![]() |
;]
18:51 You advanced to magic level 60. ;] :cup: :cup: |
Gratz~ ^ ^
Jednak postanowiłem grać na Obsidii, mój nick to Eteob, naraznie męcze rooka i zastanawiam się jaką profesje wybrać. Pozdro~ |
to jak zrobisz to powiedz wybrales ;]
a tak wogle to wiecie ze sol sklerotyczka ktos chcial kupic 21:10 You see a platinum amulet (Arm:2). It weighs 6.00 oz. It is an amulet of protection. ???? |
Muszę wybrać, albo sorc, albo druid, a co do update, teraz bedzie jak na otsie
... tylko exhausted dłuższe, ja ich miejscy wytępiłbym tych co na botach jadą a nie pomagał ... bym naprzykład co tydzień nowego klijenta robił, było to by troche problemowe, ale o wiele mniej by było marco userów, zostaliby tylko Ci którzy sami sobie robią... |
23:15 You advanced from Level 70 to Level 71.
jak szalec to szalec ;p a co do update pfii dla tych co uzywaja botow mala roznica ;] |
Ja postanowiłem grać na Obsidi ;] Bo ani nie za stary świat ani za nowy ;p przerzuciłem sie z Titani co można zauważyć po moim acc na tibia.com xD nick: Madion Gade ;] narazie oczywiście rooka męcze.... najgorszą rzecz w Tibii :D
|
no, ktos sie przenosi na obsidie a nie z niej wynosi, swieto :D
offtop: tak o mnie pisza na tibia.org.pl na forum ;) Cytuj:
|
@Suv
Nie widziale jeszcze zadnego tematu na tibia.org.pl o tobie no chyba poza obsidia thread gdzie wstawiales ss'y bo na org przesiaduje wiecej niz tutaj ; P |
bo to w tamtym tamecie z fotkami z obsidii ; dd
smiechne to jest ; qq i tyle :D nie ma sie czym chwalic ze jest sie na drugim miejscu po taifunie :S chociaz by tych wszystkich ownerow tetro wrzucil przede mnie :? btw o co wam chodzi ? ; dd zobaczylem tego posta dobrych pare godzin temu i jeszcze mi dobry humor nie minal :D a wy sie czepiacie ; d po prostu nie kazdy czyta obydwa tematy a troche smiechu nikomu nie zaszkodzi daje tez tutaj bo sie znowu przypieprzy ktos -.-" |
Jezeli chodzi o Update to Cipsoft niezle zje.... jak ja na new servie mam grac 8 godzin LOL. mi zajmie z 12 godzin wyjscie z rooka. Jezeli chodzi o uhanie to bedzie latwiej zrobic Annihilatora. tylko ze to strzelanie z run na battle to lekka zwala dla sorkow i druidow. bo teraz nie bedzie sie liczyc Pvp tylko bedzie do takiego 70-80 lvl (sorca lub druida) wpadalo 3 sorkow po 35-40 lvl i taki 80 lvl pada bo nie da rady sie wyuhac. Ja nie mam tego problemu bo mam 1200 hp;] ale UPDATE BEDZIE DO DU........ i Sol gratz lvl i mlvl:]
|
Ale nuuuuuuuuudy ja caly czas trenie i juz mnie to powoli nudzi ale sie niedam ;]
gZ sol 72 lvl jedziesz pg ;] edit: Awlover wyjechal na tydzien :< |
I kolejny PA z NG. Anical the Second żąda ode mnei kasy za to ze jego kolega mysli ze moze nie respektowac Labeli, ignorowac ludzi i ich wyzywac. A NG to olewa<chodzi mi o Szwedzka strone NG>
|
a rozmawiales z Mannowem ?;)
|
czekam az bedzie online bo narazie nie mam szczescia trafic zeby byl online.
|
moze sprobuj zlapac go na msn'ie, jesli go masz :p ja nie wiem, bo nie mam, ale podobno tam duzo latwiej na niego trafic
|
20:16 Knight Szaryy: hiho
20:17 Meraz: hello 20:17 Knight Szaryy: u are nice exping 20:17 Meraz: thank ytou 20:17 Meraz: you* 20:17 Meraz: ;D 20:17 Knight Szaryy: =] 20:17 Knight Szaryy: yours eq is better? 20:17 Meraz: nah 20:17 Knight Szaryy: yes 20:17 Meraz: golden armor,plegs,rh,boh,sca,medusa shield 20:18 Knight Szaryy: p legs? 20:18 Meraz: ye 20:18 Meraz: XD 20:18 Knight Szaryy: ;o 20:18 Meraz: worldtraded all my eq 20:18 Meraz: when i quitted here 20:18 Meraz: then when i started again, i hade nothing left 20:18 Meraz: ;< 20:18 Knight Szaryy: ;[ 20:19 Knight Szaryy: u going to give come back my items? 20:19 Meraz: what items? 20:19 Knight Szaryy: demon shield 20:19 Meraz: of ur that galana guy?;> 20:19 Knight Szaryy: i wanna this item here 20:20 Knight Szaryy: utevo lux 20:21 Knight Szaryy: when u wil be rich 20:21 Knight Szaryy: ? 20:21 Meraz: ;> 20:21 Meraz: i got like 1.5 million now 20:21 Knight Szaryy: gp ? 20:21 Meraz: ye 20:21 Knight Szaryy: say me why u no give me :(((( 20:22 Knight Szaryy: i accept cash... 20:22 Knight Szaryy: please.. 20:22 Meraz: who are you? 20:22 Meraz: lols 20:22 Knight Szaryy: LOL? 20:22 Knight Szaryy: we do wolrd trade? 20:22 Meraz: longtime ago?;> 20:22 Meraz: to galana 20:22 Meraz: ?;> 20:22 Knight Szaryy: o ye 20:22 Knight Szaryy: exura 20:23 Knight Szaryy: and? 20:24 Knight Szaryy: ?? 20:24 Meraz: ingored. 20:25 Knight Szaryy: LOL 20:25 Knight Szaryy: Wujkoje.b.co Przysiegam ze go zajebie s*****esyna |
Witam!
