![]() |
huxy i reszta miala mi pomoc w odzyskaniu 120k ale widac nie maja ochoty wiec przystapilem do wojny, wczesniej nie wzialem udzialu w zadnej battly dopiero teraz oficjalnie jestem w wojnie ^^
|
Cytuj:
@berger Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Lis, troche kijowy macie ten gif w logo gildii ;( |
@saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal @xandar: costam przed chwila czytalem ale nie pamietam co, wiec niewazne |
Cytuj:
a ich z samego arcanium bylo 10 + duzo ludzi z traidu... i to mysmy jako pierwsi zabili huxego na servie lidera arcanium a nie oni nam lidera ;-) |
Cytuj:
|
do Neztasa
i znów pierdoły opowiadasz... narysuj to lepiej sobie słóneczko bo nigdy nie widziales xD i ja wcale nic nie pisalem jak 15 levele tylko chcialem byc neutral nikogo nie wyzywac i byc grzeczny... ale jak tu byc grzecznym jak mnie leja jak psa...
|
Cytuj:
@Harru Co za roznica, lider czy nie, lvle maja prawie takie same. A takie pieprzenie kogo bylo wiecej czy mniej nie ma sensu, bo rownie dobrze mozna sie sprzeczac o to, ze w Arc jest 2 razy mniej ludzi niz w GZ i GSL. ------------------------------------------------------------------------- Ludzie naprawde maja fiola =d 16:25 Rodley Lindbeck [8]: POTRZEBUJE LUDZI NA ZAJEBISTEGO TRAPA NA SZWEDACH! POTRZEBUJE OK. 6 LUDZI SAME NOOB CHARY, NAJLEPIEJ SORC ALBO DRUID ALE MOZE BYC KAZDY! PISAC JAK CHCESZZAJEBAC KILKA SWE! VENORE! W z Arc bylo 13 osob z czego 4 czy 5 to najty =S A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =] |
Cytuj:
|
Szkoda, ze ciagle sa jakies pretensje, osobiscie uwazam, ze chlopaki ze Gz i GSL robia swietna robote, przynajmniej nie boja sie stanac do walki. Zycze reszcie takiej odwagi. Coz nam po lvl 120 skoro nie mozna nim pograc, a jezeli przegramy, tak sie to dla niektorych skonczy.
|
Ja moge walczyc :)
Elo all :) Na wstepie juz mnie *****ca bierze jak widze ze jest jakas wojna a nie ma mnie w niej cos ze mam 56 lvl ale lvl tu sie nie liczy :) . Jesli jest taka potrzeba to jestem gotow wyjsc z HQ i przejsc albo do Gsl lub tez walczyc jako "tajny agent" :) .
a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze :) bo ja tez moge sie do czegos przydac. A tak wogole to Gz zajebania Huxy :) juz to nie jest mozliwe ze 140+ knighta nie da sie zabic jeszcze raz GZ :) and GL niech wygra lepszy [ czyli GSL ] |
Cytuj:
Pr23m~ |
popieram Fikol-a ;D
trzeba walczyć, bo co po levelach skoro wyrzuca nas z servera =(. Właściecie wojna robi się ciekawa, z tym że Scooty~ zrobił gildie i ciekawe po której stronie staną, bo nie wydaje mi się żeby gildia [GUILD]Remurked[/GUILD] została neutralna. A co do wątku odnoszącego sie do tego, że wojna jest nazywa 'wojną rasistowską' - wydaje mi sie, że stało się tak dlatego, gdyż polacy (gł. tzw. nooby na małych levelach krzyczace jakieś rasiostowsko podobne teksty pod dp), robią tak ponieważ jak tu zauwazył Adolphus Elbragol można podejrzewać (uważa tak większość ludzi), że huxy wyrzucił polaków z arc, wykorzystując ten fakt jako punkt zapalny wojny. Dlatego, że wyrzucił Tylko polaków, nasi przerobili to na 'wojne rasistowską'. I co by nie powiedzieć, (anum odpuść se komentarz) rozumiem ich i nawet popieram w pewnym stopniu. pozdrawiam ;) |
W wojnie, przynajmniej moim zdanie, nie sa wazne fragi, ale to kto po niej bedzie mogl w miare spokojnie expic. Zobaczymy jak to nie bedzie (shame on you GSL ! Mieliscie mi napisac jak cos bedzie .. ;<)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no nie! musze to przyznac. Berger w pelni sie z Toba zgadzam xd a tak wracajac do watku ze znajomoscia gildii to wiesz drogi Rankorze, ze nigdy nie mozesz znac dobrze swojej gildii poki nie poznales jej czlonkow w rl. Przyklad? Ezekiel Armanio ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Xandar Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow. @down Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =) |
