Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 14:39

huxy i reszta miala mi pomoc w odzyskaniu 120k ale widac nie maja ochoty wiec przystapilem do wojny, wczesniej nie wzialem udzialu w zadnej battly dopiero teraz oficjalnie jestem w wojnie ^^

Rankor 12-09-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 984252)
Kiedy wojna sie rozpoczela na gc Ethical cytowalem wasze texty wypowiedziane dzien wczesniej. Jak dla mnie temat jest zamkniety i tak uwazam, ze Ethical to nierozgarnieta gildie ^^

Ciekawi mnie jak mozesz oceniac gildie po pobycie w niej mniej niz pol roku.

@berger
Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =)

Paco88 12-09-2006 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 984327)

chcialbym dodac ze gildia istnieje jakies 2 tyg, wiec nie wiem jak mozna czegokolwiek od niej wymagac~

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 15:03

Cytuj:

w DB od momentu mojego dojscia do gildii do momentu wyjeb***a nas z servera nie minelo pol roku, czyli sugerujesz, ze nie mam prawa oceniac zadnej gildii?

Adolphus Elbragol 12-09-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 983946)
Mowilem wczesniej o tp pozniej juz mowa byla o botach i innych programach ktore trzeb sciagnac, wiec nie pisz mi o tp jak mowi o bocie.

Mowa byla o chetach lamiacych regulamin. Stwierdziles, ze nie jestes pewien, jak jest z tp, bo cipsoft niejasno wypowiada sie na ich temat. Otoz ja i tutaj obecny cfk uswiadamiamy Cie, byc moze ratujac przed banem. Docen to! ; (
Cytuj:

Tak mam swoje lata w moim wieku juz trudno sie uczyc. Ty jeszcze jestes mlody mozna to poznac po charakterystycznej mani proby wymuszenia swoich racji za wszelka cene.
Bynajmniej, nie tylko nastolatkowie sa uparci. I nie zaliczylbym tego do cech negatywnych.
Cytuj:

Wiec posluchaj rady starszego idz do tej szkoly i naucz sie czytac wtedy bedziesz umial sam czytac ze zrozumieniem... zacznij od "poczytaj mi mamo".
Dobzie, plose pana psola, bendem od dzis chodzil do skoly i ucyl sie pilnie ze swej muzynskiej pierwsej cytanki. :baby:
Cytuj:

PS czy wy z tej bylej DB zawsze musicie jakos probowac sie wpieprzyc i wypisywac swoje racje na sile?? (wykluczam z tego grona anuma i maxxa)
Wpieprzamy sie - a i owszem - oraz z przyjemnoscia bronimy swojego zdania. Jesli cos Ci nie pasuje, to najwidoczniej masz rowniez problem z definicja slowa 'forum'.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 984343)
w DB od momentu mojego dojscia do gildii do momentu wyjeb***a nas z servera nie minelo pol roku, czyli sugerujesz, ze nie mam prawa oceniac zadnej gildii?

A na choi oceniac, Michasiu? Sedziowanie lepiej zostawic innym, a samemu po prostu robic to, co uwaza sie za sluszne.

@Lis, troche kijowy macie ten gif w logo gildii ;(

Neztas 12-09-2006 15:13

@saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal

@xandar:
costam przed chwila czytalem ale nie pamietam co, wiec niewazne

Harru 12-09-2006 15:16

Cytuj:

@berger
Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =)

a poza tym mysmy huxego bili w 10 jak widac na screenie http://s61.photobucket.com/albums/h7...gAnch=imgAnch1

a ich z samego arcanium bylo 10 + duzo ludzi z traidu...

i to mysmy jako pierwsi zabili huxego na servie lidera arcanium a nie oni nam lidera ;-)

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 984355)
@saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal

nic dodac nic ujac ;>

Heram_Elion 12-09-2006 15:29

do Neztasa

i znów pierdoły opowiadasz... narysuj to lepiej sobie słóneczko bo nigdy nie widziales xD i ja wcale nic nie pisalem jak 15 levele tylko chcialem byc neutral nikogo nie wyzywac i byc grzeczny... ale jak tu byc grzecznym jak mnie leja jak psa...

Rankor 12-09-2006 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 984343)

Sugeruje, ze po 2 tygodniach chocbys byl nie wiem kim, nie zaklimatyzujesz sie w gildii (chyba, ze zakladasz swoja wlasna, ale to juz inny temat). Poza tym, ludzi z DB znasz do dzisiaj, i jest to "tyci a tyci" dluzej niz pol roku.

