![]() |
|
Cytuj:
|
@Khazul
Jeżeli nie exit to w takim razie co takiego ? Lag, frezee, kick (szczerze w to wątpie). A najbardziej obstawiam pingi od was. Bo grać to wy nie umiecie... @topic Wątpie, żeby był orzech tak kompletnym idiotą i żeby nie mógł wcisnąć jakiegoś hotkeya na pvp ... LOL @down Nie ironizuj bo Twoja głupota aż po prostu jest żałosna, Ty masz 18 lat ? a wypowiadasz się jakbyś miał lat 12 albo 11. |
Cytuj:
najpierw go haknalem wbilem na jego postac wybieglem ze statku zrobilem pz na sobie pozniej wyslalem mu nowe passy na gg w formacie scr pozniej go zaczelismy pingowac a nastepie padl inteligencja ludzi z tego forum mnie przeraza |
Cytuj:
|
Na pewno go spingowaliście :(
Cytuj:
Cytuj:
|
no pewnie co jeszcze zrobili moze specjalnie pojechali do niego i mu prad wylaczyli
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu, najnormalniej w świecie, znoobił. Tyle na ten temat. |
Tak się tylko zastanawiam , czemu jeszcze Jołen nie wrzucił filmiku do neta ? Oo Czyżby stał się już takim hajt lewelem , który nie odpowiada na pm i nie chce się chwalić tym, że zabił 267 msa , bo to taki normal dla niego?
Who knows what is in his little, smooth brain? ;) |
Aj jak wy kochacie tego Taifuna ;) Tez go lubiłem, ale w wydaniu Petra... Acc buyerzy zawsze mają ciężko szczególnie, że grac to za bardzo nie umieją odpowiednimi profesjami :)
Ale dziwi mnie też to że Khazul filmu nie wrzuci ;] Petro blz back !! |
nie wrzuce filmu bo nie ma takowego, a gdyby byl to niechcielibyscie go ogladac :)
|
|
up
GZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!! DIABLO XD |
<dance> Gz ;]
|
Cytuj:
Yyyy zapomniałem ! Sorrki gz assassina xD |
Cytuj:
n/c Gracjusz Diabllord |
Cytuj:
ZAL.BR :baby: Od kiedy to palek ma czar Creature Illusion O_O ?? |