Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Sarin 24-01-2007 00:06

Po pierwsze:
-Masywny_Titania
Grają wystarczająco długo na tym serverze i znają swoje zachowania i umiejętności na tyle, że powinni się sprawnie komunikować jako gildia..
Byli razem w Dusk przecie?; D

Co do 2 teksu Spoxstera pozbył się Imargam z pomocą Harcesha
Draverik- Nie byl lubiany na Furorze..Zresztą KAtrila, Imargam i cała reszta servera uczestniczyła w jego ubiciu. (KAtrila zalapal fraga jak pamietacie)
Czy ktoś za nim poszedł? Pytał się dlaczego zginął? Nikogo to wtedy nie interesowało.

Co do Fenixa wezcie z łaski swojej zachowajcie wasze durnowate komentarze dla siebie.

Imargam Fenix =1:1;)

Wez te swoje bezpodstawne dissy xD
"Mój skład to kolos a Twój pikolo leszczu"

Get life, bialy niggasie z pieluchą na głowie co udaje masta pół dolara...
To dla Ciebie Imcio

Veltaxio 24-01-2007 00:09

Fenix'gru down ;(

Mac.. sry Fenix co sie stalo co sie stalo ... ;)

http://img244.imageshack.us/img244/5466/maciusd0zw.jpg

Elisabett 24-01-2007 00:11

Gratz Vision. Ja Już miałem przyjemność obejrzeć Filmik.

Hail Vision!

Sarin 24-01-2007 00:13

Wow udalo się wam bo on był sam z pztem...
Lay low whipper-snapper.;)

Yebro 24-01-2007 00:16

ownage

a tu jeszcze 2 jak pada:

http://i114.photobucket.com/albums/n...eto/ownage.jpg

http://i114.photobucket.com/albums/n...papaprpapa.jpg

Chciał bym tylko zacytować słowa Konika:
"Vision Pie***li Duskis z prosta"

Enjoy

Tarinek 24-01-2007 00:16

Aj a mnie zabrakło. Coza niefarcik =./ Ale wazniejsze były ciepłe grzaneczki :p
Ale jeszcze Buki dostanie kare nie raz.

Milten 24-01-2007 00:24

Dlaczego Vision udostępnia tylko te filmiki jak oni leją Dusk~ a czemu nigdzie nie da się znaleźć filmiku jak Imargam, Katrila, Zwidek, Burn Abl, Tarrin Kerrax i inni padli a napewno też ktoś z was robił filmik ;)