@Harru
Co za roznica, lider czy nie, lvle maja prawie takie same. A takie pieprzenie kogo bylo wiecej czy mniej nie ma sensu, bo rownie dobrze mozna sie sprzeczac o to, ze w Arc jest 2 razy mniej ludzi niz w GZ i GSL.
-------------------------------------------------------------------------

Ludzie naprawde maja fiola =d
16:25 Rodley Lindbeck [8]: POTRZEBUJE LUDZI NA ZAJEBISTEGO TRAPA NA SZWEDACH! POTRZEBUJE OK. 6 LUDZI SAME NOOB CHARY, NAJLEPIEJ SORC ALBO DRUID ALE MOZE BYC KAZDY! PISAC JAK CHCESZZAJEBAC KILKA SWE! VENORE!

W z Arc bylo 13 osob z czego 4 czy 5 to najty =S

A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =]

Adolphus Elbragol 12-09-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 984387)
A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =]

/me goes out ;o

Fikol 12-09-2006 15:49

Szkoda, ze ciagle sa jakies pretensje, osobiscie uwazam, ze chlopaki ze Gz i GSL robia swietna robote, przynajmniej nie boja sie stanac do walki. Zycze reszcie takiej odwagi. Coz nam po lvl 120 skoro nie mozna nim pograc, a jezeli przegramy, tak sie to dla niektorych skonczy.

Mocny Smok 12-09-2006 16:22

Ja moge walczyc :)

Elo all :) Na wstepie juz mnie *****ca bierze jak widze ze jest jakas wojna a nie ma mnie w niej cos ze mam 56 lvl ale lvl tu sie nie liczy :) . Jesli jest taka potrzeba to jestem gotow wyjsc z HQ i przejsc albo do Gsl lub tez walczyc jako "tajny agent" :) .

a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze :) bo ja tez moge sie do czegos przydac.

A tak wogole to Gz zajebania Huxy :) juz to nie jest mozliwe ze 140+ knighta nie da sie zabic jeszcze raz GZ :) and GL niech wygra lepszy [ czyli GSL ]

Pr23m3k 12-09-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 984492)
Elo all :) Na wstepie juz mnie *****ca bierze jak widze ze jest jakas wojna a nie ma mnie w niej cos ze mam 56 lvl ale lvl tu sie nie liczy :) . Jesli jest taka potrzeba to jestem gotow wyjsc z HQ i przejsc albo do Gsl lub tez walczyc jako "tajny agent" :) .

a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze :) bo ja tez moge sie do czegos przydac.

A tak wogole to Gz zajebania Huxy :) juz to nie jest mozliwe ze 140+ knighta nie da sie zabic jeszcze raz GZ :) and GL niech wygra lepszy [ czyli GSL ]

Nie mow hop dopuki nie przeszkoczysz, chcialbym zauwazyc fakt ze na tibia.com jest temat o dedzie Huxego :D wiec mozecie napsiac tam , mowisz ze trudnoi jest zabicie 140+ ek no nie wiem , spojrz ile czasu trzymal sie Dwadwa a Huxy i powiedz wtedy :D

Pr23m~

cfk 12-09-2006 16:58

popieram Fikol-a ;D
trzeba walczyć, bo co po levelach skoro wyrzuca nas z servera =(.
Właściecie wojna robi się ciekawa, z tym że Scooty~ zrobił gildie i ciekawe po której stronie staną, bo nie wydaje mi się żeby gildia [GUILD]Remurked[/GUILD] została neutralna.

A co do wątku odnoszącego sie do tego, że wojna jest nazywa 'wojną rasistowską' - wydaje mi sie, że stało się tak dlatego, gdyż polacy (gł. tzw. nooby na małych levelach krzyczace jakieś rasiostowsko podobne teksty pod dp), robią tak ponieważ jak tu zauwazył Adolphus Elbragol można podejrzewać (uważa tak większość ludzi), że huxy wyrzucił polaków z arc, wykorzystując ten fakt jako punkt zapalny wojny. Dlatego, że wyrzucił Tylko polaków, nasi przerobili to na 'wojne rasistowską'. I co by nie powiedzieć, (anum odpuść se komentarz) rozumiem ich i nawet popieram w pewnym stopniu.
pozdrawiam ;)

Maxxonek 12-09-2006 17:08

W wojnie, przynajmniej moim zdanie, nie sa wazne fragi, ale to kto po niej bedzie mogl w miare spokojnie expic. Zobaczymy jak to nie bedzie (shame on you GSL ! Mieliscie mi napisac jak cos bedzie .. ;<)

berger 12-09-2006 17:30

Cytuj:

@berger

Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 984636)
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??

no nie! musze to przyznac. Berger w pelni sie z Toba zgadzam xd

a tak wracajac do watku ze znajomoscia gildii to wiesz drogi Rankorze, ze nigdy nie mozesz znac dobrze swojej gildii poki nie poznales jej czlonkow w rl. Przyklad? Ezekiel Armanio ^^

Rankor 12-09-2006 18:14

Cytuj:

Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic??

Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka.
Cytuj:

ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki...

Sesulo - sila porownywalna do bezoka, Thunder do Jovena, reszta mniej wiecej zostaje wyrownana przez przewage lvlowa Kasha i Aureliussa.
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary.

Cytuj:

Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo.

Pewni yntelygentni panowie wymyslili takie cwane urzadzonko co sie Tibicam zwie. A udzielac sie moge chocbym nawet nie gral na iridii. Byleby to bylo na temat i zgadzalo sie z regulaminem forum.

Cytuj:

Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału.

J/w. Nie musze siedziec razem z innymi poslami, zeby stwierdzic, ze polski rzad jest po*********y.

Cytuj:

Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??

Jasne, ze fajnie. Tym bardziej jak widze, ze inni to tak przezywaja. =)

@Xandar
Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow.

@down
Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =)

Bez~ 12-09-2006 18:35

@up
"Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka."

omg co ty gadasz jakie nadrabianie czlowieku jestes smieszny ^^

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 984735)
@Xandar
Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow.

powiedzialbym cos ale to sie juz zamienia w chat ;p

Pharaun 12-09-2006 19:42

Rankorze, mylisz się i spójrz prawdzie w oczy. Triad i Arc mieli o wiele większą siłe ognia. Nie wydaje mi się nawet żeby Gsl w tej 'bitwie' mieli szanse wykonać combo, które mogłoby powalić 145ek. Najwidoczniej popełnił jakiś bład, miał exhausta lub cokolwiek innego. Szczerze mówiąc, szkoda mi Dwadwa bo w tej wojnie bardzo na niego liczyłem. Powiem wręcz, że był moim 'cichym faworytem' :P

Soferim 12-09-2006 19:49

@ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś?
Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego
NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie...

ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE

@up w 100% racja 22 full respect 4u-22 miał małego peszka bo pełno noobków blokowała a w przejściu rasista ryan~ vel frelle wiec i tak długo sie utrzymał z ważywszy na siłe i hity jakie dostawał.1 more respect 4 22

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun (Post 984908)
Rankorze, mylisz się i spójrz prawdzie w oczy. Triad i Arc mieli o wiele większą siłe ognia. Nie wydaje mi się nawet żeby Gsl w tej 'bitwie' mieli szanse wykonać combo, które mogłoby powalić 145ek. Najwidoczniej popełnił jakiś bład, miał exhausta lub cokolwiek innego. Szczerze mówiąc, szkoda mi Dwadwa bo w tej wojnie bardzo na niego liczyłem. Powiem wręcz, że był moim 'cichym faworytem' :P

prawda. Ogladajac film z bitwy przez bardzo dlugi czas widzialem jak ztrapowany huxy uhal sie i rzadko kiedy jego hp zchodzilo ponizej green a z tego co wiem to
Jurand i Dwadwa dostali potrojny spam ue z ktorego Dwadwa juz nie zdolal sie wyuhac. Nie oszukujmy sie- GSL & Gravity Zero nie miala w tamtej chwili nawet podobnego combo do Arc i Triady.

@Rankor
taki offtop. Masz moze Nirvana- smells like teens spirit? ;p

Xandar Mac'Leod 12-09-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soferim (Post 984925)
@ Rankor
ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE

no przepraszam bardzo ja w czlowieka z sd walne siednio 150 wiec roznica jest nie wielka ;p tez sie zalicze do noobkow? xd// joke

fakt, pelen podziw dla Knightow: 22, Juranda, Kohana, Thorisa i Coco- odwalili kawal dobrej roboty.

Heram_Elion 12-09-2006 20:24

ej koleżanki ma ktos film jak pada huxy? :P Bezok nie daj sie
Kisia ty tez a reszta z triad moze odwiedzic rooka ;p

Neztas 12-09-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fikol (Post 984432)
Zycze reszcie takiej odwagi.

wiesz jaka jest roznica miedzy glupota a odwaga? ^.-

Adolphus Elbragol 12-09-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 985146)

Podpowiem - taka, jak miedzy lojalnoscia, a zdrada. ; )

Rankor 12-09-2006 21:15

Cytuj:

@ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś?

The same question goes to Soferim!

Cytuj:

Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego
NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie...

