![]() |
|
Gdzie moge expic sorcerem lvl 13 mlvl 15 Eq: Dark Helmet, Blue Robe, Medusa Shield, wand of Dragonbretch, Plate Legs, Butki i Scraf.
Chodzi mi głównie o szybki exp. Z góry Thx. |
@ Master'ek
Cyce w MS ? Nad Thais ? @Goldzio Soldki / DC? A teraz moje pyt : Knight - 22 lvl - 75/74 - G-arm, k-legs, crus, p-ammy, l-boots, bs/gs, demonka Dam rade expic na guardach ? Jesli tak to z czym i na jakim ustawieniu i w jakiej kopalni najlepiej ? ( Czy wbicie 76/75 duzo mi da ? ) @Edit : Jesli nie guardy to gdzie expic dla ( przy 75/74 lub 76/75 ) : 1) Loot 2) Exp |
EQ: Crown armor, warrior helmet, plate legs, medusa shield, guardian halberd, fire axe, BoH
Skils: 76/75 46 lvl Gdzie expić aby zmarnować jak najmniej uhów ale żeby exp był w miare szybki Czy dam rade Dwarfom Guardom, czy moze bardziej opłaca mi się mintwalin??:confused: |
Knight 12 lvl, skille 45/46, eq: fs, crown helmet, knight arm, scale legs, dragon shield,scraf, mlvl 2. Pytanie : Dam rade ubijac cyce czy jeszcze na to za wczesnie ?
|
:confused: Ech.. najczęstsze pytanie na każdym forum...
|
@Sir Radzio Angelus - nie masz szans. No chyba ze jednego.
|
gdzie moge expic :
46 level skills: 76/75 mlvl :5 eq :royal helmet,golden armor,c-legs,bright sword (lub giant sword)demon shield,boh? |
Cytuj:
Jak Masz Pacc to proponuje ci isc na scaraby z Bright Swordem + demon shield i wziasc ze 2 bp uh szybko ci sie zwroci kasa uh ci zejdzie jeden moze na 10 scarabow ale uwazaj zeby ci nie wyskoczylo ze 3 po 2-1 scarab najlepiej A ja mam Pytanie gdzie ja moge expic 20 lvl pal skills 55/30 mlvl:10 eq:C helmet,C armor,P legi,Crocodile Boots,Scraf,Crystal Ring, Ofcourse Crossbow i bolty xD. czy moglbym isc na scaraby ;> ? |
Cytuj:
|
A jeszcze cos lepiej expic na DC na ghoulach czy guardach gdzie lepszy loot ( nie lootbag) tylko loot i kasa na dc stale ghoule
|
Gdzie można poexpić i zarobić przy okazji?
16 lvl druid 15 mlvl Soldier helmet, brass set, dwarven shield, moonlight rod, leather bootsy, scarf;p, 7 ih, czasami bloker 25 lvl ze skillami 49/46 (btw solo killed ds i beho^_^) Kasy na runki za bardzo nie mam... Czasami kupie te 4 hmm i pojde dla fun na beholdera:p |
Ja zawsze expilem na dwarfach do 20 lvl, potem na cycach. Loot taki se.
Btw. poskiluj blokerem jak ci sie chce, na ja 13 lvl mam skille 50/50:D |
Mym zdaniem i te zdanie jest wielokrotnie wyprobowane najpierw sie idzie na trole do skilli 40-45 pozniej roty zaleznie od eq srednio do 65, a od 65 do 75 slimy mozna wbic nawet 80. pozniej nalezy dobyc eq i expowac na Cyclopach.
Ja osobiscie zdobylem skille 80 i pozniej expowalem i mialem lv 50 ek na Selenie w axe. Obecnie zaczynam nowego chara robic i mam lv 20 jest to ek i mam skille 65 tez w axe. B) |
Chodzi mi o to ze czasami mi pomaga ten bloker...:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co ma zrobic Knight lvl 18 Skille 53/52 ?? Dalej siedziec w kopalniach i expic na soldierach??, a moze poskillowac zeby pójsc na cos mocniejszego ??
|
skillujesz i idziesz na cos lepszego...
|
mino archery,mino guard,slimy.podciągnij skille do 65/65 i idziesz na coś mocniejszego :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |
|