Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

azura 23-04-2006 21:12

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Name:Elite Crusher
Level: 82
Guild membership:Believer of the Wanted
Character Deaths
Apr 23 2006, 11:31:44 CET Killed at Level 82 by Yavimava

Nie, no, gratz chłopcy, niezła taktyka-zabijać się wzajemnie ...

Pozdrawiam ..

a w opisie ma :Comment:
Brother to Gammbler

When I come people runing.
When I shot people Dying.

to tym razem mu cos nie wyszlo

gz zeus :D

Saxon 23-04-2006 21:14

Ps. Saxon dzis cie dopadne jak bedziesz :D

sry szanowny panie ,jak będziesz mial 30 level to pogadamy bo jak narazie to mi szkoda cie szukac bo nie chce miec red skula zabijając 9 levele.I zanim cos powiesz sie nad tym dobrze zastanów jeżeli chcesz jeszcze pograć TYM CHAREM NA AZURZE.!!!!:(

Melon 23-04-2006 22:23

gowno wiecie a piszecie.. -.-

Sathan 23-04-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
gowno wiecie a piszecie.. -.-

Melon dokladnie gowno wiedza ;]:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Immortality 23-04-2006 23:47

nie chce sie wtracac ale troche glupie jest cytowanie posta centralnie nad twoim ;f

Long-range Missile 24-04-2006 00:48

Kilka słów od Ojca Prowadzącego.

@Przeciwnicy Wanted czyli DOF etc.

Prawda jest taka, ze od ekipa Drazza nigdy sie nie uwolnicie. Czy wygracie wojne, czy przegracie zawsze bedziecie czuli jego oddech na Waszych plecach. Wiekszosc z Was chcialaby miec takie umiejetnosci jak Draz czy Mina, ale ich nie macie i jeszcze długo miec nie bedziecie, dlatego na razie mozecie tylko skomleć na forum. Drazz sobie to wypracowal, siedzial i expil, zrobil silna postac i teraz z tego korzysta, niejeden z was mu w tym pomogl, a teraz wielce go pojezdzacie. Sami sobie stworzyliscie problem. Wiadome jest, ze gildia ktora zdominowala server bedzie robic od czasu do czasu PA, jakbyscie Wy rzadzili tez by tak bylo i to jest normalne, na tym ta gra polega, a jak ktos dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe to jest glupi, bo powinien zaczac grac na servie non-pvp. Jak Wy sobie to wyobrazacie, ze czlonkowie WANTED beda chodzic i rozrzucac ITEMKI, pomagać w questach, uhac bezbronnych noobkow ? :baby: I zbawiac Azure. No oczywiscie DOF by tak robił ;) Wiadomo, ale niestety podli czlonkowie WANTED zabijają niewinne postacie, nie pozwolą wam expic ! Potrzeba zrobić rewolucje ! Hahahaha, Sandra Magnus niczym Joanna D'arc uwolni Azure od złego Drazza, ktory najechal ojczyzne ! Poki Sandrunia byla spokojna to wszyscy przymykali oko na jej sharowanie i puszczali jej calusy, ale jak kobiecinie odwalila palma, to bajka sie skonczyla, no ale coz niektorzy nie moga sie odczepic od zrodla swoich dochodow i beda go zaciekle bronic, nazywajac to przyjaznia i lojalnoscia....w grze, inna sprawa ze to wirtualny swiat, a nie rl. Takie teksty tu sa troche na wyrost. Pogralem troche w tibie na azurze, mam tu znajomych z wysokimi levelami i chcac nie chcac slysze co sie tu dzieje i to jest moja obiektywna opinia, wypowiedziana raz i wystarczy...i tak troche tego duzo :) No ewentualnie skusze sie na odpowiedz przy konstruktywnej polemice, pozdro for all

Drazharm 24-04-2006 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Z innej beczki-oto prosze panstwa przytocze kilka slow z krotkiej rozmowki z Shanozem po tym jak padl Elite Crusher

"15:18 Shanoz: fifi i gammbler to glupki"

"15:27 Shanoz: fifi to nic"
"15:27 Shanoz: lepszy jest przemo"

Co do przemo all to wiedza no ,ale nie wiedzialem jakie masz zdanie o fif gz dla ciebie Shanoz:)

Pozdro
Franco

fifi, gammbler to glupki ale przemo bije ich na leb.

