![]() |
|
Powodzenia Victeron! :)
|
A do tych co chca sie smiac ze mnie o patrzcie jak tacy koncza:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
May 03 2007, 15:42:39 CEST Ogothoss:Uriza to noob i jego war jest slaby. May 03 2007, 15:51:35 CEST Ogothoss Killed at Level 66 by a fire elemental of Edlas Dari To ze mam bana nie znaczy ze nie dowodze friendami i moza sie smiac zemnie Dla tych co na filmik chca zobaczyc to spoko bedzie wkrotce Niedlugo all moi friendy pacce kupuja i dopiero sie zacznie war ale od poczatku o ty m mowie |
Vic pakuj manaty twoj czas dobiegl konca
|
@up
Najwyzej... niektorzy wola byc lojalni , niz pozostac pacanami na zawsze. |
Widze że naznemu trudno dotrzymać słowa z tego co pamiętam trix~ miała być hunted forever a tu razem w gildii nawet są:(
@pytanie do furey~ znasz Zwidka z Furory?? @Uriza A ty koleś skąd ty żes się wyrwał?? Własną price liste wystawiłeś, ze swojej wojenki zrobileś bitwe o Morgane, a z siebie conajmniej legende. Ty próbujesz być śmieszny czy na serio piszesz??:baby: |
Cytuj:
|
Życzę powodzenia obu stronom. ;) Chociaż wiem że ta wojna będzie wyglądać tak jak każda na Morganie. Jedna walka albo atak, a później wszyscy w pz'tach, następnie inni będą retired, a drudzy będą zdobywać kolejne lvl'e, na samym końcu paymenty i od nowa. :p
|
Czyli nowa WAR...? Walka o władzę? Nagłe posuniecia, czy dawno knute plany? Widziałem Zab'ster padl i od razu utworzyly się dwa obozy (a moze na odwrót). Kto wtajemniczony potrafi napisać o co poszło i czy to moze byc jedna z poważniejszych wojenek w historii serwa?8o
|
Cytuj:
|
@up
To tylko czysta ciekawość:] zresztą teraz na Morganie bardziej kryminał niż wiejska sielanka:p |
Cytuj:
|
Spór wynikl z nieporozumienia. Za sprawa pewnej dziewicy (hmm... a moze juz nie) ktora biegle przetłumaczyła pewien tekst. Z nieporozumienia wynikla... Wojna :)
Na morgane wracaja jeden po drugim szwedzi (raz my hunted raz oni ;D) a co za tym idzie? Zapomnijcie o dragach hydrach i o innych rozrywkach w tibi przez najbliższe 2 miesiace w porywach do 4. Hiszpanie i szwedzi + odlam polakow: -Lookeyy: dochodze do avis bo bede mial wiecej razy wolne wrl i hydry; -Fureyka: chyba sami wiecie xd ( na próżno to do Polski Russel nie przyjechał) -Forlond: jak fureyka to i ja no to tyle :p |
Powiem tyle niektorzy przezyja szok PDK. Fureyka a ty co z czarnuchem sie szmacisz ? Zreszta przecierz i tak jestes facetem no chyba ze jestes facetem a czujesz sie kobieta ale spoko rozumiem wasz gejowski zwiazek przez internet. Internet rox. B) Oby sie co niektorzy nie przejechali na przyjazni z tym scierwem pewnei myslicie ze zawsze nizahe sie udawalo to tym razem tez sie uda. Trzymam za was kciuki i licze fragi na was. :evul:
|
Cytuj:
|
|
@Up: Zgadzam się ;)
Jestem ciekaw, co z tego będzie. Zobaczymy. |
Vic tak naprawde sra w gacie nikt nie zatrzyma AVIS
|
Volltio czemu tym razem jestes przeciwko Russelowi? :s
|
@up Vacek
Gratz za ssa:cup: Teraz przynajmiej otwarcie wiadomo o co kaman:p Szkoda mi tylko SUNSET(Peacefull and Neutral guild. Not Recruting.) Rozpadla się na 2 obozy...a to moi faworyci byli...;( |
@Uriza, a ty komu bedziesz pomagal w wojnie? :o
@A tak btw to na wała rozpetaliscie ta wojne? O.o' @EDIT Why dorlik i Rogstah Fearless pk'uja? Chca uhy na wojne zdobyc czy jak? ( Juz drugiego knighta {o ktorym wiem } ubili - May 03 2007, 03:16:27 CEST Killed at Level 56 by Rogstah Fearless and by Dorlik ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |
|