![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
beze mnie =)
|
@up
Proponuje Ci pograc w WoW-a :D Jak lubisz Warcrafta to napewno ci sie spodoba, tyle ze trzeba placic ;< Ale to uczucie gdy uciekasz przed banda rozwścieczonych hordziakow w Orgrimmar jest bezcenne xD @down To np. jak ty uciekasz przed 20 osobami, tez fajna zabawa co nie? |
"Ale to uczucie gdy uciekasz przed banda rozwścieczonych hordziakow w Orgrimmar jest bezcenne"
Ty juz ochujales z powodu tej gry xD @down ja tez chcialem dodac troche zartu w moich slowach, ale moze nie skapowales :p |
Pozatym chcialem dodac troche zartu w moich slowach, ale moze nie skapowales :P
|
|
Cytuj:
btw kim jestes? |
A nikim, ogólnie to te całe 2 lata spędzone na Silverze to było tylko pkowanie noob charami (głównie Sharla), a za jedynego maina (jako chara do expienia) można uznać mojego rookstayera >.>
@edit Zrobiłem chara 17:54 You advanced from Level 1 to Level 6. 17:54 You advanced from Level 6 to Level 7. 17:54 You advanced from Level 7 to Level 8. druid \o/ <nie odmówiłbym jakiejś pomocy na start> @edit 18:13 You advanced from Level 49 to Level 54. @edit mapa tego otsa jest tak samo położona jak rl tibii (tzn. na otsie działają mi skrypty, które używałem na rl tibii, bez żadnego edytowania) north ph tymczasowo, szukam czegoś lepszego Average session speed: 8614094 exp/h @ urosło do 10,000,000, gdyby takie coś było na rl tipjii.. rox\o/ |
Cos to dziwne z tymi banami, Prawie caly dzien bylem offline a bana dostalem, na 4-5 kontach ktorymi bocilem zawsze w tym samym czasie tylko 1 ma bana (to z pacciem od Gessa) :(
|
Ciezko znalezc cos wspolnego miedzy ludzmi ktorzy dostali bana :(
Chyba wszyscy mieli pacc |
tak to jest jak sie botuje... trzeba grac uczciwie tak jak ja a nie oszukiwac proste
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A kto sharuje?? czy ja sharuje? no powiedz mi z kim... zal czlowieku |
Ty tylko sharujesz... Zadne konto ktorego masz pasy nie jest wylacznie twoje, wiec po co sie osmieszasz? I moze bota tez nie uzywasz? Nie wiem co ty pokazujesz tymi postami moj kolego...
|
Cytuj:
|
Fack! nawet Hitlera zbanowali!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CLjlI1qaPnQ xD stare ale jare ;d i na temat xD Polecam dla tych co dostali bana ",przez trzydziesci dni to ja moge noobcharem grac " xD gorzej jak zrobili wam to co hitlerowi->deleted :<< |
Nie mam checi jakos xD
|
Hmmm ciekawe, czy ktos odkryje jak oni to teraz sprawdzaja :)
|
Trzeba było tyle nie bocic xDDDDDDDDDDDDDD. Teraz płaczcie :D
OPKEOAPKEOAPKEOAPKEOAPKEOP |
Cytuj:
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35800 ta 2 teoria nawet ma sens, w moim przypadku sie sprawdza |
Cytuj:
ps szkoda ze sie nawet nie mozemy zjedoczyc i na jednym otsie all grac @edit to komu sie nudzi niech robi chara bo mamy war z ta gildia: http://icechaw.otland.net/guild.php?...treet+Fighting a w -10 osob to ciezko bedzie @edit2 all co maja chary na tym otsie to lognijcie po 20 (po ss) i idziemy na nich:P jak ktos potrzebuje kasy na runy/mp to pisac do Michael/Szyszkowa Szyszka |
sry ze pisze posta pod postem ale wazne:
16:05 Arwyna Cold [206]: jak ktos bedzie chcial chara to mam wojownicza oddac i czochraj bobra 16:06 Michael [262]: ale sa bany? 16:06 Michael [262]: na nich? 16:06 Arwyna Cold [206]: nie 16:06 Michael [262]: a rsy? 16:06 Arwyna Cold [206]: tez nie 16:06 Michael [262]: jakie lvle? 16:06 Arwyna Cold [206]: 177 czochraj i 150+ wojo ktos chetny?:P bo qwa przyszlismy na otsa i sie wgl nie lejemy ;/ 16:07 Arwyna Cold [206]: vt by sie przydalo jakies 16:07 Michael [262]: nom 16:07 Arwyna Cold [206]: ja sproboje cos skolowac 16:07 Arwyna Cold [206]: tylko powiedz pod jaka wersje 16:08 Michael [262]: 2.1.3 16:08 Arwyna Cold [206]: to cos sie znajdzie 16:09 Arwyna Cold [206]: potem popatrze |
z teamem ktoremu podoba sie lanie bez venta to ja nie mam zamiaru biegac
|
Cytuj:
wy tam macie vt? @EDIT all co ida dzis po 20 (po ss) na war z street fighting vt- http://cod.gamersmafia.com/descargas/show/1096 krotka instrukcja, dajecie username i wybieracie jakis name, server-> netjumper.net, host vtmix.sytes.net, port 3784, reszte mozna zostawic puste, bindings none i connect |
sharowalem to ja tylko Potusem a to bylo huhu 2 lata temu wiec ogranij sie
|
Tak tylko potusem... :) Sam wiesz jak jest :) A ktorym charem nie sharowales? :)
|
co za roznica czy 2 lata temu czy 5,oszukiwales i tyle.
|
|
@tiganna
chyba nie znasz znaczenia slowa sharowanie sharowanie = dzielenie a czy postaciami ktorymi obecnie gram gra ktos inny?? nie wydaje mi sie |
szkoda ze za pozno looknelem tutaj ale dopiero wszedlem ;/ bym wam pomogl ale jaki ja pojeb zeby robic knighta na ots.. jak ma ktos 100+ sorca do pk z wami dajcie.. :///
|
no to lach dzisiaj byl na ots :D
|
noo z nas nikt nie padl ale polowa bany za fragi ;/
@korule jakis tam nie moglem odpisac bo ob bylo @edit juz down |
Spoko ots.. szybki exp.. trzeba wbic 200+ i bedzie fajna zabawa ;DD dzis nie bylo tak zle... posypalo sie kilka banow i prawie all wbili rsa ;D
moj nick to Mico Mager ^^ |
Haha nom ots wyjebany , na początku kłóciłem się z poredą że ten ots beznadziejny itp. bo exp rate wysoki ale bardzo bardzo fajny.
Jedyne co mnie wkurza to wczorajsze "offy" serva. @down aff akurat miałem godzinke wolnego to bym wdupił coś lvla a tu rly widze off >.> |
Teraz też jest off. Ciągle jak chcę wbić to off jest!!!1111jedendwatrzy ;<
|
Elo noobki
też bym se pograł z wami na jakimś otsie teraz mi sie ferie zaczęły i mi się nudzi więc podajcie na jakim gracie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |
|