Top Secret Name 24-04-2006 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon

sry szanowny panie ,jak będziesz mial 30 level to pogadamy bo jak narazie to mi szkoda cie szukac bo nie chce miec red skula zabijając 9 levele.I zanim cos powiesz sie nad tym dobrze zastanów jeżeli chcesz jeszcze pograć TYM CHAREM NA AZURZE.!!!!:(

Padasz za to 8o

Abu-Loppez 24-04-2006 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos

haha gimil gowno wiesz to sie nie odzywaj bez pomocy denarosa byscie nie zabili draga anarchosa i bekasa w ab i tak nie kozacz bo chuj wiesz leszczu.... dal 2 screeny z fragami -.- chcesz pokaze ci 100 screenow jak dof i vision pada :) hah smiech z tymi screenami -.-

Drazharm 24-04-2006 12:49

Cytuj:

nie rycz mala nie rycz
twoje lzy leca mi na koszule
z napisem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ

_/ Franek Kimono

Gargusiekk 24-04-2006 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Name:Elite Crusher
Level: 82
Guild membership:Believer of the Wanted
Character Deaths
Apr 23 2006, 11:31:44 CET Killed at Level 82 by Yavimava

Nie, no, gratz chłopcy, niezła taktyka-zabijać się wzajemnie ...

Pozdrawiam ..

a w opisie ma :Comment:
Brother to Gammbler

When I come people runing.
When I shot people Dying.

to tym razem mu cos nie wyszlo

gz zeus :D

Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Fifi sie burzyl do YAvi~ wiec Yavi~ go killym jak dla mnie to proste ;]

------------------------------------------

Dzieki za bloka Ip -.-

zielak0111 24-04-2006 14:07

ej co sie stalo z polowa DoFu ?
wszyscy sa w jakies Norrlands Guld -,-

Ivul Pikito 24-04-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielak0111
ej co sie stalo z polowa DoFu ?
wszyscy sa w jakies Norrlands Guld -,-

sam odpowiedziales na swoje pytanie :]

Saxon ale cie wyszydzono :D :D :D

Gimlos 24-04-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abu-Loppez
haha gimil gowno wiesz to sie nie odzywaj bez pomocy denarosa byscie nie zabili draga anarchosa i bekasa w ab i tak nie kozacz bo cmęski narząd płciowy wiesz leszczu.... dal 2 screeny z fragami -.- chcesz pokaze ci 100 screenow jak dof i vision pada :) hah smiech z tymi screenami -.-

Po pierwsze Gimli. Nawet dla ciebie napisanie tego poprawnie nie powinno byc trudne
Po drugie : wiem kto wtedy pomagal, i co z tego? Nie zmienia to faktu ze jednak DoF Wanted juz zabijalo i potrafi to robic, wbrew temu co napisal drago~
Po trzecie : wiem ze twoi koledzy w wanted cie podziwaja bo masz fajny lvl i umiesz tak fajnie przeklinac, ale na tym forum taki jezyk nie jest tolerowany, jezeli cie to nie przerasta to sprobuj przeczytac regulamin forum.

Gammbler 24-04-2006 16:21

[quote=Gargusiekk]Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Dla idioty jakim jestes wszytko jest jasne . Nie próbuj zrozumiec pewnych rzeczy "po co masz się męczyć"

Saxon 24-04-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito
sam odpowiedziales na swoje pytanie :]

Saxon ale cie wyszydzono :D :D :D

Zamknij paszcze bo śmierdzi.X(Naucz się pisać lepiej poprawnie!!!:p

Sathan 24-04-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Long-range Missile
@Przeciwnicy Wanted czyli DOF etc.

