![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak mnie w*****a ta gra...
|
Cytuj:
|
Nie tylko Ciebie Mark xD X(
|
Mass Kick :)
|
Cytuj:
Jak wbijesz 100+ to ci może powolimy w carlin z nami pekować xd |
Name: Uncle Jakob
Profession: None Level: 1 Residence: Rookgaard Name: Sting Ninja Level: 34 bez komentarza ... |
Ja pierdole :(
|
Cytuj:
Pieknie |
Damy rade :P
|
Ja chce pokaz na co Cie stac ..i..
|
Ja jestem nastepny dawaj ...
|
Cytuj:
|
kurwa! nie mozecie zignorowac tego japcok91 ? ja pierdole...
sting[*] |
|
=(...........
|
00:13 You see a marlin trophy.
Ma juz ktos :)? Czy jestem pierwszy :D HUASUAHSUAHS [CHAR]Kidler Ravioulkan[/CHAR] Jan 27 2008, 23:42:34 CET Killed at Level 62 by Falatan Cenionden ENJOY ;) Chciales zrobic pa na moim qmplu :) PRO MASTAH PVP KILLED SOLO :> a tak sie z innych nasmiewales :( |
na przynete sie posepil :P
|
Yhy moj rl pokazal boszki :P, a ten rura na pa ;P
|
AH te fire fieldy !
|
Czy ten q z Marlinem nie przypomina wam Questu/a z Diablo II ?
3 akt 1wsza misja musisz przyniesc Jadeitowa figurke ktora wypada z potworka na 1wszym spawnie ;p Nie ma to jak pomyslowowsc. |
@Chomsky aka pajac
Ciekawe co powie Matek jak na nastepnej opence zobaczysz moje sdki lecace w twoja strone. |
Cytuj:
Prosze sie nie tyrac na tibia.pl :*Misiu to piękności szkodzi ;) |
Cytuj:
|
21:17 You see Beznickos (Level 200). He is an elite knight. He is Soldier of the La Onda (Wujek Samo Zlo).
|
wof...........
|
Uuuuuuu CONGRATZ :)
|
Cytuj:
btw. 15:22 Milley [104]: where is dp? :baby: |
Cytuj:
|
FAG/Inmates: (15)
Alrig Ulrig Dzut Elder Ella Sykus Mailus Vladislavus Dragulia Soulcrasher Nevest Raul De Bar Mastro Scue Therrax Demon Mwardish Borky Meliah Gewyr RoM/CC (2) Mortiz Katsu Heebo Mcspirit ;] |
|
Cytuj:
|
@matut
racja :> |
Cytuj:
|
Kidler~ to pro sierota, ja go kiedys bagiem ubilem ale juz mu dead znikl z tibia.com :<:baby:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Korr Nulk'Chaos[/CHAR]
Jan 29 2008, 17:39:35 CET Killed at Level 135 by Therrax and by Nevest O nim zapomnieliscie ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |
|