@up
"Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka." omg co ty gadasz jakie nadrabianie czlowieku jestes smieszny ^^ |
Cytuj:
|
Rankorze, mylisz się i spójrz prawdzie w oczy. Triad i Arc mieli o wiele większą siłe ognia. Nie wydaje mi się nawet żeby Gsl w tej 'bitwie' mieli szanse wykonać combo, które mogłoby powalić 145ek. Najwidoczniej popełnił jakiś bład, miał exhausta lub cokolwiek innego. Szczerze mówiąc, szkoda mi Dwadwa bo w tej wojnie bardzo na niego liczyłem. Powiem wręcz, że był moim 'cichym faworytem' :P
|
@ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś? Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie... ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE @up w 100% racja 22 full respect 4u-22 miał małego peszka bo pełno noobków blokowała a w przejściu rasista ryan~ vel frelle wiec i tak długo sie utrzymał z ważywszy na siłe i hity jakie dostawał.1 more respect 4 22 |
Cytuj:
Jurand i Dwadwa dostali potrojny spam ue z ktorego Dwadwa juz nie zdolal sie wyuhac. Nie oszukujmy sie- GSL & Gravity Zero nie miala w tamtej chwili nawet podobnego combo do Arc i Triady. @Rankor taki offtop. Masz moze Nirvana- smells like teens spirit? ;p |
Cytuj:
fakt, pelen podziw dla Knightow: 22, Juranda, Kohana, Thorisa i Coco- odwalili kawal dobrej roboty. |
ej koleżanki ma ktos film jak pada huxy? :P Bezok nie daj sie
Kisia ty tez a reszta z triad moze odwiedzic rooka ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Frag to frag. Nie wazne przez ile osob byl ubity. @Xandar Z tego co widzialem na filmie, Dwadwa padl od sdkowania "na pale" (tylko 1 combo bylo zgrane, reszte kazdy napierdzielal sdkami bez zadnego liczenia). @down Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Osobiscie najlepiej graloby mi sie na serwerze mieszanym (kilka narodowosci w gildii rzadzacej). Jesli juz mialbym wybierac gildie dominujaca wybralbym Szwedow. Abusuing to abusing. Malo kto nie korzysta z tego bedac najsilniejszym na serverze. Roznica jest taka, ze w wiekszosci przypadkow Polacy przy wladzy robia sie gorsi od kolegow zza morza (tylko i wylacznie moje zdanie). Z tamtymi przynajmniej da sie na poziomie pogadac a tu.. no coz, roznie to bywa. |
Cytuj:
Polacy + kilku szwedow i graczy innej narodowosci, inni polscy wysoko poziomowi gracze nie chcieli walczyc bojac sie, ze po wojnie zostana wyrzuceni z servera. Kilku jak to zawsze bywa uzupelnili szeregi wrogow. Walczylismy jak rowny z rownym. Ostatecznie przegralismy a Dt wywalilo z serva wszystkich, ktorych chcialo bez wzgledu czy w wojnie brali udzial czy nie. Moze teraz wydaje sie to smieszne ale jak thunder'storm i Rau Grinakh zrobia po 140 lvl naprawde nie beda bali sie nikogo (spojrz para Bapupa-Histan na isarze). Jezeli beda chcieli bedziesz gral dalej, jak nie to nie bedziesz. Poki Szwedzi nie maja tak wielu wysokopoziomowych postac jest szansa na wygranie i niewidze tu nic glupiego. Lepiej chyba grac na serwerze podobnym do furory niz do isary. |
Na serwerze, gdzie sharing jest norma? "Ok". Pozatym, dlaczego motywem do walki po stronie szwedow ma byc obawa o wlasne chary? Panowie, odrobine samokrytyki. Ile to razy polak polakowi byl wilkiem? Mam walczyc po stronie kogos, przez kogo odchodzilem z servera (sytuacja hipotetyczna ofc. Choc moze, niekoniecznie ;>) tyle razy? Kogos, kto wbil mi noz w plecy i chelpil sie tym?