Prawda jest taka, ze od ekipa Drazza nigdy sie nie uwolnicie. Czy wygracie wojne, czy przegracie zawsze bedziecie czuli jego oddech na Waszych plecach. Wiekszosc z Was chcialaby miec takie umiejetnosci jak Draz czy Mina, ale ich nie macie i jeszcze długo miec nie bedziecie, dlatego na razie mozecie tylko skomleć na forum. Drazz sobie to wypracowal, siedzial i expil, zrobil silna postac i teraz z tego korzysta, niejeden z was mu w tym pomogl, a teraz wielce go pojezdzacie. Sami sobie stworzyliscie problem. Wiadome jest, ze gildia ktora zdominowala server bedzie robic od czasu do czasu PA, jakbyscie Wy rzadzili tez by tak bylo i to jest normalne, na tym ta gra polega, a jak ktos dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe to jest glupi, bo powinien zaczac grac na servie non-pvp. Jak Wy sobie to wyobrazacie, ze czlonkowie WANTED beda chodzic i rozrzucac ITEMKI, pomagać w questach, uhac bezbronnych noobkow ? :baby: I zbawiac Azure. No oczywiscie DOF by tak robił ;) Wiadomo, ale niestety podli czlonkowie WANTED zabijają niewinne postacie, nie pozwolą wam expic ! Potrzeba zrobić rewolucje ! Hahahaha, Sandra Magnus niczym Joanna D'arc uwolni Azure od złego Drazza, ktory najechal ojczyzne ! Poki Sandrunia byla spokojna to wszyscy przymykali oko na jej sharowanie i puszczali jej calusy, ale jak kobiecinie odwalila palma, to bajka sie skonczyla, no ale coz niektorzy nie moga sie odczepic od zrodla swoich dochodow i beda go zaciekle bronic, nazywajac to przyjaznia i lojalnoscia....w grze, inna sprawa ze to wirtualny swiat, a nie rl. Takie teksty tu sa troche na wyrost. Pogralem troche w tibie na azurze, mam tu znajomych z wysokimi levelami i chcac nie chcac slysze co sie tu dzieje i to jest moja obiektywna opinia, wypowiedziana raz i wystarczy...i tak troche tego duzo :) No ewentualnie skusze sie na odpowiedz przy konstruktywnej polemice, pozdro for all

Przedstawiles to troche w formie bajki :] ale w 60% zgadzam sie

azura 24-04-2006 19:03

[quote=Gammbler]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargusiekk
Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Dla idioty jakim jestes wszytko jest jasne . Nie próbuj zrozumiec pewnych rzeczy "po co masz się męczyć"

Wiekszego idioty od ciebie nie widzialem -.-:cup:

Franek ^^ 24-04-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
nie rycz mala nie rycz
twoje lzy leca mi na koszule
z napisem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ

_/ Franek Kimono

lol..draz co masz na mysli ? _/ Franek Kimono <-- chodzi mi o to ;] wytlumacz mi jesli mozesz..:)

Ivul Pikito 24-04-2006 21:07

Cytuj:

Zamknij paszcze bo śmierdzi.X(Naucz się pisać lepiej poprawnie!!!:p

a gdzie cos napisalem niepoprawnie ? moze mnie poprawisz :dance:

@Franek

spokojnie nie chodzi o ciebie, to chyba bylo "wysmianie", tak to chyba mozna nazwac :dance:

Cowmanawarge 24-04-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
lol..draz co masz na mysli ? _/ Franek Kimono <-- chodzi mi o to ;] wytlumacz mi jesli mozesz..:)

Chodziło o piodenkę Franka Kimono ,,King Bruce Lee Karate Mistrz" ale większość z osób przeglądających to forum niebyła jeszcze na świecie

To tyle jeżeli chodzi o dręczące cie pytanie. Wróćmy do rozmowy o wojnie

PS. Proszę niepiszcie już że DoF wygra... nawet jeżeli ludzie którzy byli kiedyś w DoF wygrają, to już nie jako DoF ale jako Norrlands Guld

Sierput 24-04-2006 22:40

Cytuj:

Po pierwsze Gimli. Nawet dla ciebie napisanie tego poprawnie nie powinno byc trudne
Po drugie : wiem kto wtedy pomagal, i co z tego? Nie zmienia to faktu ze jednak DoF Wanted juz zabijalo i potrafi to robic, wbrew temu co napisal drago~
Po trzecie : wiem ze twoi koledzy w wanted cie podziwaja bo masz fajny lvl i umiesz tak fajnie przeklinac, ale na tym forum taki jezyk nie jest tolerowany, jezeli cie to nie przerasta to sprobuj przeczytac regulamin forum.

Gimli, szkoda czasu na dyskusje z Abu. Wtajemniczeni wiedza kim on jest naprawde - prostakiem ktoremy sloma wystaje z butow, o bardzo ograniczonym (wrecz prymitywnym) slownictwie. A wydaje mu sie ze jest cool bo gadaja z nim 2 panienki.

Gammbler, podobnie jest z toba. Jesli nie stac cie na napisanie czegos milego to sie nie odzywaj. Po raz kolejny ci to mowie - idz odstaw jakis przekret, ukradnij komus Bohy albo przynajmniej jakies PA odwal bo w tym jestes naprawde dobry.

zeus1985 24-04-2006 22:52

@Gamm~
Pomyśl czasem zanim coś napiszesz... I nie życze sobie więcej wyzwisk pod adresem mojej matki i rodziny, rozumiesz?

