![]() |
|
Cytuj:
Ahh.. pamiętam tą padaczkę z zacieszu kiedy dropnął mi z PoS heroic staff 800 GS <3 to były czasy xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co? 110? Tu masz z heroica kuszę 187 dps wowwiki.com/Felglacier_Bolter
Ktora już taka zła nie jest. Jak będziesz miał już lepszy gear to może cię na toca wezmą i cos tam zdobedziesz |
O, fajna. Szkoda tylko, że jest ta głupia blokada na heroiki, a na random to ciężko tam trafić : P. Będę próbował.
No i kaszana, spadły mi tam dwa itemy dla mnie (kusza akurat nie) i ktoś inny wziął : P ed: i dupa, zrobiłem dwa razy i nie spadło gówno, a drop rate niby 25-50 ;<. Teraz już mam blocked :f @down gz |
Cytuj:
A tak btw: Chciałby ktos zacząć grac w World of Warcraft na officialu? Jak coś to mogę zaoferować recruit a frienda dzięki któremu dostajesz 300% więcej expa, i możesz mnie summonowac do pomocy. W momencie kiedy dostane mounta dostajesz 2k golda za darmo w prezencie. (more info: GG#5868478) |
Tak się składa że to jest temat dotyczący TYLKO officiala :p
Ryba ,zdobądz sobie taki gear ,żeby cię na pugi toca brali(lub z gildią ,jesli jestes w fajnej ) a potem może icc ;p Kurde ,wkrotce będziesz lepszy ode mnie ,kuźwa :p |
No właśnie problem w tym, że u mnie jest jeszcze mało rajdów, mało 80 lvli itp. Ogólnie ciężko się dostać gdzieś, zwłaszcza mnie :p
Póki co wylociłem to: http://www.wowhead.com/item=49844/crypt-fiend-slayer Muszę się na tą kuszę zaczaić : P |
Btw gdzie gracie? Bo być może będę robił nowego chara :>
@ed ups, duble post ;< |
Stormscale Horda etc Orc Shaman - Darkgrue
Ogólnie świat spoko, niby najlepszy dla pvp, choć pve gildii to od huia i ciut ciut. Masa pugow, spamu na trade, dobrych gildii, zjebow genetycznych ; p Jak cos zapraszam Cięu! buzi słit niuniuś! A Ty RybZZ0r jusz od piontej rano grosz? ;] |
Po co nowa postac? Jakby co gram na burning BLADE nick klooher ,server spoko dużo gildii raidujących ale też dużo pugow.
Ryba maniok :p |
Cytuj:
Btw nie mogliście się na jednym serwie zebrać noby? Cytuj:
Zrobiłem tam gdzie Grue, Tibijczyk222 dołączaj : P Btw. Grue logaj się i wlatuj do mnie z kasą! : D. Nick Rybzor :P |
Człowieku ,myslisz że jest jakas roznica między tymi serwami? Praktycznie jej nie odczujesz ;p
Niezbyt chcę mi się od nowa grac :p Tymbardziej kiedy widzę ile grasz i jak daleko z tyłu bym był (lol). |
Omg noob.
|
No... Nic na to nieporadzę :D
Da się stworzyc dk na innym servie niż ma się postac? Dk może bym zaczął :0 |
da sie :) <<stufznaczków>>
|
A ja nie dołączę z trzech powodów :<
1. Nie chce mi się od nowa levelować (zwłaszcza, że pracuję nad Loremasterem i kolejny raz tych samych questów bym nie zniósł). 2. Gram z kumplem. 3. Za dużo do stracenia (kasa, gear, reputacja :cup:). Miłej gry :< |
Ja tak samo nie będę grał. Mam u siebie znajomych itd itp. :P
|
Cytuj:
Ja z cytrynowym gram na Burning Legionie, dość dużo raidujących gildii, IMO w 3 będzie raźniej bo nie mam z kim rajdów robić : D @Cytrus Czym ty teraz grasz ? Nicka podaj ^_^ |
Cytuj:
Ale juz gram i Ci kulam kasiorke :P rufl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |
|