Chcialem się zapytać o sytuacje na serwerze, a dokladniej czy wystepuje PA i takie tam. ;> |
Cytuj:
wszedzie jest PA i wogule tibia jest glupia :D lepiej pograc w kosza albo isc na bronka z kumplami :P pozdrawiam |
powiem tak, w*****a mnie ta tibia i to ng. Sierpien bedzie prawdopobnie moim ostatnim miesiacem expienia wiec postaram sie doscigac chociaz mannowa.
Mozliwe ze we wrzesniu nabyte doswiadczenie przyda sie jak nigdy :p |
no co Ty chcesz robic wojne ? i mi nic nie powiedziales ? poczekaj az ja wbije ten 120+ :p ;)
|
aff, i tu sie mylisz. ja nie mam "pleców" i sobie radze :p no czasem Sol pomoze, czasem Kiroy, czasem Angatevon...ale to wszystko sa znajomosci nabyte na tym serwerze wiec..^^
|
Mnie nie powinno sie traktowac jako "plecy" bo ja nie mam nic od powiedzenia tutaj :p Ale staram sie pomagac w miare mozliwosci ;)
|
ja nie traktuje Cie jako plecy, raczej jako przyjaciela, mentora :] a jutro, tzn dzisiaj idziemy do Kha'zeel + gadac z npc :p (o Kha'zeel :s) skonczylo sie PGowanie! za RPG sie trzeba brac ;)
edit: "o" owoce wyprawy :] wiem ze to nie temat ze zdjeciami, ale moze ktos akurat jest zainteresowany ;) http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/b3a665e1.jpg http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/995cd1e9.jpg ewrybady teleporter ;f |
moge powiedziec ze prawdy w tym prawdopodobnie ZERO ;) ja przez chwile podejrzewalem, ze jest to quest na Rubin Duszy(Soul Ruby), ktory mialby spelniac funkcje small ruby w HoTA, tyle ze z nieograniczonym czasem uzytku ;) ale nie wiem czy w to wierzyc czy nie...
|
Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj 8o
Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ;) Idąc dalej tym tropem, docieramy do miejsca, w którym Tibia utraciła swoją część RPG - zespoilowania questow. A my znaleźliśmy miejsce, o którym żaden z nas nie wie zupełnie nic. Więc snujemy domysły, czy to może quest, na co i tak dalej i tak dalej. Dla Ciebie z kolei quest to wybicie spawnu i wziecie nagrody. Zrób choćby Banshee Quest bez spoilera, a zobaczysz, że jest to o wiele przyjemniejsze, bo zrobiłeś coś sam, doszedleś do czegoś. No ale o czym ja mówie, przecież Ty chcesz expić, PKować i gadać z ludźmi podobnymi do siebie. Przez takich jak Ty ta gra traci bądź już utraciła część RPG, ktorą kiedys napewno miała, bo ja jeszcze pamietam te czasy ;) Skończyłem. Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa. |
BRAWA:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: TO jest dla mnie prawdziwy tibijczyk a nie ten co tylko expi:D Jeszcze raz brawa dla Suv~
|
Fakt exploracja nieznanych terenow odkrywanie coraz to glebszych zakamarkow tombow, znajdowanie tajemniczych poratali i teleportow potrzymuje charakter RPG tej gry i jest to napewno nie mniej interesujace niz pkowanie, choc przyznam sie ze dobry pking w teamie zgranych i zaufanych przyjaciol tez ma swoj smaczek :p
Wlasciwie to od tego mamy tysiace OTSow ale jednak OTS to nie te same emocje co w prawdziwej tibi :] |
Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali. Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu). to tyle pozdro. |
Cytuj:
;( A juz mielismy nadzieje z Suvem ze moze cos z tego bedzie ale niestety wszyscy mowia ze to tylko tak dla "picu" te tp i m walle , ze nie ma tam nic :confused: .Cuz chyba trzeba sobie dac spokoj...Choc moze po nadchodzcym updacie bedzie warto sie znow tam wybrac ;) |
Cytuj:
Jeżeli to mnie dotyczyło to Ty się uspokój bo nie powiedziałem ironicznie tylko naprawde zainteresowało mnie to. Jak to nie było do mnie to loz. |
Apopro drugiego screenshota zamieszczonego przez Ptak'a( cytuje "aff jak tam wejsc" ;) ), - ten teleport to wyjscie/wejscie do forbidden landu. Teren w Port Hope niedaleko miasta malp za Palisada.
|
No i stalo sie przesladowca wielu Polaków wrescie padl ; )
Meraz Jul 24 2006, 21:32:26 CET Killed at Level 114 by Evo'Hawk and by Pekka Pilskjutare Moze poszukam jakiegos filmiku jesli wogule jest, ale narazie expie ; ) |
O to moj skromny adv ;^)
[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y56...l/dff2cd42.jpg[/IMG] |
Piekny Screen:)
Pozazdroscic levelu i pomysłu na podkreslenie advancu. Gratulacje! |
@zakwas powiem tylko jedno: Rzadzisz
@misterio hahahahahahahahahhaha nareszcie ;] |
zaku!!
BIG gratZ !!!! :D:D:D:D:D:D:D |
gratz Zak :> a czemu mnie na screenie nie ma ?:D
|
Graty Zakwas ; ) Teraz zycze powodzenia na Anni i DH ; P
|