Sqbi 25-04-2006 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
@Gamm~
Pomyśl czasem zanim coś napiszesz... I nie życze sobie więcej wyzwisk pod adresem mojej matki i rodziny, rozumiesz?

gammbler to idiota i nie trzeba go komentowac. Pozdro 600

Franek ^^ 25-04-2006 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sqbi
gammbler to idiota i nie trzeba go komentowac. Pozdro 600

hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro:baby:

Melon 25-04-2006 11:07

Jak podoba sie wam moj avatar?:D

zeus1985 25-04-2006 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
Jak podoba sie wam moj avatar?:D

Offtopic?
Ładny Ładny ;) Skąd go wytrzasnąłeś?

Sqbi 25-04-2006 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro:baby:

haha. idioto wiesz co to jest sharing? zastanow sie na dsoba !!! przez 2 miesiace gralem z bratem bo mial wolne od szkoly dlatego tak szybko exp szedl !! Moj char moze kilka razy byl zalogowany z innego IP niz moje. Zreszta wszyscy wiedzieli ze gralem z bratem przez jakis czas. Kilka razy Raul zalogowal sie z innego IP to moge sie przyznac. Melon czasami lognal sie zeby postawic sobie ghoula ale przejmowal go i dawal loga. A co do hacka to nie wiem jak to bylo, moge sie tylko domyslac, wiem ze zmienialem pasy czesto ale 1 osoba miala mojego rec keya, kiedys poprosilem o cos kogos i podalem mu reca. nie chce nikogo oskarzac, trudno, moze odrobie kiedys te 5 baniek expa ale niewiem. kazdy wie jak bylo z moim charem i wie ze nigdy nie sharowalem konta. Wiec Franek zamknij dupe bo gowno wiesz a gadasz. nara

Eldyn 25-04-2006 16:53

@Gimli
to co robisz na tym forum jest zalosne nie zaslugujesz na to zeby byc moderatorem
banujesz ludzi z wanted za nic wykorzystujesz tylko swoja pozycje przeciw nam
i przed chwila skasowales post 2 ownera raula i drazharma zalosne!

hahaha i tak zrobilem fotki tych postow zaraz dam na forum muahahahhaa!

To, że skasowałem te posty oznacza, że nie powinno ich tu być.

Gimlos 25-04-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Gimli
to co robisz na tym forum jest zalosne nie zaslugujesz na to zeby byc moderatorem
banujesz ludzi z wanted za nic
i przed chwila skasowales post 2 ownera raula i drazharma zalosne!

hahaha i tak zrobilem fotki tych postow zaraz dam na forum muahahahhaa!

16:58, 11th Apr 2006 $corcerer Post by Ise~ Removed
16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Raul de Azura Removed
16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Drazharm Removed
Gratuluje Shanoz, po raz kolejny zrobiles z siebie idiote!

Drazharm 25-04-2006 17:06

Cytuj:

16:58, 11th Apr 2006 $corcerer Post by Ise~ Removed 16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Raul de Azura Removed 16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Drazharm Removed Gratuluje pokazania po raz kolejny swojej przenikliwosci i inteligencji. Hail Wanted!

kolega zrobil to za ciebie? faktu nie zmienia ze skasowal mojego posta bez uzasadnienia. jak dla mnie jestes skonczonym idiota

$corcerer 25-04-2006 17:19

Cytuj:

kolega zrobil to za ciebie? faktu nie zmienia ze skasowal mojego posta bez uzasadnienia. jak dla mnie jestes skonczonym idiota
Fakt, że:
  • masz wątpliwości co do zasadności usunięcia postów, lecz nie chcesz ich przedyskutować w normalny sposób w przeznaczonym do tego celu temacie, lecz tutaj, robiąc offtopic oraz
  • ubliżasz moderatorowi bez wyraźnego powodu
Nie pozostawia wątpliwości kto tu jest "skończonym idiotą".
Jak tak dalej pójdzie, to temat zostanie zamknięty, a szanowne (pfu, pfu!) trolle pójdą so innej piaskownicy. Koniec offtopowania.

Melon 25-04-2006 17:42

a moze porozmawiamy o wojnie? :p

Cors Ent 25-04-2006 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Fakt, że:
  • masz wątpliwości co do zasadności usunięcia postów, lecz nie chcesz ich przedyskutować w normalny sposób w przeznaczonym do tego celu temacie, lecz tutaj, robiąc offtopic oraz
  • ubliżasz moderatorowi bez wyraźnego powodu
Nie pozostawia wątpliwości kto tu jest "skończonym idiotą".
Jak tak dalej pójdzie, to temat zostanie zamknięty, a szanowne (pfu, pfu!) trolle pójdą so innej piaskownicy. Koniec offtopowania.

