![]() |
|
sorc 19 lvl - dragon lord
poszły 2bp mp, było hard ale dałem rade :) |
up, ehe, ciekawe z czego go biłeś...
Giant Spider. 36RP |
hehe ciekawe z czego biles tego dla xD chyba z wanda to bys go dlugo bil i 2 bp m potionów by ci niestarczylo :P
osobiscie Draga z 2 potami xD skile 60/43 + utamka i 2 mp |
Biłem z wanda + exori frigo na utamie...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=168365 Tu macie temat z filmem. Nie musicie nawet oglądać, wystarczy że poczytacie komentarze. |
105 w Orca Spermana :)
|
@up
chyba pomyliles tematy ;s |
Najlepszy potwór jakiego spotkałem na razie to dwarf sold :]
Bez problemu dałem sobie z nim radę xD |
@graventer
nie ma szans na 19 z czego ty biles z roda ? i 2 bp manasów to jest niemozliwe wiem bo sam solowalem dl na 33 levie bijac z najlepszego roda + iccle rune i zeszlo mi 1 bp manasków co do mojego best solo to dl na 33 levie na faccu ;]<druid> achahhaha z exori frigo to ty bijesz po 30 synek to nie 2 bp tylko 20 -.- on sie szybciej leczy niz ty go bijesz |
Druid 10 lvl - zabiłem cyklopa ale za 2 razem się nie udało.:)
|
14 knight - dragon
40 ED demon ;D na 7.6 |
Cytuj:
|
Na 47 lvl 3 gs sporo potow xD
na 51 lvl solo bk jeszcze wiecej potow na 52 lvl dl 12 shp na 52 lvl banshee 4 shp Teraz mam Skile 80/80 65 kina ;D:o:) [CHAR]Stek Knight[/CHAR] |
78 ek -> Hydra i Behe. Potow troche zeszlo no ale nie az takie wielkie waste;p
|
Giant spidera pallem lvl 21 staty jak w info po lewej :baby:
ubiłem bez potów tylko 4 minuty roha zeszły 8o oczywiście up/down techniką ;p |
a ja na 35 lvlu gsa pokonałem ze skillami 65/65, to był dopiero hardcore, bp potów zeszlo, a jaki loot, aż 3 gp;(
|
Cytuj:
|
26 ek, skile 60/60 draga :p Poszly 2 poty (1mp i 1 hp) Może to niejest coś trudnego ale mój best.
|
Cytuj:
|
3 dragi na raz. palek 35 lvl skills 70/56 .. było ciężko dużo manasów straciłem i raz miałem red hp. ale jest ta sadysfakcja ;)
|
... Ja pokonałem 3 Orc Shaman naraz na 11 LvL z Exurą... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |
|