![]() |
|
Marek władca szparek-ASKARA ;)
|
Jak dla mnie to takie nicki są głupie :
[Nie wiem czy nie zostały już usunięte ] - Kiszony Ziemniak - Kiszona Zotkiewka Nie jestem pewnie czy to tak dokładnie ale jak dla mnie to są już do d..y nicki. A teraz trochę nicków które są ściągane od wysokich lvl. - Slayer Eternal [Nie jestem pewnie czy to tak.] - Lukasz Dragon Wielki - Artur Dragon Mały Ludzie nie macie pomysłów na nicki?? Poszukajcie coś na internecie, na pewno coś znajdziecie , a jeśli nie to wejdzie na www.tibia.com - Login - Zalogujcie się - Create Character - I tam po miejscem na wpisanie nicku powinien być napisz [Suggest Name] i wejdzie tam i bedziecie mieli dużo fajnych nickow . Lepiej już tak robić niż brać jakieś nicki tzn. GŁUPIE lub ściągać od innych. Może ktoś tego się posłucha i nie bęndzie już takich tzn. Głupich nicków. |
Zawsze tez można ściągnąc Ebon'a
|
Ja na Valori widziałem nick Sieć Pajęczyna.
Na Titani widziałem także nick jabyłkowa grużka (oczywiście ten gośc właśnie napisał z błędami :p) |
Ostatni widzialem:
Nie ruchajandrzej (Nebula)(zreportowali go) Jondro Bizona (Fortera), Twoja'Stara Emo (Nebula)(takze zreportowany) i moj rl kumpel: Patison Ciemnosci (Fortera) :p. |
Coś odemnie :
*Czekoladowa Zosia *Leon Szpatulko-nosy *Lysy Paladynek *Narwany Rycerz Wszystkie Guradia ^^ :> |
Nothing
Aldora-Daje D***y Za Dwa Uhy
Eternia-Expic |
No to ja widizlaem babke która chciala dac do zrozumienia ze jest latwa i nazwala sie [CHAR]Imbeach[/CHAR] proponowala mi niecenzuralne czynnosci
[CHAR]Twoja Suczka[/CHAR] [CHAR]Grabsons[/CHAR] Wiem czepiam sie go ale nie moge sie powstrzymac ;/ |
To ja też coś dopiszę:
[CHAR]Pomocnik wieska[/CHAR] [CHAR]Szukam pracy przy szparagach[/CHAR] [CHAR]Twoj stary sie nazywam[/CHAR] <<< Chyba usunięty |
[CHAR]Sebekzjebek[/CHAR] na mojej Xerenie ;D
I jeszcze [CHAR]Masz Hanta Cepie [/CHAR], to akurat mój xD |
widzialem pare nickow jak
Moja Pipa Nie Da Ci Ciacha Wyjadacz Konserw Rybnych Deszcz (To moj nick) :D Wiatr |
Co do tych "Kradzionych" imion widzialem ostatnio na Amerze postac o imieniu [CHAR]Uncle of Eternal Oblivion[/CHAR] :baby: Kolejny "genjalnyy" nick tego samego gracza
[CHAR]Assesinn demon grow[/CHAR] |
Moj brat sie nazwal na pandorii- Chwaj Wodke Do Plecaka-ale musial zminic,widzialem takze:
Zwalos Konios panie daj zapalic chce mi sie jebac daj szluga jezdziec z wypukla dupa wiekszosc pandria, zal mi tych co na non pvp graja bo sie normalnych serwerow boja HIP HOP bo dobre chlopaki reprezentuja jp |
@up
Nie rozumiem tego dopisku w tym temacie, ,,żal mi tych co na non pvp grają". |
Cytuj:
|
-Po
-Chocobokoloko of happy -Fredlig Pilskjutare |
Cytuj:
tja, jest łatwa i dlatego nazwała sie Imbeach ( jestem plaża) ode mnie: [CHAR]Palastala[/CHAR] |
Patrzminajaja jak mowisz (empera)
Osraniec (luminera albo empera nie pamietam ;p) Obecnie ma namelocka;p |
Teraz ci wszyscy kolesie sa zreportowani ale na Jamerze:
*Mises Qrwa *Hu* wam w pizdziec *Kolko w trojkat *Master kondon |
*Ogorek w sloiku
*Gej Lesbijka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |
|