A ja nie trawie TEGO docinka, moze to dlatego, ze to jeden z sucharow w stylu polaczkow biegajacych w venore dp? To pytanie powinienes chyba kierowac do *niektorych*, bo to nie JA nie trawie siebie, ale *NIEKTORZY*.

Cytuj:

Jakbys UMIAL czytac ze zrozumieniem dojrzalbys cudowna linijke w nawiasie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<)

Nie umiesz przytaczac czyichs wypowiedzi, to jest tak zwana mozwa niezalezna. =]
Frag to frag. Nie wazne przez ile osob byl ubity.

@Xandar
Z tego co widzialem na filmie, Dwadwa padl od sdkowania "na pale" (tylko 1 combo bylo zgrane, reszte kazdy napierdzielal sdkami bez zadnego liczenia).

@down
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Osobiscie najlepiej graloby mi sie na serwerze mieszanym (kilka narodowosci w gildii rzadzacej). Jesli juz mialbym wybierac gildie dominujaca wybralbym Szwedow. Abusuing to abusing. Malo kto nie korzysta z tego bedac najsilniejszym na serverze. Roznica jest taka, ze w wiekszosci przypadkow Polacy przy wladzy robia sie gorsi od kolegow zza morza (tylko i wylacznie moje zdanie). Z tamtymi przynajmniej da sie na poziomie pogadac a tu.. no coz, roznie to bywa.

Fikol 12-09-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 985146)

Podam ci ostatni przyklad ze swiata w, ktorym gralem, mianowice isary, Walczylismy z gidia del'toro i jej odlamami (impero romano, isara finest. itd)
Polacy + kilku szwedow i graczy innej narodowosci, inni polscy wysoko poziomowi gracze nie chcieli walczyc bojac sie, ze po wojnie zostana wyrzuceni z servera. Kilku jak to zawsze bywa uzupelnili szeregi wrogow.
Walczylismy jak rowny z rownym. Ostatecznie przegralismy a Dt wywalilo z serva wszystkich, ktorych chcialo bez wzgledu czy w wojnie brali udzial czy nie. Moze teraz wydaje sie to smieszne ale jak thunder'storm i Rau Grinakh zrobia po 140 lvl naprawde nie beda bali sie nikogo (spojrz para Bapupa-Histan na isarze). Jezeli beda chcieli bedziesz gral dalej, jak nie to nie bedziesz. Poki Szwedzi nie maja tak wielu wysokopoziomowych postac jest szansa na wygranie i niewidze tu nic glupiego. Lepiej chyba grac na serwerze podobnym do furory niz do isary.

Adolphus Elbragol 12-09-2006 23:17

Na serwerze, gdzie sharing jest norma? "Ok". Pozatym, dlaczego motywem do walki po stronie szwedow ma byc obawa o wlasne chary? Panowie, odrobine samokrytyki. Ile to razy polak polakowi byl wilkiem? Mam walczyc po stronie kogos, przez kogo odchodzilem z servera (sytuacja hipotetyczna ofc. Choc moze, niekoniecznie ;>) tyle razy? Kogos, kto wbil mi noz w plecy i chelpil sie tym?

Dlaczego wykluczacie zwykla, hipotetyczna przyjazn z ludzmi innych narodowosci?

berger 13-09-2006 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 984735)
Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka.

Sesulo - sila porownywalna do bezoka, Thunder do Jovena, reszta mniej wiecej zostaje wyrownana przez przewage lvlowa Kasha i Aureliussa.
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary.

Pewni yntelygentni panowie wymyslili takie cwane urzadzonko co sie Tibicam zwie. A udzielac sie moge chocbym nawet nie gral na iridii. Byleby to bylo na temat i zgadzalo sie z regulaminem forum.

J/w. Nie musze siedziec razem z innymi poslami, zeby stwierdzic, ze polski rzad jest po*********y.

Jasne, ze fajnie. Tym bardziej jak widze, ze inni to tak przezywaja. =)

@Xandar

@down
Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =)

Rankor@ ,Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie...

Nie widzisz ze bardziej doswiadczeni gracze(watpie czy jest wiekszy nabb od ciebie) mowia ze spamujesz i gadasz totalne glupoty??

Jeszcze raz ci cos doradze... Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie...

@Adolp~ mozesz wziasc rozped zaraz po nim...

@ Xandar- przyznales mi racje xDDd :**********************88888888

Heram_Elion 13-09-2006 07:38

i tak sobie rozmawiamy i rozmawiamy a tak naprawde w kólko o tym samym poczekajmy moze na jakie sopen battle i wtedy cos napiszmy.. bo narazie to praktycznie nic nie było a jak cos bylo to juz jets to rpzegadane i sorki panowie ale sie powtarzacie...

