Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Dexusah 12-11-2006 22:37

@up
za jajco go zajebali , tak poprostu za guwno i tyle hehe. Robili sobie random pk party chcieli nawet zajebac Diego de'rycerza : )

Arthas The Keeper 12-11-2006 23:45

Look

panowie nie tylko laciazor padł...
Nov 12 2006, 11:28:33 CET Killed at Level 65 by Chealino
do tego dzis chyba ok 22-23 fighter'devis sobie pkowal...
cos sie zaczyna zlego dziac arc expi znow nawet pkowac zaczynaja-.-
ChUoOopcy bierzcie sie za nich.

signed: Usar

ZwirekM 13-11-2006 08:35

Heh :) To ja Smok na koncie kumpla . Kurde Necro moja wina ze nie chca mnie sluchac? ;/ Juz smok nie bedzie tepiony na forum ;[ . A co do iridi tego mozna bylo sie spodziewac nudzi sie swe to Random Pk ;) A moze ktos sie wybbierze na pekowansko z naszej strony? Np na General Guzz lub innego Lolka ? Ja Za

Ezop 13-11-2006 14:09

jesli ktos tu zasluzyl na bana to tylko "pan reklama" ktorego spam pojawia sie w kazdym temacie :p Moim skromnym zdaniem obserwatora nie moze byc za luzno bo zawsze ktos to popsuje (to tylko moje zdanie)
smok wypowiada sie jak wypowiadal wiec nic chyba sie nie zmienilo ;)
pokój

Minas_Morgul 13-11-2006 15:09

X( Snake ataki gamonie musza robic swe tak robiom i widzicie co sie dzieje
To jest logiczne po mojemu jak w 5 sie 1 bija to raczej da sie rade a nie 5 na 5 jak to nasi robiom.Open battle wyglonda tylko fajnie na filmikach,a fragow malo co sie zdobywa.A tamte paly nawet nie probojam tylko wcionz to samo i padaja zal mi ich.Po mojemu szwedzi majam wiencej pojencia o tibi niz te hight lvl na iridi co potrafam tylko expic i nic wiencej.Widza ze przegrywaja i co nawet nie chce im sie zadnej nowej techniki wyprobowac!!!X(

eloelo520 13-11-2006 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minas_Morgul (Post 1077031)
To jest logiczne po mojemu jak w 5 sie 1 bija to raczej da sie rade a nie 5 na 5 jak to nasi robiom.Open battle wyglonda tylko fajnie na filmikach,a fragow malo co sie zdobywa.A tamte paly nawet nie probojam tylko wcionz to samo i padaja zal mi ich.Po mojemu szwedzi majam wiencej pojencia o tibi niz te hight lvl na iridi co potrafam tylko expic i nic wiencej.Widza ze przegrywaja i co nawet nie chce im sie zadnej nowej techniki wyprobowac!!!X(

napisz to jeszcze raz, tylko ze po polsku, to postaramy sie przeanalizowac Twoje taktyki.

Galdi 13-11-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1076712)
panowie nie tylko laciazor padł...
Nov 12 2006, 11:28:33 CET Killed at Level 65 by Chealino
do tego dzis chyba ok 22-23 fighter'devis sobie pkowal...
cos sie zaczyna zlego dziac arc expi znow nawet pkowac zaczynaja-.-
ChUoOopcy bierzcie sie za nich.

Kto padł? ;s

Arthas The Keeper 13-11-2006 16:07

Uu gapa xD

przepraszam panów otóż był to Masloer.

Alora 13-11-2006 21:05

Masloer

Ehem eham ehum. Jako ze wrocilam na Iridie i przeczytalam ten topic to musze pogratulowac Chealino. MASLOER zwany dawniej wesolym banankiem to noob jakich malo. Szlam z nim na deserta po drodze spotkal nas PK o dziwo pk go nie zaatakowal lecz mnie. W dodatku 4 kratki od depo przybloczyli mnie jego kumple. Wszyscy podzielili sie lootem ze mnie. Nastepnie ten noob oskarżył mnie o okradniecie chatki. (tylko ze na screenie sprzed domniemanej kradziezy i po jego autorstwa wszystko sie zgadzalo).
Pozatym wozil sie on perfidnie w Liberty Bay krzyczxac do kazdego kto mu sie nie podobal hunted min. Hercama i mnie za co w koncu slono pozalowal.

