Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Squrewski 24-06-2008 15:00

HAHAHHA...
I tak wygrał Xaem i jego spam ue 8o 8o 8o
Zawsze tak robi, jak wie, że padnie więc nie miejcie do niego o to pretensji... :D
Uraz z dzieciństwa? ELLOOO

a...psik 24-06-2008 15:08

ja tam chyba wole vu... vo nie potrafi sie poslugiwac wladza :< za malo pa itp ;)

a...psik 24-06-2008 15:09

a wlasnie bo zapomnialem :D Film jakis jest ?:P:baby:

Sck 24-06-2008 15:46

http://www.***********.com/350278812.html

moj dodam potem

Bosy_Wiesniak 24-06-2008 18:58

Lepiej stac i patrzec jak mana schodzi. Mam uraz z dziecinstwa. Wale Ue w gierce bo mnie ojciec gwałcił. Widzisz związek? Rady czlonkow omegi mam dupie. Jesli Castor pisze, ze jestes zydem to i tak dlugo na nebuli nie zabawisz. A teraz pospamuj dziesiec linijek "HAHAHHAAHAHAA", lub zeskanuj akt oskarzenia za zabicie matki. Mandaty za picie piwa - jestes wielki piles piwo.

Seredo 24-06-2008 19:05

Ty naprawdę masz downa. Aż brak mi na ciebie słów. Jedynym dla ciebie bezpiecznym miejscem będzie Pokój bez klamek. Jebnij się w łeb monitorem może ci się zepsuje. Wyjdzie ci to na dobre.

Bosy_Wiesniak 24-06-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2136624)
Ty naprawdę masz downa. Aż brak mi na ciebie słów. Jedynym dla ciebie bezpiecznym miejscem będzie Pokój bez klamek. Jebnij się w łeb monitorem może ci się zepsuje. Wyjdzie ci to na dobre.

Zaczynasz zdanie od "aż" i twierdzisz, że to ja mam downa?
Wole jak sie twoja stara schyla to wychodzi mi na lepsze.
Pozdrow mariole tak btw.

Mietek919 24-06-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sck (Post 2135972)
moj dodam potem

Mówisz ze dodasz a nie dodajesz ;(

eisscheriann 24-06-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2135810)
Bracie? Chcialbys.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.eXs (Post 2135439)
nie wiem kto tu powinien czuc sie zownowany

ja wiem :<

Wolgler 25-06-2008 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 2135796)
Dobre morale to pół sukcesu ;P Damy rade.

@Mr.eXs
Chyba nie myślisz że z Twoja banda chodzących botów coś znaczysz na N00buli? Bo żeby nie Vu to byście byli gnębieni dalej ;p A i w sumie bedziecie bez wzgledu na ostateczny wynik wojny. (Aleee ciiiiiiiiiiiiiicho ja nic Ci nie mówiłem)

co ty mowisz, exsiliun przejmuje wladze nad nebula i nikt nie jest w stanie go powtrzymac XDddddddddddddddddd!!!!11111111111111111111111

Safe 25-06-2008 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2134673)
i Chuj banka w dupe ;/

to byl twoj pierwszy raz? nieee no gz, chlopie juz nie jestes no life! co za plebs.

Xaem zaspamowal ue i zrobil dobrze, tzn nei widzialem tej akcji ale jak sie wjebal w vu i zasmaowal ue to zrobil najlepsze co mogl, moze byc zabral kogos ze soba

@Castor aka Hans
Jestes jedynym z nielicznych z vu, o ktorym tak bardzo sie mylilem, myslalem ze jestes zwykla pizda, a tu prosze, grzeczny chlopaczek z ktorym da sie porozmawiac, a i w dupe nie da sobie wejsc.

