![]() |
|
Cytuj:
A na Iridii nie postuje, nigdy tam nie grałem. |
ta masz racje ziomek co do postowania na iridii to wlasnie do love pa bylo pytanie
|
widziałem waliz od razu dead :P
główny bc... |
Cytuj:
|
schowaj sie pod biurko, dzwonek ;P
|
Cytuj:
co do test servera spotkalem valorie na test servie ale po 1 rashu uciekli moze dlatego ze nie ogarniali bicia sie z 5(?) ekipami naraz("thoria","antica","lunara","kyra","saphira") ogolnie ten duzy open chyba wygrala lunara bo przyszli na koncu po tym jak my stracilismy 50%+ teamu po wykluczeniu z walki saphiry antici i kyry z tego co wiem na test servie glownie ownowala miedzy innymi furora na paccu + my na faccu.(1 dzien test serva) |
Cytuj:
|
@Zetrax, nie nie postuję tam, nie grałęm tam, jestem skazany na Elysie
@Wiseguys (a raczej ci co mają gówno do powiedzenia a gadają) czyżby czyjeś słowa wchodziły w życie ?? miłej gry życzę :) |
chowaj sie dalej za postcharem jou
|
hahahahahahah ale nas pojechali kurwy szwedzkie ;P
|
Ciekawe rzeczy sie dzieja zobaczymy ile jeszcze wytrzymam
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
^ w p i e r d o l goni w p i e r d o l sialalala :cup::cup:
|
Koniec wojny. Tak jak mówiłęm....
|
NIE bylo zadnej wojny i NIE ma dalej wojny i NIE bedzie wojny =)
to bylo/jest odejscie z elysii na zasadzie raczej "albo jestes z nami albo przeciwko" |
Cytuj:
?? <xxxxznakow> |
lol, a jak mialo to z zalozenia wygladac?
|
Expiłeś sobie na frostach i pomyślałes "Ale ten server hujowy zabijemy sobie arioca i skończymy z elysią". Nie pierdol Lako....
@Lako wasze założenia zazwyczaj wyglądają do dupy, najpierw założenie pomocy wri, potem żałożenie pomocy polakom przeciw wri, potem założenie pokoju, a potem załóżenie "odejścia" z Elysii. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |
|