![]() |
|
Mialem pewne zaleglosci na forum lecz jak masowo zaczalem czytac posty kilku osob to moge to okreslic tylko w jeden sposob: ZAL.
Rozwalil mnie tekst odnosnie smierci Lesleya: Cytuj:
pozwole sobie jeszcze raz ciebie zacytowac panie kozak: "pyskiem w glebe i w mario idź grać" PS. Wypraszam sobie zalosnego polaczka bo znow sie okazuje, ze masz wode zamiast mozgu. Zalosnym polaczkiem moge nazwac neztasa, ktory placze o to, ze padl jak mnie chcial wywalic z dli. Tyle na ten temat. Zaraz ofc frajerstwo na mnie wejdzie ale c**j w to wbijam. @ DOWN straszne =( // Signed Xandar Mac'Leod The Draconite of The Doom Brigade |
dziś phoenix zaliczył drugiego hacka od moich ukochanych przyjaciół, crealetha i jarakuzoo
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing take care! |
Mój "Pro" to hakier? Straszne ;<
Cos duzo hakow ostatnio, dopatrzyłem się też że KRK Team (?) Dorwali się do któregoś z kolei ownera Bushiego Samuraia, hę? Anas wiesz coś? <lol> |
Cytuj:
|
Lol?Ja wogule niewiem co to za chlop pozatym rozjaśnij mi kto to krk team :]
|
Cytuj:
@edit Shurak zrobił Dreamers Challenge Quest ;F |
Cytuj:
|
Shurakowi spzredalem death ringa za 100k xD no to zrobil questa :>
|
Cytuj:
|
@up
niedlugo bede mial next ringi ... :> |
Oh no! Bezok Pogromca Chomików! ;<
|
Cytuj:
30k dalem zebys poexpil tam na POI i ta kasa to na mansy, a loot mój-.^ xD @EDIT: btw tu film: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/21767 |
Cytuj:
BTW SKĄD MASZ TEGO SMOKA , TEN POSĄŻEK CO JEST WŚRÓD NAGRÓD Z POI :>>>>> Filmik fajny , tylko gołym okiem widać , że zero RPG :( , na czym tibia miała się w założeniach autorów opierać... W każdym bądź razie gratuluje ; ) .............. Bezok , Mesydz łen ju haf tu ded ring @DOWN A ty byś kurde może , raczył dać jakiś znak życia na gg , albo w tibi napisać ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
drugiego ma Nolin, nie wiem czy sa jakies poza tymi dwoma. |
@Eve
po nocach na forum siedzisz a na refugie nie wejdzie :[ |
Cytuj:
|
o.0
eve to masz zakaz gry!! ja sproboje wszytsko pociagnac narazie a ty wypoczywaj zobacz temat na forum (tym nasyzm;) ) dzis albo na dniach bede to mial wiec zobacze ocb a ty wypoczywaj! |
@up
nie znasz go to go nie oceniaj :) zaloze sie ze jakbys wiedzial nad czym pracuje to bys po nosie ciagnal zeby tylk to jak najszybciej rozwiazac ale coz... jakbym byl takim idiota jak ty to na ten swiat bym sie nie pchal i jak go nie znasz:) to go nie oceniaj |
Cytuj:
~hard truth~ hahahahha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |
|