![]() |
|
Cytuj:
|
Wow, ale ty jesteś fajny^^ Podpisz mi sie na klacie plx
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi chodziło że każdy kij ma dwa końce ;P
Wesołych Świąt, Alleluja <3 ;* |
Cytuj:
|
Wesołych Świat ;)
|
Redemption w wojnie? " We are neutral etc etc..." ehhh co za bambusy ;p
Pozdro dla Getura :) ps. życzę wszytskim wesołych świąt, bambusom z roxando również :) |
Cytuj:
Po 2. Łeb masz jak bambus. |
To Rise juz raczej na ob nie wyjdzie :/
|
Kto w Wielkanoc se zarucha temu zając da malucha, kto nie ruchnie nic w te święta, zając sobie zapamięta i za rok gdzieś o tej porze zając ruchnie cię na dworze. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
|
Rise widze ze zmeniliscie podejscie do gry, kiedys byliscie znami w wojnie a teraz jestescie po prostu huntowani wiec na ilosci wrogow wam juz nie zalezy. Wiec uwaga Morgana zaczyna sie duze pekowanie :)
wesolych swiat |
Dwa kurczaki w koszyku siedzą,
i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali, pewnie zaraz się przewali. Ksiądz za stołem już się buja WESOŁEGO ALLELUJA Najlepszego chłopaki i dziewczyny. Pozdrawiam, Mateusz ;* |
|
No to ze strony Vica to chyba skonczyla sie wojna z tego co napisal przed chwila na forum :)
|
Taaaak,ciekawe jaka ta oferta Rogsatha :baby:
@down Niemożliwe raczej, nikt by nie przyjal Vicka do roxando po tym jak wyzynal im ludzi :P poza tym pomysla ze to jakis trick. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ( no ale im kasy nie brakuje chyba ) |
No wlasnie mnie tez to ciekawi xdddd nabór do Roxando XDDDDDDDDD?
|
Po dzisiejszych wydarzeniach nie mam slow juz na nic,nie mam dla kogo tutaj grac.Bye
Hail morgana _/ |
Wojna miala byc taka dlugaaa ;)
|
Poprostu kilku osoba braklo "jaj" :D
|
A może po prostu kilka osób za dużo pkowało i wkońcu obróciło się to przeciwko nim?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |
|