![]() |
Cytuj:
|
Genkotsu
Sep 15 2006, 13:48:04 CEST Killed at Level 84 by Joel Backman and by Boa The Stryporm Nie udana akcja ^.- |
jakies movie??
|
humm, nieudana akcja... xD team stchórzył ... ale looz, btw. podejrzewam, że macie spy w okhranie...
gl @pawel filmiku nie dostaniesz ;p bo tylko okhrana member ma ;p czekamy na wmv ;) |
Cytuj:
|
... lepiej rec.. Emzego wmv słabe jest ...
|
Ano niestety spy, z tego co wiem i na 95% wiem dobrze, Kuja Kaora im wszystko powiedział. Poprostu byli gotowi i mieliśmy dużo szczęścia, że byli tak głupi i przez to ubili tylko mnie.
|
LOL... To co on od*******a nie dość że padł 2x a teraz co ... to jest ziomek ..
starczy juz mu chyba wojny ... Musicie coś zrobić... Wygonić tych frajerów co wam przeszkadzają ... |
Niestety, spy to straszna rzecz.
|
Cytuj:
|
Niestety, była bardzo ograniczona ilość osób, a kriegsreisnder powiedział kuja zanim cokolwiek powiedziałem. A zresztą, macie filmik
http://rapidshare.de/files/33196844/genko_boa.rec.html |
Martinesz co to znaczy dla ciebie zaufany Krąg ... to ilu ludziom maja powiedziec?? 6 ?? nie sadzisz ze to troche malo...pomysl troche...
|
Cytuj:
|
były juz nie raz akcje z Wyraźną przewagą okhrany w ilość ludzi i zawsze wiemy sie jak sie to konczyło :) a o zgraniu to juz w tym przypadku nie ma co gadac ^.-
|
Stary, żeby 6 ludzi... ale to musiałoby być 6 sorków:) A tylu to nie miałem w tamtej chwili:)
|
Bylo tylko 6 unitow kiedy Genkotsu padl czemu okhara nie walczyla? Bez sens
|
Cytuj:
|
:)
Darkie Sep 16 2006, 03:47:34 CEST Killed at Level 51 by Baban Tsai'Juliana Sep 16 2006, 06:10:32 CEST Killed at Level 60 by Genkotsu Baban-Sep 16 2006, 06:37:45 CEST Killed at Level 83 by Dano Rivi and by Gonxxalo |
Czemu nie walczyła? bo był gaura, latuz joel i stora, wyrżnęli by nas jak psy, więc kazałem reszcie uciekać do pzta i nie pomagać mi, bo mogłoby być więcej trupów. Wiedziałem, że zginę, więc próbowałem zabić któregoś z nich, dlatego tak szybko padłem, bo chciałem lutnąć storę, a pod daszkiem mi się schował i o jedną kratkę za dużo się ruszyłem:P A unitów było 7 i wszyscy z o wiele, wiele większymi lvlami, a ja nie pakuję się w walkę tam gdzie nie mam przewagi.
|
Cytuj:
Morita nie wypowiadaj sie o walkach bo ty zawsze spieprzales/wymigiwales sie |
@up
powiedział nasz wielki wódz Master Vilum :>
|
Cytuj:
Wow :o |
Najazd Quara
19:52 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay.
|
Cytuj:
ta wojna jest nudna i jakbym mial wybierac raz jeszcze to nie dolaczylbym z prostej zasady ja chce jednak grac for fun, a jezeli angole chca walczyc for server freedom to ok ale niech robia te akcje a tak wychodzi ze jestesmy nieaktywni 2 tygodnie poczym robimy 1 akcje. Moze mi to juz w sumie zwisa bo mam kilka nowych charow ale osoba ktora chce grac swoim charem po jakims czasie sie po prostu wyplaca tak jak chociazby dayre albo kujora. Np ja nie zaplace bo placenie chorendalnych sum za unhunta to dla mnie bezsens ale jesli np ktos ma hunta i jest bogaty to placi i ma spokoj (i wydaje mu sie ze juz go nie shunca co wcale czasem nie jest tak ;p) |
bardzo podobna sytuacja jest na Pandori :)
|
Od czasu hunta wklepalem 9 lvl :x
from 106 to 115 :x A tak btw chyba bedzie wojna: Crematory vs. Scream :o |
Cytuj:
|
no raczej trudno wojna to to nie bedzie
|
Gratz panowie Latuz i Jahwk owned :)
|
Teraz się morita popisz, i pokaż wszystkim jak pięknie dałeś loga gdy tylko zobaczyłeś kłopoty:) Jak trza bloczyć latuzowi, to idziesz i liżesz dupę, ale jak trza pomóc to kapota;)
|
Cytuj:
Sep 18 2006, 15:06:30 CEST Killed at Level 117 by Vers Dra'ghothe and by Latimerid Latuz Sep 18 2006, 15:04:48 CEST Killed at Level 183 by Sumer and by Kozi The Pall o tak :) oby tym razem nie było krwawej zemsty ;) movie plx :D Vers gratz next fraga. |
Jest jakiś .REC z tej akcji?
|
o ile mi wiadomo to nic nie ma :(
|
Znajac zycie za 2 dni Latuz odrobi lvl a kasa na blessy mm pewnie z wyplat?
|
Cytuj:
Tak czy inaczej znow wyszedlem bez szwanku , a co do pomocy, jahwka uratowac dalo sie tylko poprzez otwarcie jakiejs drogi , niestety kazoo to byl zly wybor, a latuza akcja byla na jego wlasna odpowiedzialnosc. Nic sie nie stalo ^^ |
Cytuj:
|
Ooooo podnietaaaaaa twardegooooo Gratz Vers poprawności hotkeya. Robisz postępy. A co do kurczaków to cała ta wasza Okrahna przypomina i śmierdzi jak jeden wielki kurnik... ;< ko ko ko ko !! xDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty vilum jesteś chicken bo bałeś sie przyznać że okradłeś Seqa ;) ko ko ko ko ko vilum na rożen !!! |
Nie robmy z tego Forum " Big Brother " n-ta serja....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |