![]() |
|
|
Lafa... zrob konkurencje Koszykowi i zglos podanie o moda na t.pl ^^
|
Cytuj:
musicie sie zajebiscie cieszyc po tak udanych fragach zwlaszcza ze tera sie chuja traci a koles odrobil lvl i nawet wbil kolejne czego nie mozna powiedzec o tobie i twojej pro ekipie hardkorowych pkerow ktora kupila wiecej charow niz ma leszczu ownerow :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co do velanira felixie jak tak piszesz no to si emoge zastanowic tylko nad jednym. byl u was spy! w koncu sie splacil teraz wielki friend z interami tak jak wtedy wpadl po mnie jak mu rla ubilem czy cos takiego a jak napisales ze ehf to velanir no to lol jaka sciema jebany spy |
co do naszego expienia to wczoraj wbilem z 67 na 70 i jeszcze 10k na plus dzieki rh. vanem i majem i kivilem tez expia
|
10:34 You advanced from Level 12x to Level 12x.:cup::cup::cup:
|
Nie ma to jak walnac sobie swastyke w avatar i sie pospinac,a gdyby sie wyszlo ze swasta na ramieniu w eter to by sie nie wrocilo w jednym kawalku gz. +10 do charyzmy,+3cm do internetowego peniska oraz 1 litr moczu wylanego na krew naszych dziadkow/pradziadkow ktorzy walczyli z naziolami.
|
mhm - ehf
moze to byc on ;d |
Na 10000000000000% to nie jest on ;)
|
dzis za swe nedzne czyny zaplacil: Psyho Ed
|
ciekawe ktory owner bo na 107 chyba kupil chara to spoko byl
|
Cytuj:
uaeheauhae ja sie spinam? ogarnij dupe wrescie i zajmij sie czyms w "realu" bo jak widac z twoich wszystkich zaczepek to ty zyjesz tym calym gownianym forum i probujesz na sile byc fajnym ale ci to nie wychodzi co do avataru kazdy wkleja taki jaki chce ;) |
Siemanko wszystkim, kto napisze coś pod moim postem ten chuj.
|
Cytuj:
up* wygralem! |
ty chyba na serio czekasz az ktos cos napisze zeby odrazu genialne posty ktore maja gowno wspolnego z rzeczywistoscia pisac :/
|
Cytuj:
prawda bobik? |
Cytuj:
up* Right. |
ja to mam neta w telefonie sobie sprawdzam czy ktos moze cos na moim forum napisał ;) korwa przyczepil sie ten mendi i lata za mna xdd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |
|