Veltaxio 24-01-2007 00:27

:)

~~~<10 znakow>~~

proevo6 24-01-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1218391)

Cała Polska czyta dzieciom.Ja Ci napisze(jeszcze raz) nie będe czytał ;) . Vison po raz kolejny pokazało że są naprawde dobrzy (/\ screen powyzej). Zaraz...zaraz ile jest??...15-9? hehe

A wiec skończ robaczku swoje pirdzenie, obierz kratofli na zupe i idz spac bo rano w pole krówki trzeba wyprowadzic :P

Veltaxio 24-01-2007 00:29

Cytuj:

W odpowiedzi na zapytania szanownych Panstwa klientow informujemy, ze commando Vision nie przyczynilo sie do przedwczesnej smierci kolegi ...'Gru
My tam tylko przechodzilismy...

...wyjatki z wypowiedzi rzecznika prasowego Gildi Vision - Belandy Asco

Mazurxx 24-01-2007 00:55

@Sarin i tak fri itamz od taifuna nie dostaniesz nie musisz mu lizac dupki ; (

A myslicie ze czemu czipsu fenix~~ i inni z "ekipy" sa w dusk - bo gdyby nie byli to pewnie pan Taifun ( tak Taifun, nie tajfun) by ich wyjebal z serwera tak jak Mestora i Draverika (ten tekst taifuna : pokaz sca na dowod ze mi ufasz , a za chwile komenda na wywalenie z domku -nie pamietam jak sie nazywa :PPP) mnie rozpierdolil. Spaaw puki Taifun jest zajety wojna nie dostanie hunta bo napewno wtedy doszedl by do Vision ( tak Vision , nie vizjon ani vizoin , ani visjon)
a wtedy szanse dusk~drastycznie by spadly.
Swoja droga myslalem ze Taifun bedzie chcial wyjebac ime zanim wbije 200 zeby to on byl pro evul uber expo "zywym botem".
Post Scriptum: macie movie z fraga na fenixie?
jak tak to bym prosił ; ).
Gogo Vision

Pozdro dla kumatych.

Morii 24-01-2007 00:56

Liczebnosc nie Swiadczy o jakosci, stary unit o tym dobrze pokazal wygrali wojne w 16 na dobre 100 osob nie majac jakiejs super przewagi w levelach.
Sam taifun nie jest w stanie zrobic nic , prawdopodobnie dobrze rozegrane open battle przez visom moze skonczyc sie ich zwyciestwem. Poki co pokazuja ciekawe akcje i oby tak dalej, bede trzymal za nich kciuki ;)

Mozecie pisac ze dusk~ xpia itd itp , ale ich morale musi byc mocno podlamane dostajac co chiwla niezlego sneak i w zasadzie wszystko co zdobeda traca :)

Bongozzpl 24-01-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1218374)
bardzo chcialbym zobaczyc film, podobno mial pz + dal sie w trapa wciagnac co podobne do fenixa xd "cfaniaka w mordzie" szkoda ze tylko w tym;/

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17369

Bodzio88 24-01-2007 01:05

ale fenix kolejny raz pokazuje iż w walce niema sobie równych.
ach te jego ruchy tylu visionow niemoglo go przesunac a jak bajecznie go bot uhal przyczym zachowal zdrowy rozsadek robiac pz

Grimp 24-01-2007 01:33

Cytuj:

http://img261.imageshack.us/img261/9223/vips0ck.jpg

Nie był sam... Np Magrami grzał dupę na statku ;). Z Dusk bylo mnie więcej tyle ludzi ile z Vison, więć STFU, ale Dusk nie umie reagować bez Taifuna... Z Taifunem zresztą też...

Mroczno 24-01-2007 03:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1218477)

A myslicie ze czemu czipsu fenix~~ i inni z "ekipy" sa w dusk - bo gdyby nie byli to pewnie pan Taifun ( tak Taifun, nie tajfun) by ich wyjebal z serwera tak jak Mestora i Draverika (ten tekst taifuna : pokaz sca na dowod ze mi ufasz , a za chwile komenda na wywalenie z domku -nie pamietam jak sie nazywa :PPP) mnie rozpierdolil. Spaaw puki Taifun jest zajety wojna nie dostanie hunta bo napewno wtedy doszedl by do Vision ( tak Vision , nie vizjon ani vizoin , ani visjon)
Swoja droga myslalem ze Taifun bedzie chcial wyjebac ime zanim wbije 200 zeby to on byl pro evul uber expo "zywym botem".
Gogo Vision

Pozdro dla kumatych.

Tak tak tutaj ma pan 100% racje widze ze interesujesz sie furora od poczatkow lub tam grales i nie piszesz bzdur jak inni forumowicze czyt. dzieci btw. ladny frag fenix owned ahh i ten bocik ^^ pozdrawiam

Khazul 24-01-2007 03:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1218477)

Gogo Vision

Pozdro dla kumatych.

To forum powoli zaczyna sie zamieniać w użytkowane przez dwie grupy userów: kumatych i niekumatych :(

Bjoern Shu 24-01-2007 03:54

Cytuj:

widze ze idzie ci kopiowanei textów ludzi z tematu o valorii ;)
poor wannabe.

Rodri 24-01-2007 09:10

Yubov
Jan 24 2007, 04:35:20 CET Died at Level 158 by fire

Jak ludzie potrafia spanikowac kiedy 5 osob z Vision sie nagle loguje :)

proevo6 24-01-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1218635)
Yubov
Jan 24 2007, 04:35:20 CET Died at Level 158 by fire

Jak ludzie potrafia spanikowac kiedy 5 osob z Vision sie nagle loguje :)

brecht z tych duss~ :p albo od vision padają albo od ognia :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45.