Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Charin 25-03-2009 15:46

Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.

Partyzant_Felix 25-03-2009 16:32

nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)

marcza57 25-03-2009 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505246)
nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)

Felix nie mów że walczysz o "lepszą arcanię" bo walczysz tylko o władze na serwerze. Każdy kto jest w wojnie mówi że walczy dla lepszego serwera a kiedy już odnosi sukces i zdobywa władze staje się taki sam jak i inny kto włada serwerem. Ludzi takich jest wiele Ames, Manndy to są tylko 2 przykłady. Ludzie którzy byli zwykłymi "szmatami" nagle dorwali sie do władzy i widac bylo co z tego wszystkiego wyszło. Tak jak to mówi przysłowie " dac palec a wezmie całą ręke " . Tak samo jest z Tobą Felix ;) Nie oszukujmy się jedyną osoba która może władac Arcanią jest Luki z Jarosławia. Tylko on tutaj może trzymac porządek i bardzo słusznie. Żeby nie on to Arcania nie była by tą Arcanią która jest teraz. Jak by LR a teraz IP doszło do władzy to lepiej nie mówic co by było xD

Partyzant_Felix 25-03-2009 18:03

wiesz nie mam nic do ludzi którzy kozacza bo wygrali wojne, to im sie należy(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem). mnie chuj jasny trafia i mysle ze ciebie marcza tez jak jakis 50 do 150 lvl sie wozi i mowi 'zobaczymy niech tylko xxx lognie to padasz' powiedz czy cie to nie wkurza? wczoraj z sdkera Napisalem do jakiegoś 54 pala 'wyjdź debilu' bo mnie blokował i zajebiscie cieta riposta godna galiego 'i za to juz płacisz 10k jak bedzie sadli' a ze chamstwa nie zniese to zacząłem go wzywać, po rozmowie naliczył mi 200k paymentu :/ lipka troche ale co tam idziemy go zabić, ze we 2 a typ przed poh temple to dostał 1 kule i wszedł. ale tym razem juz nie wzywał od sadlich. wlasnie o takich ludzi mi chodzi. dla mnie to nie do zniesienia jest nie wiem jak dla ciebie

FUHRER 25-03-2009 18:18

Cytuj:

A 5 grupa ludzi to dzieci z ormo (czyli dotyczy to sie ciebie) ktore pekowaly ciagle i krzyczaly "paj boh" a ich najwieksza wojna byla ORMO vs KUPA i teraz uwazaja sie za najwiekszych fajterow, za dobro arcani o/

Partyzant_Felix 25-03-2009 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 2505364)
A 5 grupa ludzi to dzieci z ormo (czyli dotyczy to sie ciebie) ktore pekowaly ciagle i krzyczaly "paj boh" a ich najwieksza wojna byla ORMO vs KUPA i teraz uwazaja sie za najwiekszych fajterow, za dobro arcani o/

aktualne osoby które pecza to nie ormo tylko ip. walczenie za dobro Arcanii to ironia bo nie wiem jak reszta ale mi chodzi tylko o frajde z zabijania. jak to juz kiedys filusz pisal 'wy lubicie patrzeć caly dzien jak postać bije frosty(dodatek odemnie: pozdro eizix) my lubimy kogos zajebac.' a nasza największa wojna to ip vs inter

Koszyk 25-03-2009 18:45

Największą wojną była wojna LR vs IT. I chyba temu nie zaprzeczysz...

Partyzant_Felix 25-03-2009 19:01

dabyl dabyl

Partyzant_Felix 25-03-2009 19:02

Napisalem nasza w sensie taka w ktorej aktywnie uczestniczyliśmy w sensie ja modis itd nie ze Arcanii

Faytah 25-03-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505348)
(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem)

Chodzi o to ze ty i tobie podobni jezeli chodzi o pa by ten server zj*bali w 3 dni ;d zreszta sa tacy ktorzy musza miec tyle wladzy by leczyc kompleksy z reala lub by internetowy penis urosl a sa tacy ktorym wystarcza by grac w spokoju i by jego znajomych nie klepali za oddychanie bez pozwolenia.

FUHRER 25-03-2009 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505379)
aktualne osoby które pecza to nie ormo tylko ip. walczenie za dobro Arcanii to ironia bo nie wiem jak reszta ale mi chodzi tylko o frajde z zabijania. jak to juz kiedys filusz pisal 'wy lubicie patrzeć caly dzien jak postać bije frosty(dodatek odemnie: pozdro eizix) my lubimy kogos zajebac.' a nasza największa wojna to ip vs inter

Musi bic te frosty zeby miec chara na dobre oransko czyli wojny a nie jakies smyranki takie jak ty uprawiasz 50 lvlem i przezywasz ze padl jakis 100 lvl ze az szczycisz sie fragami na forum, do tego i tak kupujesz wszystkie chary wielka frajda jupi o/

bemo 25-03-2009 19:38

Cytuj:

twoja stara nosi buty HAHAHA'.

waahahah

bobek

tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze

/\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD

Faytah 25-03-2009 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2505421)
waahahah

bobek

tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze

/\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD

10 pkt dla gryfindoru! tzn dla bemka

Partyzant_Felix 25-03-2009 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 2505418)
Musi bic te frosty zeby miec chara na dobre oransko czyli wojny a nie jakies smyranki takie jak ty uprawiasz 50 lvlem i przezywasz ze padl jakis 100 lvl ze az szczycisz sie fragami na forum, do tego i tak kupujesz wszystkie chary wielka frajda jupi o/

przeciez mam 110 msa na 'SUPER MEGA ORANSKO DEDOWANIE ZE CHUJ ORO GRILOWANIE' oraz chary do 'smyranek' i fakt wielka frajda jupi o/ _/ o_/

Partyzant_Felix 25-03-2009 21:17

AHAHAHAHAHA
Mar 25 2009, 19:35:38 CET Killed Akus Arhari at Level 162 ok
Mar 25 2009, 19:33:19 CET Killed Koca Gero at Level 188 ok
Mar 25 2009, 19:33:04 CET Killed Shavenis at Level 217 ok

kurwa dobry dzien dzis, na wf w hokeja z 5 0 na po 10 doprowadzilismy, to teraz Koca solo, dobicie Akusa i Shavenis damage

AHAhahaha
21:25 Elf Bocik [11]: Waszka g ma niesamowity zapas punchy, swietne argumenty. Beef z Waszka to przegrany beef.

AHAHHAnr3
http://www.joemonster.org/filmy/1504...nym_narzedziem

AHAHahahahahahahahahahahahahaha

bemo 25-03-2009 21:33

30 punktow dla gryffindoru ;p?

VmaX 25-03-2009 21:41

A Shavenisa za co?xd

bemo 25-03-2009 23:10

1. random pking
2. byl pomoc it

Filush 25-03-2009 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Charin (Post 2505190)
Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.

zamknij dupe ziomek

Koszyk 26-03-2009 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505465)
przeciez mam 110 msa na 'SUPER MEGA ORANSKO DEDOWANIE ZE CHUJ ORO GRILOWANIE' oraz chary do 'smyranek' i fakt wielka frajda jupi o/ _/ o_/

Biorąc pod uwage srednia lvli IT a srednia lvli IP to taki 110 msem duzo nie zrobisz... ale przynajmniej biegasz razem z teamem nie to co Neth jak mial 80 ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40.