Harru 13-09-2006 07:38

thunder ogolnie nietrzeba zabijac on sam pada regularnie co 2-3 dni na dragach ^-^

Yapan 13-09-2006 07:49

Mam Takie jedno zasadnicze pytanie dla GLS,nie widać tego było na filmiku. Dlaczego nie wycofaliście się za drzwi hellgate, albo chociaż na prawo w stronę więzień gdzie jest dużo łatwiej się bronić?

Shamala 13-09-2006 08:10

Name: Thoris Tao
Profession: Elite Knight
Level: 102

Sep 11 2006, 23:27:45 CEST Killed at Level 103 by Chealino
and by Thunder'Storm

Comment: Retired 4ever ~ THX For My Real Friend

Ehm w taki sposob jak kazdy bedzie robil to ta wojna dlugo nie potrwa ... co wystarczy raz pasc zeby mozna byc juz retired ? Zrozumiem jeszcze coco shotsa ktory napisal na tibiacom ze ma lagi ale tez to troszke dziwne ze akurat teraz ma problemy a nie przed wojna.

zwirek 13-09-2006 08:14

On ten comment miał już chyba od dawna ;) Najpierw dowiedz się faktów ,a później pisz posty Shamala ;)

Shamala 13-09-2006 08:39

Jesli tak mial od dawno to po jakiego *uja jesli expi i gra dalej ?

btw: swallow zwirku

berger 13-09-2006 08:43

@Ethical- nie to zebym was nielubi bo zostaly tam osoby za ktore chetnie bym walczyl i ktore cenie ale wysluchajcie mej skromnej i krotkiej opowiesci...
Odnosnie neutralnosci i tego ze jak to mowi chris:"beda nas cenic i szanowac za to ze nie bralismy udzialu w walce i nie bedziemy mieli prze*** ". Pamietajcie ze aktualnie Arc walvzy z ludzmi ktorzy byli z nimi w gildi i byli im "blizsi" niz my;p. I jakos mnie nie bawily teksty jak wybuchla wojna typu:"zajebiscie bedzie wiecej expowisk wolnych" moze kiedys tak gdyby nie....
A wiec oto pewna historyjka....

Za górami za lasami zył prze bardzo wielu laty krol potezny i bogaty...
Dobrotliwy , lecz niezmiernie rozżalony, z racji córki pizdolony...

Ups nie ta bajka;p

A wiec byla to taka sytuacja: Bylismy wtedy w ethical a toczyla sie wojna Arv vs IA bili sie bili i bili... Podczas gdy my neutralni Ethicale expilismy sobie nie bacząc na niebezpieczeństwa... Az tu nagle pewnego pieknego i slonecznego dnia w cyclopolis(w RL byla noc:S) 1 dzisn po skonczonej wojnie ,expiac sobie moim knightem wpada niejaki Zyrex Montana (25lvl) klepie moje cyce. Grzecznie mu pisze ze byl;em 1st i mam ochote dobic level w dodatku bije moje stworki.... 5 min pozniej pisze do mnie Jinikao:"Zrobiles cos bo Arc pobieglo do cyclo" myslalem i myslalem i nic nie wymyslilem czym moglbym urazic jakze wielki honor ludzi z ARC. Nagle podbiega do nie Tirain , rau , ealu (grin~) , chand reth , neo montana , zyrex montana i ktos jeszcze... Nie bylo dzien dobry, hiho , ani Greetings tylko nagle pojawily sie white skule i napisa You lose XXX hitpoints due tu an attack by chand reth. i jeszcze kilka takich od reszty. Probowali mnie trapnac i ubic ale jakims cudem udalo mi sie uciec. Wbieglem do domku Hapata i czekalem na ich reakcje. Napisali mi ze Wojna sie skonczyla i teraz w cyclo bedzie siedziec Zyrex a Ethicale lepiej niech nie cfaniakuja w cyclo bo podczas war za duzo tam siedzieli. Miałem zakaz od Arc wchodzenia do cyclo i 40k paymentsa za.... UWAGA to jest najlepsze :"Za zajmowanie terenow Pacc dla siebie poniewaz w regulaminie CIP sof jest zabronione zakazywanie i zajmowanie terenow by siedziec tam samemu:)))))))))))" Jesli dobrze pamietam pozniej wywalili jini z expowiska. 25 EK PAing 85+ek(bylem chyba wtedy top-18 serwa pod wzgledem expa;p) wtedy -.^ Sad but true.

Ktos moze to pamieta??:))

Valard 13-09-2006 12:35

Moje zdanie na temat wojny jest takie, że kto nie wygra i tak będzie PA :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36.