Dlaczego zamykac cały topic skoro 2, w porywach 3 osoby na cały ogół przegladajacych i piszacych tutaj azuryjczyków pisza " niestosownie "

Chyba w miare lepszym wyjsciem byłoby "zamkniecie" tych osób niz topicu.

Przeciez ten topic jest tak rozkosznie smieszny ze zasmuciłbym sie prawie tak samo jak by przerwali finał Ligi Mistrzów z powodu jakiegos brutalnego faulu.;)

@topic
co do wojny to chyba widac na pierwszy rzut oka widac ze panuje mała przerwa w działalnosci NG :)

Cors
Femnollan of the Norrlands Guld

Franco 25-04-2006 21:14

Krotki dialog pomiedzy Adi Gotti z Urbexxem i Drazharmem:P

19:17 Adi Gotti: 20:10 Urbexx: 20:11 Tegax: 20:13 Adi Gotti: i co dupku ****u znudzilo sie??? 20:10 Urbexx: nie swiety mikolaj 20:10 Urbexx: coto ma znaczyc? 20:10 Urbexx: ty pytam sie cos 20:12 Adi Gotti: co to oznacze ze jest dupkiem i ****em dlamnioe i tyle

19:18 Adi Gotti: 20:07 Drazharm: ty 20:07 Drazharm: masz wybor 20:07 Drazharm: albo dolaczasz do wanted 20:07 Drazharm: albo dolaczaszdo swe 20:07 Drazharm: czekam na odpowiedz do wieczora 20:07 Drazharm: ;]20:08 Drazharm: wiec slucham 20:08 Drazharm: dolacz do nich cz

Oy Drazik na sile chcesz werbowac ludzi no cos ty taki sie zrobil-daj ludzia pograc;P

Muheheehehehe

Franco

Drazharm 25-04-2006 21:42

hahaha zabawa na calego.

osiolkowi w zloby dano

Drazharm 26-04-2006 00:30

Hail Army of Mordor!

_/

Lovah 26-04-2006 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Hail Army of Mordor!

_/

Ofc, Hail _/

Knighht 26-04-2006 06:35

Ze teraz Dof przechodzi trudny okres to widac.
Ale teksty typu ze Draz~ jet niepokonany i tak dalej to przesada.
Sam Draz~ musisz przyznac ze byl okres wojny jeszcze jak byla pierwsza grupa z Reckless (W sensie wieeeelu graczy) kiedy Wanted (w jego najgorszych chwilach co bylo malutkie) bylo ostro fragowane.
Wtedy Wanted tez mialo sporo fragow ale raczej nie mialo po co expic.
Pozniej dof przestalo z wami walczyc i zostalo tylko Vision wiec mogliscie spokojnie nie raz expic a pozniej po dojsciu do Dof juz nie mieliscie problemow.
Gdyby dof tego nie zrobil nie wiadomo jak by sie dalej potoczylo ;).
I gdyby dof nie odrzucalo ludzi ktorzy dochodzili do wanted to tez nie wiadomo.

Pozdrawiam Walczacych miejcie dobra zabawe pamietajcie ze to gra:)

Franek ^^ 26-04-2006 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knighht
Ze teraz Dof przechodzi trudny okres to widac.
Ale teksty typu ze Draz~ jet niepokonany i tak dalej to przesada.
Sam Draz~ musisz przyznac ze byl okres wojny jeszcze jak byla pierwsza grupa z Reckless (W sensie wieeeelu graczy) kiedy Wanted (w jego najgorszych chwilach co bylo malutkie) bylo ostro fragowane.
Wtedy Wanted tez mialo sporo fragow ale raczej nie mialo po co expic.
Pozniej dof przestalo z wami walczyc i zostalo tylko Vision wiec mogliscie spokojnie nie raz expic a pozniej po dojsciu do Dof juz nie mieliscie problemow.
Gdyby dof tego nie zrobil nie wiadomo jak by sie dalej potoczylo ;).
I gdyby dof nie odrzucalo ludzi ktorzy dochodzili do wanted to tez nie wiadomo.

Pozdrawiam Walczacych miejcie dobra zabawe pamietajcie ze to gra:)

nie zapomnij tylko ze czlonkow wanted bylo 10+ a czlonkow Reckless bylo 5 razy wiecej, wiec jak oni mieli walczyc ? Jedynie zabijanie pojedynczych czlonkow Reckless bylo mozliwe, bo o open battle nie bylo mowy..:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21.