Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

wywiady 23-03-2009 20:37

http://daria24.wrzuta.pl/film/nJZMA5...rziny_tancujom

auhauhauhahu

LoluU$ 23-03-2009 20:41

Lafa... zrob konkurencje Koszykowi i zglos podanie o moda na t.pl ^^

Mhm 24-03-2009 04:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hailkh (Post 2503474)
Ehf deseczka :]

musicie sie zajebiscie cieszyc po tak udanych fragach zwlaszcza ze tera sie chuja traci a koles odrobil lvl i nawet wbil kolejne czego nie mozna powiedzec o tobie i twojej pro ekipie hardkorowych pkerow ktora kupila wiecej charow niz ma leszczu ownerow :/

SpoconyKrystyna 24-03-2009 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2504005)
musicie sie zajebiscie cieszyc po tak udanych fragach zwlaszcza ze tera sie chuja traci a koles odrobil lvl i nawet wbil kolejne czego nie mozna powiedzec o tobie i twojej pro ekipie hardkorowych pkerow ktora kupila wiecej charow niz ma leszczu ownerow :/

Nazi Nazi Nazi Nazi Nazi Nazi Nazi

Partyzant_Felix 24-03-2009 07:59

Cytuj:

no jaka zajebiscie cieta riposta normalnie tak cieta ze gali by sie mógłby sie nia poszczycić. jak pada to traci z 80k~ na blesy, lvle nabil dość szybko i napewno nie za darmo. ogolnie velanir dobry ziom byl z nami na velanirze w ip, a inter suportowal na ehfie

bemo 24-03-2009 10:40

Cytuj:

no patrz ja bym cie zaskoczyl ze jednak expuja

co do velanira felixie jak tak piszesz no to si emoge zastanowic tylko nad jednym. byl u was spy! w koncu sie splacil teraz wielki friend z interami tak jak wtedy wpadl po mnie jak mu rla ubilem czy cos takiego a jak napisales ze ehf to velanir no to lol jaka sciema jebany spy

Partyzant_Felix 24-03-2009 12:04

co do naszego expienia to wczoraj wbilem z 67 na 70 i jeszcze 10k na plus dzieki rh. vanem i majem i kivilem tez expia

bemo 24-03-2009 13:16

10:34 You advanced from Level 12x to Level 12x.:cup::cup::cup:

Faytah 24-03-2009 13:55

Nie ma to jak walnac sobie swastyke w avatar i sie pospinac,a gdyby sie wyszlo ze swasta na ramieniu w eter to by sie nie wrocilo w jednym kawalku gz. +10 do charyzmy,+3cm do internetowego peniska oraz 1 litr moczu wylanego na krew naszych dziadkow/pradziadkow ktorzy walczyli z naziolami.

bemo 24-03-2009 14:07

mhm - ehf

moze to byc on ;d

VmaX 24-03-2009 14:49

Na 10000000000000% to nie jest on ;)

Partyzant_Felix 24-03-2009 21:22

dzis za swe nedzne czyny zaplacil: Psyho Ed

bemo 24-03-2009 21:45

ciekawe ktory owner bo na 107 chyba kupil chara to spoko byl

Mhm 25-03-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2504188)
Nie ma to jak walnac sobie swastyke w avatar i sie pospinac,a gdyby sie wyszlo ze swasta na ramieniu w eter to by sie nie wrocilo w jednym kawalku gz. +10 do charyzmy,+3cm do internetowego peniska oraz 1 litr moczu wylanego na krew naszych dziadkow/pradziadkow ktorzy walczyli z naziolami.

uaeheauhae ja sie spinam? ogarnij dupe wrescie i zajmij sie czyms w "realu" bo jak widac z twoich wszystkich zaczepek to ty zyjesz tym calym gownianym forum i probujesz na sile byc fajnym ale ci to nie wychodzi co do avataru kazdy wkleja taki jaki chce ;)

Filush 25-03-2009 00:41

Siemanko wszystkim, kto napisze coś pod moim postem ten chuj.

Faytah 25-03-2009 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2504912)
uaeheauhae ja sie spinam? ogarnij dupe wrescie i zajmij sie czyms w "realu" bo jak widac z twoich wszystkich zaczepek to ty zyjesz tym calym gownianym forum i probujesz na sile byc fajnym ale ci to nie wychodzi co do avataru kazdy wkleja taki jaki chce ;)

Zeby mi pisac abym zajal sie czyms w realu ;D co do avatara to odwaliles wioske i tyle,jezeli chciales byc smieszny to ci nie wyszlo a jezeli sie z nim identyfikujesz to tylko przez kabel,wiec pisanie mi zebym zajal sie czyms na rl jest nie na miejscu,z tym "ogarnij dupe" tez ci nie wyszla poza top guy'a. Jeszcze brakuje by mi na real nawrzucal anonimowy nazista,udany jestes nie ma bata.

up* wygralem!

Mhm 25-03-2009 00:55

ty chyba na serio czekasz az ktos cos napisze zeby odrazu genialne posty ktore maja gowno wspolnego z rzeczywistoscia pisac :/

bemo 25-03-2009 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2504912)

chyba cie wali na mozg czlowieku akurat co do rl bobka kazdy wie, ze on go ma ba nawet ja to moge potwierdzic, przynajmniej chce mu sie ruszyc dupe sprzed kompa

prawda bobik?

Faytah 25-03-2009 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2504937)
ty chyba na serio czekasz az ktos cos napisze zeby odrazu genialne posty ktore maja gowno wspolnego z rzeczywistoscia pisac :/

Tak.Nauczylem sie tego systemu jak kumple kupowali blessy;probowali o 2,4 oraz 6 i jedna osoba na nich caly czas czyhala,tak samo ja czekam na nieuwaznych forumowiczow,a na powaznie schodzilem z kompa i wlaczylem forum a tu moj ulubiony nazista na forum podzielil sie ze mna swoimi dywagacjami takze majacymi gowno wspolnego z rzeczywistoscia na temat mojego reala. I zmien ten avatar,na serio nie interesuje mnie czy jestes z IT czy tylko ich realem/przydupasem czy kimkolwiek,sa rzeczy ktorych nie wypada,a umieszczanie w avatarze symbolu represji i smierci milionow ludzi do tych rzeczy sie zalicza.

up* Right.

Partyzant_Felix 25-03-2009 14:10

ja to mam neta w telefonie sobie sprawdzam czy ktos moze cos na moim forum napisał ;) korwa przyczepil sie ten mendi i lata za mna xdd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50.