@Exsiliuna
Czlowieku, myslisz ze przeclaw jest wielki? Mieszkasz odemnie jakies 20-30km i cieszysz miske jakbys mial conajwyzej 15lat, ogarnij sie na dobre Ci to wyjdzie, bo w obecnej sytuacji z vu moglbym na rl pogadac z kazdym oprocz
nodoisa, bo i tak po polsku nie umie,
sfoqsa, bo ma za dobre pvp,
kilku przydupasow od chudzielroka, bo nie i koniec kropka,
no i Ciebie, bo koledzy z Victorii opowiadali, zes pizda i no life
tak wiec idz dupe wyrwij i pyknij ja w lasku, bo przyszlosci to ja Ci nie wroze

Legendanebuli 25-06-2008 03:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2137457)
to byl twoj pierwszy raz? nieee no gz, chlopie juz nie jestes no life! co za plebs.

Xaem zaspamowal ue i zrobil dobrze, tzn nei widzialem tej akcji ale jak sie wjebal w vu i zasmaowal ue to zrobil najlepsze co mogl, moze byc zabral kogos ze soba

@Castor aka Hans
Jestes jedynym z nielicznych z vu, o ktorym tak bardzo sie mylilem, myslalem ze jestes zwykla pizda, a tu prosze, grzeczny chlopaczek z ktorym da sie porozmawiac, a i w dupe nie da sobie wejsc.

@Exsiliuna
Czlowieku, myslisz ze przeclaw jest wielki? Mieszkasz odemnie jakies 20-30km i cieszysz miske jakbys mial conajwyzej 15lat, ogarnij sie na dobre Ci to wyjdzie, bo w obecnej sytuacji z vu moglbym na rl pogadac z kazdym oprocz
nodoisa, bo i tak po polsku nie umie,
sfoqsa, bo ma za dobre pvp,
kilku przydupasow od chudzielroka, bo nie i koniec kropka,
no i Ciebie, bo koledzy z Victorii opowiadali, zes pizda i no life
tak wiec idz dupe wyrwij i pyknij ja w lasku, bo przyszlosci to ja Ci nie wroze

Sfoqs jest normalny, oprócz tego że mieszkając tutaj 7 lat widziałem go tylko 3 razy

Thunderbolt 25-06-2008 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2137526)
Sfoqs jest normalny, oprócz tego że mieszkając tutaj 7 lat widziałem go tylko 3 razy

Ty mieszkasz tutaj a ja tam i wszystko jasne :baby:

Sck 25-06-2008 09:49

http://www.***********.com/281359903.html

:<

Wolgler 25-06-2008 13:08

gharn evas deded.

moze lvl nie najwiekszy ale dla samego loota sie oplacalo :)))))))))))))

Maksym89 25-06-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2136624)

xD dziecko moze napiszesz do Tvn'u ze dostales mandat?? Boze chlopie ogarnij sie, moze i dzieki temu zdjeciu stales sie legenda dla dzieci ktore odwiedzaja te pozal sie boze forum ale reszta dojrzałych osob musi miec ladna z ciebie beke.

Jedyna osoba ktora powinna jebnac sie monitorem jestes ty. :D Taka mała rada od wujka Kamila.

Mish 25-06-2008 15:22

Cytuj:

i Chuj banka w dupe ;/

Ale ty jestes menski : /////

starysiad 25-06-2008 15:30

Cytuj:

i Chuj banka w dupe ;/

no jesli frajer z ciebie i zamierzasz placic to faktycznie banka w dupe ;)

jesli nie jestes zatrudiony, to i tak nie beda mieli jak tej kasy z ciebie sciagnac, a po trzech latach mandat sie przedawni.

Legendanebuli 25-06-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolgler (Post 2138123)
gharn evas deded.

moze lvl nie najwiekszy ale dla samego loota sie oplacalo :)))))))))))))

HAHAUHAUAHUAH
Że tak powiem
Used :
Sunze - 3 Rune of Sd
Finix - 3 Rune of Sd
Loot :
Dsm, Boh, Potions etc, Tower Shield
PROFIT? ;]]]]]]]]]]]]]]]

Patryk5 25-06-2008 16:22

Czysty profit Wawiernio :)

Ale zastanawie mnie to czemu on sie leczyl Exura Gran a nie Exura SanB)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52.