![]() |
|
Cytuj:
@ Down Tak, bo to czarny się wkur**ł i zapłacił CIP Softowi, by na Morganie nie mógł grać nikt. Pewnie za kilka dni zaszantażuje Akona, by oddał mu władzę, albo problemy będą się nasilać. :( |
Ma ktoś z was buga? Tzn. Przelogowywanie charów
|
Cytuj:
Nie poczuwaj sie. Koles odpisal tylko jakiemus typowi bo tamten smial sie ,ze jego stary char ma w comencie "Flow.". |
ja to zawsze myslalam, ze taki kozak w tibii to przeciwienstwo osoby w rl :]
ot moje zdanie, prosze nie kazac mi wypier*alac ;< |
Ok wypierda*aj
|
juz mam sie smiac kozaczku? :p
|
Wieczny i Chive mam nadzieje że dojdziecie kiedys do tego że ruganie za każdy post który was i innych denerwuje nic nie daje i nie zmieni myślenia tej osoby a tylko przybedzie więcej stron ze spamem.
Neron,na gg wejdz wieczorem czasem. Grax kim grasz teraz ?? xDD |
"ja to zawsze myslalam, ze taki kozak w tibii to przeciwienstwo osoby w rl :]"
Hansonik. Mądre słowa.Czyli te kozaczki są bite w szkołach i wyżywają się na 8 lvlach w tibi. @Ed shot sam byś weszedł kiedys na gg a nie xD odezwij sie jak bedziesz. |
@kaffffar
Dobrze że to wyjaśniłeś :P Ok. Juz BUga nie ma ... FORUM ROBI SWOJE (tibia.com) nie carlin |
@ SirAravras
Napisałem czym spowodowane są moje "pojazdy" dzisiaj. I uważam to jako, powiedzmy wystarczające "usprawiedliwienie". :P A co do spamu, to gdzie mamy go uskuteczniać, jak nie na carlin.pl? :( @ Remariel Domyślam się, że było to do mnie, więc sprostuję kilka kwestii. 1. Nie wyżywam się na nikim w Tibii, tylko jeżdżę po idiotach na forum. 2. Szkołę (w rozumieniu Liceum/Technikum etc.) mam już za sobą, więc nie bardzo mam jak być tam bitym. :mag: - jaka zajebista emotka xD |
Jeździć to se możesz po matce
|
@kolego
I po co tak mówisz o rodzicach drugiego kolegi ??:) . Wiesz , jak Ciebie tak nauczyli to nie musisz tym się popisywac :) , chyba że dla Ciebie popisywanie się złym wychowaniem przez rodziców to CHWAŁA to jestes the best :) @down No emotka fajna , ale widziałem ja już nie raz :p @edit: Niech ktoś z grających na Morganie , zrobi thread o Morganie :) , ja zrobiłbym z chęcią , ale nie gram na Morganie i nie mam ss :P |
@up3
":mag: - jaka zajebista emotka xD" To Vic Wali z UE :D |
Cytuj:
|
A co jak on mi jeździ to co ja nie moge ? Zabronisz mi ?
|
To nie bądz głupi i nie zwracaj na jego słowa uwagi :)
@down On nie ustąpi :) będzie szedł w zaparte , bo to pro jest :) |
Cytuj:
|
Śmieszna sytuacja... spotkajcie sie na rl.. jebnijcie se po razie i spamu na forum nie bedzie xd
|
Cytuj:
Jeżdżę po tobie, tak jak ty możesz jechać po mnie, co sam z resztą napisałeś, a ja zacytowałem. Takimi tekstami dajesz świadectwo nie tylko sobie, ale i również swoim rodzicom, ale cóż - dorośniesz, zrozumiesz. @ MintCtb Już pisałem czemu po nim jeżdżę! @ Pinio777 Przecież to forum nadaje się tylko do spamowania!:P :mag: |
Cytuj:
Popieram.. Przydałoby się coś takiego :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |
|