![]() |
|
Dam rade tarantuli??(wiadomosci z boku)skille:53/50
EQ: -Devil Helmet -Spike Sword -Knight armor -Beholder shield -Plate legs |
gdzie mam expic drutem 32 lvl 35 mlvl z paccem eq : p set,w helemt,dragn shield,volcanic rod i ile mi zejdzie run.
|
Cytuj:
Demony, Warlocki - to dla Ciebie odpada Guardy - 25 - 30k, jezeli w uzyciu runy takie jak gfb i hmm to nawet do 38k OF - 40k exp/h calkiem przyjemnie, ale czesto ryzykownie, na Twoim lvlu zapomnij Tomby - W najlepszych do 35k expa/h Hero - Double spawn, nie wiem czy po updacie hunt z palkiem stracil sens, ale przed wyciagalem tam nawet do 50k/h (przy full serwie) Cytuj:
Scaraby, czy cokolwiek tam masz. Cytuj:
Cytuj:
|
Ja powiem tak...
Knight 20-40lv skill 75+ Facc Guardy i soldki najlepiej Knight 20-40lvl skill 75+ pacc scaraby najlepiej Knight 40lvl+ skill 75+ dragi Knighty tylko dalem bo nie gram innymi charami mialem palla ale ban :) |
Siema to tak :
~ 40 lvl rp 74 dista 12 mlvl i chodzi mi o jakie tomby bylyby dla mnie najlepsze zeby sie za boltsy i mf zwracalo ... a jak nie tomby to jakies inne miejsce dla pacc bo mam dosyc noobkow z faccem na guardach.. chociaz jak widzialem jak moj kumpel expi drutem 40 lvl na tombach to mi sie plakac chcialo loot marny i exp tez do dupy .. i z tego wynika ze guardy sa najlepsze dobry exp i wysmienity loot ale co z tego skoro tam duzo ludzi z faccem expi ehh... prosze o odpisanie :P |
Mam pala 21 lvl i 60 dista . gdzie expić?
|
Gdzie Expić?
Mam Skille 60/60 Eq: Stell Helmet , Dwarwden Shield , P-legs , P-armor , Fire Sword;) Dzięki Z Góry!! Pozdrawiam Wszystkich Grających W Tibie
|
help fast
PLZZZ FATS HELP nie wiem gdzie expic;/ mam 33lvl skill zara 73/72 eq k legi c armor cru..... helmet f axe vamp shield szalik buty nie wiem gdzie expic nie mam pacca ;/ facc sux help fast plzzz
|
Gdzie expić?
Mój char: Knight skille : 50/50 EQ: Crusarder helmet Knight armor Plate legs Leatcher boots Crown shield Fire sword |
@dragmax
dwarf soldiery najlepiej... |
gdzie expic
knight 56/52 eq crown armor medusa shield plate legs warrior helmet skull staff butki zwykle |
Smakosz :
Soldki byłyby najlepszym rozwiązaniem. Tzn zalezy od twojego lvlu :P |
tez prawda ale ja siedze w veno i zabardzo nie chce mi sie tyle biegac :P
mam 26 alf fortec odpada bo juz mi sie znudzilo... |
posiadam elite knight na 50lvl, skille 80/80 eq-royal helmet, dsm, crown legs, gs, bright sword, demon shield i bohy.Na czym dobrze expic by tracic malo uhow?
|
@up
Proponuje Tomby odwiedzić, dobry exp, dobry loot, mało uhów. Zawsze możesz sie wybrać na dobre respy soldów koło Kazo. Dobry loot, z twoim sprzętem i skillami mało uhów pójdzie, exp przy dobrym respie tez nie taki zły. Dobij troche levla i mozesz śmiało na guardy lecieć. Ja kiedyś od 52 zacząłem na nich siedzieć i zwracało sie z nawiązką. |
Mam EK lvl 36, skille 80/80, mlvl 5, eq: DSM, sb, boh, rh, demon sh, bs, gs, c legs, p ammy. Ofc pacc. Gdzie expic zeby sie chociaz za uhy zwracalo, a gdzie zeby zarobic kase ?
|
.
Ile czasu trzeba aby awansować od 65 skilla w axe do 80???
|
Gdzie można expić druidem do 13 lvl przy eq:
legion helmet scale armor rozdzka 1-sza dwarven shield leather boots bez legsow najlepiej żeby był jakiś z tego zarobek(prosze nie mowcie o mt.sternum bo tam zawsze full ludu) |
@up
Roty i roty do znudzenia poki nie kupisz lepszego eq ;) |
Knight 14 lvl 70/70 4mlvl
Crusader helmet, C/K Arm, P legs, bs/gs, c/drag shield Gdzie mozna dobre lootbagi robic ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |
|