku" to jest albo debilizm albo kompletny brak wyobrazni ale jezeli cipy chca zbankrutowac K|_|rwa mac prosze bardzo jezeli to co ma byc bedzie ja juz w tibie nigdy niezagram

sorka za slowa ale tak sie normalnie zestresowalem... szkoda gadac moze wkacu bedzie pretekst zeby od tej tibi odpoczac ..

Nevir 02-04-2006 04:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Brukwa
Jest juz drugi kwietnia a ja spac nie moge czekam na wiadomosc ze to kawal, troche temperatura mi skoczyla z tego powodu jak to przeczytalem, i trzyma do teraz :faceoff: zaraz szalu dostane

No Drom powiedz juz cos :faceoff:

http://s2.*********.pl/c.php?uid=39490
wejdzcie a zostaniecie pogryzieni :P B)

:dance: no ja też nie moga spać pozatym jest już 2 kwietnia więc powinni powiedzieć czy to żart czy nie....... X( ....... bo nie wiem czy pisać skarge do cipek czy nie........ :faceoff: oszaleje!! 8o

MisiekSiip 02-04-2006 08:07

To bez sensu zmniejszać czas gry i to ma wyrównac szanse
mom zdaniem NIE WYROWNA!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33.