![]() |
|
Ostatnio pk mnie zaatakowalo na desercie, cudem przezylem.
17:59 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 17:59 You lose 119 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 17:59 Kij'Evil [54]: utevo res "Fire elemental 17:59 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 18:00 Using one of 48 spell runes... 18:00 You lose 32 hitpoints due to an attack by Morindel Angelo. 18:00 You lose 34 hitpoints due to an attack by Elebra Levigh. 18:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 18:00 You lose 5 hitpoints. 18:00 You lose 4 hitpoints. 18:00 You lose 10 hitpoints due to an attack by a fire elemental. |
Czesc Tibiomatolki :)
A Wy Co ? Swiat Idzie Do Przodu, Wasi Koledzy Ulepszaja Technike Zmywania Garow Na Zmywaku W Irlandii A Wy Co ? Wojenki , Srenki. Nie Wstyd Wam ? Do Roboty Nie Roby, Albo Do Nauki !! |
jak mozesz nie podawaj sie za P. Bartoszewskiego bo to jest czlowiek ktorego trzeba szanowac a raczej nie da sie nie szanowac...
|
Zgadzam się w 100% ...
btw, Romas, Morindel pkuje? oO Ludzie potrafią zaskakiwać :S |
Czesc Tibiomatolki
Widze Ze Poza Tibia Patrzycie Jeszcze Czasami Na Onet I Czytacie Madrzejsze Wypowiedzi. Ale Prawda W Oczy Kole, I Nie Zaslaniajcie Sie Panem Bartoszewskim. Btw -> Tygodniowy Plan Expienia Wisi Juz Nad Lozeczkiem ? Pamietajcie Jutro Nowy Tydzien !! |
heh, dobry koles :D
|
Siya (?) byles w [] []?
|
Pephy
Ale polewalem z ciebie :D Kazalezs Ashanusowi placic i jego gildi a jak ci odpowiedzial zebys sie J*B*Ł to odpusciles i napisales ze JK muahahhaha Yaugardo nie poexpi sobie teraz ? ^,^ Nie pomozesz friendowi ? moze przylacz sie do gildi tego szarera :D |
Pephy sie wycwanil i przed updatem wykupil pelno demon shieldow,
dsm,steel botow, g armorow itd widzialem w domku ile lezalo wszystkiego xD Gz za spontanicznosc ;f |
będę miał beke jak zmniejszą ceny u tego npcka 8o
|
@Axio
gowno wiesz jak bylo wiec stul morde zaplacili mi a j/k bylo do tego ze niby ja im zaplacilem wiec wy*******aj trollowac gdzies indziej ;* |
Cytuj:
|
@ Rewisim
No cóż, szkoda Twojego hacka ;/. Powodzonka poza Tibią i dziękuję za kolorek, huehash xD |
Czesc Tibiomatolki
I Jak Sie Czujecie Przed Update ? Cipsofci Pewnie Obgryzaja Paznokcie Zeby Sie Zmiescili W 5 Godzinach. A Wy ? A Wy Placzecie, Bo Wasze Boty Jutro Przestana Dzialac. I Caly Tydzien, Zanim Wymysla Nowe, Bedzie Bez Autohealingu, I Automanasow. A Kto Wam Przypomni Ze Mana Shield Sie Konczy ? Kto Was Wyuha ? Wreszcie Kto Bedzie Za Was Expil Cala Noc I Dzien ? Ciekawe Ile Expa Zdobedziecie , Bohaterzy. Albo Czy Wyjdziecie Z Pz... |
Cytuj:
|
moj bot bedzie 2 h po update wiec to nie problem
|
Cytuj:
To czemu nie podbiłeś ? |
Cytuj:
Apopros skad miales wjazd na party ? bo same znajome mi osoby organzowaly ten bigiel. btw. thx za repot posta ;( mi evul przeklinacz... pzdr. |
Cytuj:
Wjazd mialem ze znajomej bramki jak zawsze :P ja nie musze byc na liscie _/ |
Co tu tak cicho? Update się nie spodobał?:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |
|