![]() |
@up
za jajco go zajebali , tak poprostu za guwno i tyle hehe. Robili sobie random pk party chcieli nawet zajebac Diego de'rycerza : ) |
Look
panowie nie tylko laciazor padł...
Nov 12 2006, 11:28:33 CET Killed at Level 65 by Chealino do tego dzis chyba ok 22-23 fighter'devis sobie pkowal... cos sie zaczyna zlego dziac arc expi znow nawet pkowac zaczynaja-.- ChUoOopcy bierzcie sie za nich. signed: Usar |
Heh :) To ja Smok na koncie kumpla . Kurde Necro moja wina ze nie chca mnie sluchac? ;/ Juz smok nie bedzie tepiony na forum ;[ . A co do iridi tego mozna bylo sie spodziewac nudzi sie swe to Random Pk ;) A moze ktos sie wybbierze na pekowansko z naszej strony? Np na General Guzz lub innego Lolka ? Ja Za
|
jesli ktos tu zasluzyl na bana to tylko "pan reklama" ktorego spam pojawia sie w kazdym temacie :p Moim skromnym zdaniem obserwatora nie moze byc za luzno bo zawsze ktos to popsuje (to tylko moje zdanie)
smok wypowiada sie jak wypowiadal wiec nic chyba sie nie zmienilo ;) pokój |
X( Snake ataki gamonie musza robic swe tak robiom i widzicie co sie dzieje
To jest logiczne po mojemu jak w 5 sie 1 bija to raczej da sie rade a nie 5 na 5 jak to nasi robiom.Open battle wyglonda tylko fajnie na filmikach,a fragow malo co sie zdobywa.A tamte paly nawet nie probojam tylko wcionz to samo i padaja zal mi ich.Po mojemu szwedzi majam wiencej pojencia o tibi niz te hight lvl na iridi co potrafam tylko expic i nic wiencej.Widza ze przegrywaja i co nawet nie chce im sie zadnej nowej techniki wyprobowac!!!X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uu gapa xD
przepraszam panów otóż był to Masloer.
signed: Usar |
Masloer
Ehem eham ehum. Jako ze wrocilam na Iridie i przeczytalam ten topic to musze pogratulowac Chealino. MASLOER zwany dawniej wesolym banankiem to noob jakich malo. Szlam z nim na deserta po drodze spotkal nas PK o dziwo pk go nie zaatakowal lecz mnie. W dodatku 4 kratki od depo przybloczyli mnie jego kumple. Wszyscy podzielili sie lootem ze mnie. Nastepnie ten noob oskarżył mnie o okradniecie chatki. (tylko ze na screenie sprzed domniemanej kradziezy i po jego autorstwa wszystko sie zgadzalo).
Pozatym wozil sie on perfidnie w Liberty Bay krzyczxac do kazdego kto mu sie nie podobal hunted min. Hercama i mnie za co w koncu slono pozalowal. THX Chealino ze w koncu zabiles tego kogo trzeba :D |
Nie wypowiadam sie na temat Masloera, poprostu go nie znam \o/
btw, szukam fish finow, 4k each~ |
Cytuj:
Mocny powraca ale chala wstyd, porazka i glupota oto cala Mocnego robota |
Cytuj:
|
A ja niemam kompa , neta i miec nie bede + pewne problemy w RL i praca więc oficjalnie mowie: DZIEKUJE!... wszystkim wrogom oraz sojusznikom za stracony czas , bo czym innym mozna nazwac granie w Tibie. Zycze powodzonka dzielnym Prolakom i mam nadzieje ze pokaza Arcanium co to znaczy mentalnosc polakow(ta dobra bo ze zlej strony juz sie pokazalismy :P ). Odchodze chyba definitywnie wiec nie bedzie juz z mojej strony tutaj spamu. Pomagalem ile tylko moglem(tak mi sie wydaje) w dodatku bez chara ;) . Co nie oznacza ze nie pomogl bym kumplom w potrzebie bo chcec pomocy im byla powodem mojego powrotu z retired i dojscia do wojny.
Hail PROLACKS! 4ever loyal to the end:) kthxbye P.S. Pewnie wielu sie cieszy z tego powodu ale.... whatever xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
3maj sie Berger :-] Dobrze robisz :P Tibia to zlodziej czasu nie warto ;] GL |
Odszedł Król... pozostało bezkrólewie :(
|
Cytuj:
A ja Ci powiem ze debil jestes, kthxbye. |
Cytuj:
Polish plix |
@Alora - Masloer jest wporządku....
|
Cytuj:
|
Huh Bandzioch zawsze wiedzialem ze jestes zlodziejem :) Dzisiaj Ojebales mojego kumpla [ max druid of iridia ] na ok 130k a i chciales tez mnie ale oczywiscie smoczek sie zorientowal co jest nie tak i zachowales sie jak dziecko dajac mi bloka na gg :) . Coz moge powiedziec zal mi ciebie bo niedlugo wszystkich ojebiesz zasrany kleptomanie . Zawsze wiedzialem zeby nie grac na iridi same PPL Noobs [ale zdarzaja sie wyjatki takie jak wy forumowicze :P] coz ten server jest dnem ;p
signed : Lolitka lub tez Mocny Smok :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu :)
|
Cytuj:
|
Kiełek - ty sie nie odzywaj kupiłeś chara na allegro czy chuj wie co bo 'stilerr' miał 3 ownerów albo i lepiej ....
a co do tych straconych serverów : Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Pozwoliłbym sobie dopisać Danubie gdyż tam grałem i nic tylko 'porashka' btw. pzdro Galdi ;s @down po co piszesz 2 takie same posty ? |
Cytuj:
Meet ya in hell Berger!:evul: |
Cytuj:
|
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu :)
|
Co Ty chcesz od Askary? Właśnie tam gram sobie 4 fun... Morał jest prosty... jeśli masz plecki to na każdym servie możesz sobie pograć :baby:
|
sęs hahaha . JU MEJT MAJ DEJ
|
Cytuj:
|
Yooool
korzystajac z faktu iz jestem na TI - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA XDDD to pisze...
ale nie wiem co napisac bo nie wiem co sie dzieje.. tak wiec ,,l,, xDD |
ech...
Lykontorna Orxosa Nov 15 2006, 14:11:41 CET Killed at Level 100 by Firenze Bellator |
Cytuj:
edit: no to sie wzieli za prolackow :] |
lol ?
Dwadwa Nov 15 2006, 15:02:12 CET Killed at Level 145 by Sesulo and by Yamahati |
Radosny Ananaas chyba sie osral po tych dwoch deadach bo od razu exit z gildii dal... hahaha..
yamahati gratulacje, jestes wybitny edit: wyrzucili go ; > a biedny Masloer zaliczyl kolejnego zgona Nov 15 2006, 13:22:28 CET Killed at Level 64 by Chealino and by Firenze Bellator Lykontorna Orxosa po deadzie zaplacil ... i takze odszedl z prolacksow, ladne czystki sie zrobily |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do servów to na saphira też była bez sensu, miałem tam chara ale była wojna pl vs. swe a jak co to polak polaka ubil-.- |
Cytuj:
Opanuj sie! Wiem ze ruszylem "Twojego Guru", ale to nie powod zebys wyrazal sie w moim imieniu co jest dla mnie wazne, a co nie itd. Bo nic na ten temat nie wiesz, wiec dalsza polemika wydaje mi sie tu zbedna.^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |