![]() |
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<ironia> Po 2 primo </ironia>, tu nie chodzi o pisanie o wojnie, wojnach tylko o wymyślanie bajek na temat konkretnych osób, <ironia> Po 3 primo </ironia>, nie sądzę, abyś był odpowiednią osobą do komentowania czyichś zachowań na OB, skoro sam wylogowałeś przed noobcharami i zalogowałeś w trapa, I na koniec krótka lekcja stopniowania przymiotników: inteligentny - bardziej inteligentny - najbardziej inteligentny |
Wiszu zmień wykonawce bo ten hemp gru już przeżytek :d ostatnio 3W fajną płytę wydał.
hahaha jesteś już gorszy ode mnie na carlin.pl xDDDD ahahahahahaha Grebol's rank jest jeeednak zajebista xd i taka mała prośba, tego forum xadi już raczej nie czyta więc nie używaj jakiegoś transylwańskiego czy chuj wie jakiego języka |
@ UP
I Ty Brudasie przeciwko mnie? :(( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I Grebolu śmieciem jesteś tutaj ty, bo to nie ja cały czas jaki grałem w pixelach przesiedziałem w kanałach Ab. Ale co się martwisz, co się smucisz z kanałów jesteś do kanałów wrócisz! @ Yanne To była parafraza cytatu z Juliusza Cezara, który w oryginale (po łacinie) brzmi tak: Et Brutus contra me? |
maly offtopic
@J Rabit Robercik przez 4 dni czy 3, juz sie pogubilam, ale przez te dni powiedziales na rl mniej slow niz piszesz w jednym poscie xD no i nie pozegnales sie ze mna, a mowiles, ze juz mnie lubisz. wybaczcie chlopaki, kontynuujcie napinke xD |
Cytuj:
|
@Rosi
Na kazdej wojnie byłeś ? Chyba noobcharem w dp ank pedale. Powiem Tobie tekst na TWOIM POZIOMIE "TWOJA STARA TO DZIEWICA' Nie odpisuje już Tobie bo jak widzisz kazdy uwaza Cię za trolla forumowego a zasada jest aby nie karmic trolli ;( |
Cytuj:
Niestety w Thais nie zdążyłem dobiec, bo już was wybili. :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale chcąc nie chcąc z grubsza masz rację. ;p Edit: No, jebane abcoki. W imieniu chłopaków z venta i swoim dziękuję za cały dzień śmiechu, jak będę miał kolejną przerwę między egzaminami zawitam do was ponownie! :cup: |
spidiszare/891975397.html
|
huo mial chodzic bez blessow ;/
|
08:32 Les Xardas: »mowilem ze im najebie
By "Rodzyna" Nie ma to jak pro mastah roz*******acz,szkoda tylko ze w grze _/ |
Cytuj:
O kurczę skoro oni razem spali , to ciekawe co Eter ma wydepilowanego^^ |
Pacc
Witam. Jestem tu nowy. Nie wiem jak założyć własnego posta, dlatego piszę na tym. Chce was o coś zapytać. W piątek około godziny 16:00 zamówiłem Pacca u firmy drom. Pieniądze wysłałem przez PKO BP na konto Inteligo. Podałem poprawny numer, adres i tytuł wpłaty. Do dzisiaj nie otrzymałem Premium(a jest już środa), a Dr Omader nie odpisuje na moje e maile. Czy ktoś może mi powiedzieć co powinienem zrobić w związku z tym?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |
|