![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta rozmowa zaczyna mi przypominać "wielkich, sprawiedliwych, młodych Amerykanów, którzy są wielkimi wrogami rasizmu i układają swoje wypowiedzi godzinami, tak żeby tylko nie urazić czarnych, a jak tylko ktoś powie coś nie tak to całe społeczeństwo się od nich odwraca". Jak będziecie tacy delikatni to Was zjedzą w RL'u.
@down, Wczoraj wyszedłem ze szpitala i mam nogę w kawałkach. Jak się dobrze nie zrobi to koniec z Z1A = koniec studiów, a przynajmniej tego kierunku. Korzystając z tego, że już rozpocząłem temat; dzięki wszystkim za życzenia śmierci/kalectwa, zarówno te w temacie o wypadku, jak i te z PW. Jestem iście wzruszony, na pewno dzięki temu szybciej wyzdrowieję ;) |
@Korektor, to Ty żyjesz? ;oooo
|
Cytuj:
@Korektor : no coz, raczej nikt powaznie nie podszedl do twojego wypadku po waszej (tj. Oxego i twojej) serii "zartow forumowych" ;) |
To ściema była, korek wkręt robił, a wy łykacie wszystko ;)
Nie wiem jak wytrzymał w ukryciu tyle dni bez forum ^^ |
@up,
1. Ja z Ciebie zszedłem, teraz Ty mi daj spokój. 2. Balantyna smakowała? ;p |
Cytuj:
|
Bastash, czemu nie jestes smieszny?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up,
Cicho... To nie ja zrobiłem ;p (BTW Drom po prawej) @up, ORLY? |
Korek jaki bulwers ; | hahahaha ja iwem ze to sciema od zaufanego zrodla \m/ coz za intryganci
;s |
Korek dawaj fotkę z szynami w nodze. :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit: @down: Kto tu się bulwersuje? Wkurzyłem się raz, jak Raul nazwał mnie szowinistą bo na to już sobie nie pozwalam, take it easy. ; P |
To juz nudnesie robi , oni sobie ciagle z ciebie jaja robia za tamten "obiekt" , a ty sie bulwersujesz ciagle...
|
Eh..
Kurde, to chyba mnie dotyczy... To czemu ja nie mam zdania w tej sprawie? Moze ktos mnie zapyta? Lecz czego ja oczekuje... Mozna sie przyzwyczaic. |
Cytuj:
@Glamri Wsadz swego penisa w cos innego niz swoja krzywa reke, dobrze Ci zrobi, zobaczysz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |
|