Dlaczego wykluczacie zwykla, hipotetyczna przyjazn z ludzmi innych narodowosci? |
Cytuj:
Nie widzisz ze bardziej doswiadczeni gracze(watpie czy jest wiekszy nabb od ciebie) mowia ze spamujesz i gadasz totalne glupoty?? Jeszcze raz ci cos doradze... Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie... @Adolp~ mozesz wziasc rozped zaraz po nim... @ Xandar- przyznales mi racje xDDd :**********************88888888 |
i tak sobie rozmawiamy i rozmawiamy a tak naprawde w kólko o tym samym poczekajmy moze na jakie sopen battle i wtedy cos napiszmy.. bo narazie to praktycznie nic nie było a jak cos bylo to juz jets to rpzegadane i sorki panowie ale sie powtarzacie...
|
thunder ogolnie nietrzeba zabijac on sam pada regularnie co 2-3 dni na dragach ^-^
|
Mam Takie jedno zasadnicze pytanie dla GLS,nie widać tego było na filmiku. Dlaczego nie wycofaliście się za drzwi hellgate, albo chociaż na prawo w stronę więzień gdzie jest dużo łatwiej się bronić?
|
Name: Thoris Tao
Profession: Elite Knight Level: 102 Sep 11 2006, 23:27:45 CEST Killed at Level 103 by Chealino and by Thunder'Storm Comment: Retired 4ever ~ THX For My Real Friend Ehm w taki sposob jak kazdy bedzie robil to ta wojna dlugo nie potrwa ... co wystarczy raz pasc zeby mozna byc juz retired ? Zrozumiem jeszcze coco shotsa ktory napisal na tibiacom ze ma lagi ale tez to troszke dziwne ze akurat teraz ma problemy a nie przed wojna. |
On ten comment miał już chyba od dawna ;) Najpierw dowiedz się faktów ,a później pisz posty Shamala ;)
|
Jesli tak mial od dawno to po jakiego *uja jesli expi i gra dalej ?
btw: swallow zwirku |
@Ethical- nie to zebym was nielubi bo zostaly tam osoby za ktore chetnie bym walczyl i ktore cenie ale wysluchajcie mej skromnej i krotkiej opowiesci...
Odnosnie neutralnosci i tego ze jak to mowi chris:"beda nas cenic i szanowac za to ze nie bralismy udzialu w walce i nie bedziemy mieli prze*** ". Pamietajcie ze aktualnie Arc walvzy z ludzmi ktorzy byli z nimi w gildi i byli im "blizsi" niz my;p. I jakos mnie nie bawily teksty jak wybuchla wojna typu:"zajebiscie bedzie wiecej expowisk wolnych" moze kiedys tak gdyby nie.... A wiec oto pewna historyjka.... Za górami za lasami zył prze bardzo wielu laty krol potezny i bogaty... Dobrotliwy , lecz niezmiernie rozżalony, z racji córki pizdolony... Ups nie ta bajka;p A wiec byla to taka sytuacja: Bylismy wtedy w ethical a toczyla sie wojna Arv vs IA bili sie bili i bili... Podczas gdy my neutralni Ethicale expilismy sobie nie bacząc na niebezpieczeństwa... Az tu nagle pewnego pieknego i slonecznego dnia w cyclopolis(w RL byla noc:S) 1 dzisn po skonczonej wojnie ,expiac sobie moim knightem wpada niejaki Zyrex Montana (25lvl) klepie moje cyce. Grzecznie mu pisze ze byl;em 1st i mam ochote dobic level w dodatku bije moje stworki.... 5 min pozniej pisze do mnie Jinikao:"Zrobiles cos bo Arc pobieglo do cyclo" myslalem i myslalem i nic nie wymyslilem czym moglbym urazic jakze wielki honor ludzi z ARC. Nagle podbiega do nie Tirain , rau , ealu (grin~) , chand reth , neo montana , zyrex montana i ktos jeszcze... Nie bylo dzien dobry, hiho , ani Greetings tylko nagle pojawily sie white skule i napisa You lose XXX hitpoints due tu an attack by chand reth. i jeszcze kilka takich od reszty. Probowali mnie trapnac i ubic ale jakims cudem udalo mi sie uciec. Wbieglem do domku Hapata i czekalem na ich reakcje. Napisali mi ze Wojna sie skonczyla i teraz w cyclo bedzie siedziec Zyrex a Ethicale lepiej niech nie cfaniakuja w cyclo bo podczas war za duzo tam siedzieli. Miałem zakaz od Arc wchodzenia do cyclo i 40k paymentsa za.... UWAGA to jest najlepsze :"Za zajmowanie terenow Pacc dla siebie poniewaz w regulaminie CIP sof jest zabronione zakazywanie i zajmowanie terenow by siedziec tam samemu:)))))))))))" Jesli dobrze pamietam pozniej wywalili jini z expowiska. 25 EK PAing 85+ek(bylem chyba wtedy top-18 serwa pod wzgledem expa;p) wtedy -.^ Sad but true. Ktos moze to pamieta??:)) |
Moje zdanie na temat wojny jest takie, że kto nie wygra i tak będzie PA :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |