![]() |
|
HAHAHHA...
I tak wygrał Xaem i jego spam ue 8o 8o 8o Zawsze tak robi, jak wie, że padnie więc nie miejcie do niego o to pretensji... :D Uraz z dzieciństwa? ELLOOO |
ja tam chyba wole vu... vo nie potrafi sie poslugiwac wladza :< za malo pa itp ;)
|
a wlasnie bo zapomnialem :D Film jakis jest ?:P:baby:
|
|
Lepiej stac i patrzec jak mana schodzi. Mam uraz z dziecinstwa. Wale Ue w gierce bo mnie ojciec gwałcił. Widzisz związek? Rady czlonkow omegi mam dupie. Jesli Castor pisze, ze jestes zydem to i tak dlugo na nebuli nie zabawisz. A teraz pospamuj dziesiec linijek "HAHAHHAAHAHAA", lub zeskanuj akt oskarzenia za zabicie matki. Mandaty za picie piwa - jestes wielki piles piwo.
|
Ty naprawdę masz downa. Aż brak mi na ciebie słów. Jedynym dla ciebie bezpiecznym miejscem będzie Pokój bez klamek. Jebnij się w łeb monitorem może ci się zepsuje. Wyjdzie ci to na dobre.
|
Cytuj:
Wole jak sie twoja stara schyla to wychodzi mi na lepsze. Pozdrow mariole tak btw. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co ty mowisz, exsiliun przejmuje wladze nad nebula i nikt nie jest w stanie go powtrzymac XDddddddddddddddddd!!!!11111111111111111111111 |
Cytuj:
Xaem zaspamowal ue i zrobil dobrze, tzn nei widzialem tej akcji ale jak sie wjebal w vu i zasmaowal ue to zrobil najlepsze co mogl, moze byc zabral kogos ze soba @Castor aka Hans Jestes jedynym z nielicznych z vu, o ktorym tak bardzo sie mylilem, myslalem ze jestes zwykla pizda, a tu prosze, grzeczny chlopaczek z ktorym da sie porozmawiac, a i w dupe nie da sobie wejsc. @Exsiliuna Czlowieku, myslisz ze przeclaw jest wielki? Mieszkasz odemnie jakies 20-30km i cieszysz miske jakbys mial conajwyzej 15lat, ogarnij sie na dobre Ci to wyjdzie, bo w obecnej sytuacji z vu moglbym na rl pogadac z kazdym oprocz nodoisa, bo i tak po polsku nie umie, sfoqsa, bo ma za dobre pvp, kilku przydupasow od chudzielroka, bo nie i koniec kropka, no i Ciebie, bo koledzy z Victorii opowiadali, zes pizda i no life tak wiec idz dupe wyrwij i pyknij ja w lasku, bo przyszlosci to ja Ci nie wroze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
gharn evas deded.
moze lvl nie najwiekszy ale dla samego loota sie oplacalo :))))))))))))) |
Cytuj:
xD dziecko moze napiszesz do Tvn'u ze dostales mandat?? Boze chlopie ogarnij sie, moze i dzieki temu zdjeciu stales sie legenda dla dzieci ktore odwiedzaja te pozal sie boze forum ale reszta dojrzałych osob musi miec ladna z ciebie beke. Jedyna osoba ktora powinna jebnac sie monitorem jestes ty. :D Taka mała rada od wujka Kamila. |
Cytuj:
|
Cytuj:
jesli nie jestes zatrudiony, to i tak nie beda mieli jak tej kasy z ciebie sciagnac, a po trzech latach mandat sie przedawni. |
Cytuj:
Że tak powiem Used : Sunze - 3 Rune of Sd Finix - 3 Rune of Sd Loot : Dsm, Boh, Potions etc, Tower Shield PROFIT? ;]]]]]]]]]]]]]]] |
Czysty profit Wawiernio :)
Ale zastanawie mnie to czemu on sie leczyl Exura Gran a nie Exura SanB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |
|