THX Chealino ze w koncu zabiles tego kogo trzeba :D

Galdi 13-11-2006 21:34

Nie wypowiadam sie na temat Masloera, poprostu go nie znam \o/

btw, szukam fish finow, 4k each~

myanato 13-11-2006 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZwirekM (Post 1076819)
Heh :) To ja Smok na koncie kumpla.

Drzyj Iridio cala
Mocny powraca
ale chala
wstyd, porazka i glupota
oto cala Mocnego robota

eloelo520 13-11-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 1078007)
Ehem eham ehum. Jako ze wrocilam na Iridie i przeczytalam ten topic to musze pogratulowac Chealino. MASLOER zwany dawniej wesolym banankiem to noob jakich malo. Szlam z nim na deserta po drodze spotkal nas PK o dziwo pk go nie zaatakowal lecz mnie. W dodatku 4 kratki od depo przybloczyli mnie jego kumple. Wszyscy podzielili sie lootem ze mnie. Nastepnie ten noob oskarżył mnie o okradniecie chatki. (tylko ze na screenie sprzed domniemanej kradziezy i po jego autorstwa wszystko sie zgadzalo).
Pozatym wozil sie on perfidnie w Liberty Bay krzyczxac do kazdego kto mu sie nie podobal hunted min. Hercama i mnie za co w koncu slono pozalowal.

THX Chealino ze w koncu zabiles tego kogo trzeba :D

on go zabil za to ze jest rl radosnego~

berger 14-11-2006 02:19

A ja niemam kompa , neta i miec nie bede + pewne problemy w RL i praca więc oficjalnie mowie: DZIEKUJE!... wszystkim wrogom oraz sojusznikom za stracony czas , bo czym innym mozna nazwac granie w Tibie. Zycze powodzonka dzielnym Prolakom i mam nadzieje ze pokaza Arcanium co to znaczy mentalnosc polakow(ta dobra bo ze zlej strony juz sie pokazalismy :P ). Odchodze chyba definitywnie wiec nie bedzie juz z mojej strony tutaj spamu. Pomagalem ile tylko moglem(tak mi sie wydaje) w dodatku bez chara ;) . Co nie oznacza ze nie pomogl bym kumplom w potrzebie bo chcec pomocy im byla powodem mojego powrotu z retired i dojscia do wojny.

Hail PROLACKS! 4ever loyal to the end:)

kthxbye

P.S. Pewnie wielu sie cieszy z tego powodu ale.... whatever xD

Naro 14-11-2006 05:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1078361)
A ja niemam kompa , neta i miec nie bede + pewne problemy w RL i praca więc oficjalnie mowie: DZIEKUJE!... wszystkim wrogom oraz sojusznikom za stracony czas , bo czym innym mozna nazwac granie w Tibie. Zycze powodzonka dzielnym Prolakom i mam nadzieje ze pokaza Arcanium co to znaczy mentalnosc polakow(ta dobra bo ze zlej strony juz sie pokazalismy :P ). Odchodze chyba definitywnie wiec nie bedzie juz z mojej strony tutaj spamu. Pomagalem ile tylko moglem(tak mi sie wydaje) w dodatku bez chara ;) . Co nie oznacza ze nie pomogl bym kumplom w potrzebie bo chcec pomocy im byla powodem mojego powrotu z retired i dojscia do wojny.

kthxbye

Bez chara zrobiles wiecej niz wielu co tego chara maja... Mam nadzieje ze nie odejdziesz bo to dla nas duza strata. Jesli jednak to Twoja ostateczna decyzja to wielkie dzieki za pomoc i powodzenia w RL.

ZwirekM 14-11-2006 07:10

Cytuj:

kthxbye

3maj sie Berger :-] Dobrze robisz :P Tibia to zlodziej czasu nie warto ;] GL

Bandzioch 14-11-2006 10:24

Odszedł Król... pozostało bezkrólewie :(

Prolack 14-11-2006 13:05

Cytuj:

kthxbye

A ja Ci powiem ze debil jestes,
kthxbye.

Prolack 14-11-2006 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minas_Morgul (Post 1077031)

Polish plix

M@sloa 14-11-2006 14:11

@Alora - Masloer jest wporządku....

eloelo520 14-11-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minas_Morgul (Post 1079481)
Odpierdol sie wrescie pojebany skurwysynu!!!Jak nie umiesz kurwa czytac to idz do poradni dla debili nigdy zes w tibie nie gral za nie umiesz sie doczytac!!!
Jak nie potrawisz to idz do swoje matki niech ci cipa wytlumaczy smieciu!!8o

twoj poziom mnie powala

ZwirekM 14-11-2006 19:22

Huh Bandzioch zawsze wiedzialem ze jestes zlodziejem :) Dzisiaj Ojebales mojego kumpla [ max druid of iridia ] na ok 130k a i chciales tez mnie ale oczywiscie smoczek sie zorientowal co jest nie tak i zachowales sie jak dziecko dajac mi bloka na gg :) . Coz moge powiedziec zal mi ciebie bo niedlugo wszystkich ojebiesz zasrany kleptomanie . Zawsze wiedzialem zeby nie grac na iridi same PPL Noobs [ale zdarzaja sie wyjatki takie jak wy forumowicze :P] coz ten server jest dnem ;p

signed :
Lolitka lub tez Mocny Smok :)

Galdi 14-11-2006 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZwirekM (Post 1079710)
Huh Bandzioch zawsze wiedzialem ze jestes zlodziejem :) Dzisiaj Ojebales mojego kumpla [ max druid of iridia ] na ok 130k a i chciales tez mnie ale oczywiscie smoczek sie zorientowal co jest nie tak i zachowales sie jak dziecko dajac mi bloka na gg :) . Coz moge powiedziec zal mi ciebie bo niedlugo wszystkich ojebiesz zasrany kleptomanie . Zawsze wiedzialem zeby nie grac na iridi same PPL Noobs [ale zdarzaja sie wyjatki takie jak wy forumowicze :P] coz ten server jest dnem ;p

signed :

Kazdy, ktorego wyj*bali z Iridii mowi ze ten server to dno. Jeszcze nie widziales dna, idz wbij 30 lvl w kazz na isarze i pokaz bohy na depo ;)

Kiełek 14-11-2006 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1079816)
Kazdy, ktorego wyj*bali z Iridii mowi ze ten server to dno. Jeszcze nie widziales dna, idz wbij 30 lvl w kazz na isarze i pokaz bohy na depo ;)

Dno... hmm... nie tylko Isara to siara xD popatrz na Kyrę, btw. na Iridii hakery i thiefy ja mam dość tego...

Dexusah 14-11-2006 21:21

Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu :)

Galdi 14-11-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dexusah (Post 1079893)
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu :)

Na kyrze tez jest sieka [; A Thoria, Saphira i Xerena nie jest taka zła z tego co słyszałem ;p

Trai'ler 14-11-2006 21:40

Kiełek - ty sie nie odzywaj kupiłeś chara na allegro czy chuj wie co bo 'stilerr' miał 3 ownerów albo i lepiej ....

a co do tych straconych serverów :

Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Pozwoliłbym sobie dopisać Danubie gdyż tam grałem i nic tylko 'porashka'

btw. pzdro Galdi ;s

@down

po co piszesz 2 takie same posty ?

Barbin 14-11-2006 22:48

Cytuj:

kthxbye

Z tonacego okretu uciekaja najpierw "szczury", "kapitan" tonie razem z okretem!

Meet ya in hell Berger!:evul:

Bandzioch 14-11-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZwirekM (Post 1079710)

signed :

Ta postac zostala selnieta dobre 6 miesiecy temu. A ja nie mam zainstalowanej tibi :] ps. moje gadu ze znajomych z tibi zna tylko berger ;) a odnośnie twojego kumpla, to jak mozna byc takim kretynem żeby dać sie ojebać na 130 K? żalosne!! ps. wszyscy którzy niegdyś znali Bandziocha wiedzą, że ta postać została sprzedana dawno dawno temu...

Dexusah 15-11-2006 00:21

Massior 15-11-2006 00:56

Co Ty chcesz od Askary? Właśnie tam gram sobie 4 fun... Morał jest prosty... jeśli masz plecki to na każdym servie możesz sobie pograć :baby:

Dexusah 15-11-2006 01:33

sęs hahaha . JU MEJT MAJ DEJ

Massior 15-11-2006 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dexusah (Post 1080252)
sęs hahaha . JU MEJT MAJ DEJ

Luk at de mirror and mejk jurself whoooole year.

Danth 15-11-2006 13:56

Yooool

korzystajac z faktu iz jestem na TI - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA XDDD to pisze...

ale nie wiem co napisac bo nie wiem co sie dzieje.. tak wiec ,,l,, xDD

maddie 15-11-2006 15:04

ech...

Lykontorna Orxosa
Nov 15 2006, 14:11:41 CET Killed at Level 100 by Firenze Bellator

eloelo520 15-11-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danth (Post 1080515)
korzystajac z faktu iz jestem na TI - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA XDDD to pisze...

ale nie wiem co napisac bo nie wiem co sie dzieje.. tak wiec ,,l,, xDD

to po co cokolwiek piszesz jak nie wiesz o czym? smiecisz w temacie... zal.

edit:

no to sie wzieli za prolackow :]

maddie 15-11-2006 15:18

lol ?

Dwadwa
Nov 15 2006, 15:02:12 CET Killed at Level 145 by Sesulo
and by Yamahati

eloelo520 15-11-2006 15:25

Radosny Ananaas chyba sie osral po tych dwoch deadach bo od razu exit z gildii dal... hahaha..

yamahati gratulacje, jestes wybitny

edit: wyrzucili go ; >

a biedny Masloer zaliczyl kolejnego zgona

Nov 15 2006, 13:22:28 CET Killed at Level 64 by Chealino
and by Firenze Bellator

Lykontorna Orxosa po deadzie zaplacil ... i takze odszedl z prolacksow, ladne czystki sie zrobily

Bandzioch 15-11-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbin (Post 1080126)
Z tonacego okretu uciekaja najpierw "szczury", "kapitan" tonie razem z okretem!

Meet ya in hell Berger!:evul:

Czy ty nie umiesz czytac ,ze odchodzi przez problemy w RL i ma prace?... ale skoro dla ciebie Tibia jest ważniejsza , no to gratuluje podejscia do zycia. Pamietaj liczysz sie tylko ty , twoje ego i swiat w pixelach. :confused:

Kiełek 15-11-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1079953)
Kiełek - ty sie nie odzywaj kupiłeś chara na allegro czy chuj wie co bo 'stilerr' miał 3 ownerów albo i lepiej

wliczyłeś w to hakerów?? ten char miał 80 lvl...

a co do servów to na saphira też była bez sensu, miałem tam chara ale była wojna pl vs. swe a jak co to polak polaka ubil-.-

Barbin 15-11-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bandzioch (Post 1081315)
Czy ty nie umiesz czytac ,ze odchodzi przez problemy w RL i ma prace?... ale skoro dla ciebie Tibia jest ważniejsza , no to gratuluje podejscia do zycia. Pamietaj liczysz sie tylko ty , twoje ego i swiat w pixelach. :confused:

Uderz w stol, a nozyce sie odezwa co? xD
Opanuj sie! Wiem ze ruszylem "Twojego Guru", ale to nie powod zebys wyrazal sie w moim imieniu co jest dla mnie wazne, a co nie itd. Bo nic na ten temat nie wiesz, wiec dalsza polemika wydaje mi sie tu zbedna.^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28.