![]() |
|
a ja znalazlem b robe, bp avalanche we wlasnym dedzie <haha> ded na dragu przez freeza :/... a najcennciejsza rzecz jaka znalazlem to BOH'y na refu... jakis koles rozrzucal ;/
|
Cytuj:
:D /ja znalazłem MPA ale jakiś koleś wcześniej wziął xD |
Jupi!!
ja znalazlem w bagu WoI B robe i BoHy
|
Cytuj:
|
Ja znalazłem na Nebuli pod depo w dedzie Bright sworda i vampirke ;p :)
|
bp wojskowy
ja na meinie znalazlem wojskowy bp z 10 royal spers :]:cup:
|
Kiedys znalazlem w dedzie vampire shield i 40k.I okolo 7 bp manaskow i life fluidow.
|
kiedy tak wrcalem z hunta i "rzucalem" myszka po ekranie wysunolem zza drzewa obok banku thais worek pelen mace chain armor i nie pamietam dokladnie ale wiemze ponad 5k8o
|
żal mi was...
Ta, a ja znalazłem na rooku taki tęczowy bp którego nikt niema a w nim było: DSL, B SHIELD, MLS, G AXE, BOOTS OF WATERWALKING itp. ale wyżuciłem bo miałem mojego kochanego leather seta
|
Double axe gdzieś na ziemi w Thais, lootbag warty ok. 2k, i parcel w dp w carlin, a w nim spike sword, scarf, scarab shield 1,5k i jakieś śmieci. Nic fajnego mi się nie udało znaleźć.
|
Lootbag mintwain 103k oz. :D
Lootbag dragi ankh serpent swordy,p legi itd warty 20k~ |
Stoje se w kolejce do banku a koleś przedemną pisze withdraw 10000 Nagle patrze a podnim coś leży to dp bp biore. Okazalo sie że to te 10k kolesia :D
Powiedziałem że to nie ja wziołem i sobie koleś poszedł :p |
raz mi na depo gostek zucil demon shielda:cup::cup::cup::cup::cup::cup::evul::):):DB )
|
Cytuj:
Po prostu jesteś thiefem x.x |
ja raz miałem farta znalazłem na dragach lota 300k+ 33 Woi 8 dragon shield, bp+ swepentów 5 dragon hammerow, poprostu jakis h-lvl niamam capa i sie logol ja pare minut a ja wkroczylem u mu all zabrałem:)ale się cieszyłem takiego lota to nikt nieznajdzie.
|
Hmmm ja znalazem na ziemi plate armor
A w deadzie crown armor :D |
A ja
A ja znalazłem na rooku katane a na mainie brass legs!
|
ja znalazlem bright sworda(seryjnie ktos mial domek i w dzwiach lezal on chcial do neigo podbiec ja wizolem szybko sie loglem :]) na roku znalazlem bp w dedzie gdzie bylo 200 pare gp i bag lifefluidów:):p
|
Cytuj:
|
Ja znalazłem bag wypełniony lootem z dwarfów ;) Tam ze 200 boltów, kusze, a poza tym duuuużo double axów i battle hammerów. Bag był ukryty pod drzewem niedaleko Kazzo. Miałem wtedy przezroczyste drzewka i zauważyłem B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |
|