![]() |
|
Cytuj:
Bez kitu, czytając wasze posty i patrząc na poziom wypowiedzi zastanawiam się, czemu przed aktywacją konta lub w trakcie rejestracji nie przeprowadza się testów IQ, lol. Chociaż z drugiej strony, gdyby coś takiego zrobić, to nie mogli byście anonimowo wypowiadać się w sieci, bo w życiu i tak nie macie nic do powiedzenia. |
Letki i Komisarz to pedofile hahahaah
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mówisz o animowemu wypowiadaniu się? Będziesz w Krakowie to daj znac,są wakacje tez się moge wybrać do Warszawy i kurwa zobaczymy czy też będziesz taki cwaniak. |
Cytuj:
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie? Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto. Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać? Edit: Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się. Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup: |
Nie umawiajcie sie z wiszem. Mowie mu bede w warszawie tego i tego dnia. Na to wiszu "bede sie uczyl do egzaminu". Przed wyjazdem wbijam na kompa patrze ,a Rosi thern od 8 rano juz na*******a w monstery! JAJA Wisz i jego rl life pozdro.
|
Jak ostatnio chodziłem sobie po foldzie w poszukiwaniu golden coinów, to spotkałem moich kolegów - białe miśki, nie zastanawiając się, poszedłem zagadać, nie musiałem czekać na rezultaty..
Thumedan Jun 16 2009, 14:30:31 CEST Died at Level 182 by a polar bear |
Łukasz!
Łukasz! Łukasz! :cup::cup: |
Jun 16 2009, 14:30:31 CEST Died at Level 182 by a polar bear
Ewidentnie wychodzi na to ze chlopakom z Take over zepsul sie bot i party healing :D . Uwazajcie misie potrafia byc niebezpieczne ^^ |
Rosi kurwa przestan pierdolic ... jestes naprawde pojebanym czlowiekiem .... w Holandii naprawde za duzo ziola jarasz .... jestes w wojnie 2 tygodnie a kurwa kozaczysz jakbys cos zrobil na morganie.
btw "Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę... " tym tekstem wlasnie wykazales swoje IQ ... zenujace ta gra zrobila z Ciebie popierdolenca ... sry za przeklenstwa, tak wyszlo :) |
Smutne, wszyscy tak wjeżdżają biednemu Rosiemu a temu brak argumentów żeby się bronić :(
Victoriano _/ http://www.***********.com/240898151.html |
Ohh pogadam z Lodowymi Wiedźmami by was nie wpuszczały do siebie, bo tylko bałagan robić potraficie,a także puszczę plotkę na całą Tibie, taką że nawet Rotwormy was zblokują przed AB kanałami..
|
cuenca hattrick... 3x padl 3x w ten sam sposob... dont u learn anything?:P
|
Cytuj:
Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia? Do Holandii jadę na wakacje, jeśli jakoś pomoże to twojemu rozrośniętemu ego. Poza tym od kiedy wypowiadanie własnej opinii jest równoznaczne z tym, że jest się alfą i omegą? Lol... Widzisz, frajerzyno za pięć groszy - jestem i zawsze będę od ciebie lepszy, wiesz dlaczego? Bo mam wyjebane w to, czy ktoś uzna mnie za idola, wzór, pojeba, czy niespełnione dziecko atomowej rewolucji, bo i tak prosto w ryj powiem mu co o nim myślę, tak jak teraz mówię (w sensie metaforycznym) tobie: Wy*******aj z takimi tekstami, bo gówno o mnie wiesz. Przeczytałeś jeden z setek postów, które kiedykolwiek napisałem i myślisz, że znasz mnie tak, jak byśmy w jednej piaskownicy babki stawiali. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Kthxbye |
<placze> lol? moze nastepnym razem zastanow sie zanim cos napiszesz
Napisalem w poscie xxx ze kazdy zna prawde etc.. a ty wyskakujesz z idiotyczna riposta ... ktora nie ma nic na celu... "Lol, bez kitu, jak czytam takie teksty, to jestem za aborcją, eutanazją i legalizacją posiadania broni. Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia?" puknij sie w głowe , to takze Ciebie dotyczy ... Szczerze mam wyjebane w Ciebie ... :) "W dupie byłeś, gówno widziałeś. Kthxbye " PS. skoncz pierdolic farmazony jaki ty jestes elo ... |
Cytuj:
I jak byś miał wyjebane, to byś nie odpisywał na moje posty, a tym bardziej nie pisał rzeczy, które nie mają miejsca. |
mhm jednak sie mylisz bo akuart cos wiem ... ;)
Ja proponuje juz skonczyc to cale gowno ktore tu powstalo Lepiej dla wszystkich, mniej nerwow itp .... :cup: |
Powiem Tobie Rosi ze jestes wiekszy idiota niż myślałem. Ośmieszasz się na forum. Jesteś gorszy od Bardola rly. Wsumie Bardolek walczy juz kilka lat i moze cos mowic o wojnie a tu przychodzi chodzacy mwal co wyjdzie na OB i padnie a historie walk na morganie zna z tibiCam a na forum pozjadał wszystkie rozumy. Kolego idz spać napisz za miesiac posta moze bedzie bardziej inteligentniejszy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |
|