Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Kolirn 23-02-2007 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae (Post 1283742)
Niedługo będzie wojna FaG + RoM vs Suave + Pirates xD! uhahehahe

jakos tego nie widze oczami swej wyobraźni...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1283566)
Śmiech na sali jak to ludzie potrafią zmieniać zdanie. Teraz to Kidlex jest dobry, i wszyscy się kłaniają. Ehhh... i tak większość Polaków robi wypad z Aurea.

Kidlex osobiście mam gdzieś twój stosunek do mnie ale:

mówisz tak jakby to wszystko zależało od ciebie. Na prawdę jesteś tak ważny ? że to ty zdecydujesz kto wyleci a kto nie ? myślę że powinieneś się z osądzaniem ludzi wstrzymać. bo na razie z tego co mówisz to będzie tak:

Kidlex wchodzi do DP Thais, rozgląda się wymienia 10 nickow po czym dodaje "get out from server" i ci ludzie posłusznie dają loga i więcej się nie pojawiają.

Jak to zwykli ludzie pisać na tibia.com w takich sytuacjach....

Pathetic

Hanys_Kce 23-02-2007 11:26

@Kolirn
Takie samo odnioslem wrazenie jak przeczytalem jego posta,ze to on bedzie
wyzucal ludzi z tego serva :)

Chociaz to co Kidlex mowi o tych osobach co maja napisane pro by FAG etc. to moze prawda bo ostatnio robilem sobie jaja z jakiegos 10 lvl ze niby dam mu pasy do swojego konta i po 20 min zlewy z niego napisal mi text "plz daj mi pasy do twojego chara zalatwie pro Hellaha"!!!
I co wy na to ?? :)

Sesef 23-02-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys_Kce (Post 1283276)
Ciekawe ile maja placic zeby sie wykupic;) ??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez by pijama boy
14:55 Isaris [116]: 1-2 millions

Jak na tydzień czy 2 wolności 2kk to trochę dużo:/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae (Post 1283742)
Niedługo będzie wojna FaG + RoM vs Suave + Pirates xD! uhahehahe

Chyba po tym jak mi neta odetną. Już to widze Cromak i RoM po jednej stronie sorry ale za dużo osób mnie tam nienawidzi i wielu by się ucieszyło jak by się coś stało co uniemożliwiło by mi granie.

Kolirn 23-02-2007 12:05

tzn może powiedzmy dokładniej Kidlex miał i może znów będzie miał władze ale nad 30 lvlemi w Venore i to tylko pod warunkiem że Lagurus będzie online. któż nie pamięta czasów gdy kidlex ściągał z kazdego armory a jak ta osoba zaczynała mu dokopywać to nagle dostawało się prv od Lagurusa :)

huggae 23-02-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1283969)
tzn może powiedzmy dokładniej Kidlex miał i może znów będzie miał władze ale nad 30 lvlemi w Venore i to tylko pod warunkiem że Lagurus będzie online. któż nie pamięta czasów gdy kidlex ściągał z kazdego armory a jak ta osoba zaczynała mu dokopywać to nagle dostawało się prv od Lagurusa :)

Lepiej nie pisz tak bo Panu Kidlex-owi wjedziesz na dumę i się obrazi, hunta załapiesz i będziesz miał ;<

Lepiej żeby myślał, że CAŁA AUREA NALEŻY DO NIEGO xD!

Tomorro(Sarloon madex) 23-02-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985 (Post 1283617)
Mi to obojętne która gildia rządzi bo wg. mnie Hellah i tak robił większe PA niż cały Rom. Przez 3 lata mojej gry RoM ani razu do mnie nie miał zastrzeżeń. A w ostatnim czasie kiedy rządził PoD największymi PA na servie byli: Sting Ninja, Jojo Ninja, Hellah, Eldero Trashvel <- nie wiem czy dobrze napisałem...

W sumie prawda
Do mnie Rom nigdy nic niemiał
W sumie niewiem czemu za Fagiem jestem...
Pewnie tylko dlatego ze mam tam kilku qmpli.

kidler 23-02-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1283817)
jakos tego nie widze oczami swej wyobraźni...

mówisz tak jakby to wszystko zależało od ciebie. Na prawdę jesteś tak ważny ? że to ty zdecydujesz kto wyleci a kto nie ? myślę że powinieneś się z osądzaniem ludzi wstrzymać. bo na razie z tego co mówisz to będzie tak:

Kidlex wchodzi do DP Thais, rozgląda się wymienia 10 nickow po czym dodaje "get out from server" i ci ludzie posłusznie dają loga i więcej się nie pojawiają.

Jak to zwykli ludzie pisać na tibia.com w takich sytuacjach....

Pathetic

Nie wiem czemu dziwnym trafem, odebrałeś to osobiście. Akurat, w żadnym wypadku nie chodziło mi o ciebie, bo nawet cie nie znam.

Mówiłem o ludziach, którzy udawali moich kumpli za czasów Kidlexa, po czym jak przegraliśmy wojnę to szły tylko wyzwiska i epitety, a teraz znów próbują się zjednać. Więc STFU misiu.

Cytuj:

Nie wiem, <CIACH> gdzie wyczytałeś, że kierowałem swój post do ciebie.

BTW: Wylecą Ci którzy mi podpadli, a nie Ci którzy mówią po Polsku, a i nie mów, że coś jest nie tak, bo w mojej sytuacji robił byś coś identycznego. Fu.

Eldero 23-02-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985 (Post 1283617)
Teraz w FaG będzie tak jak w RoM kiedyś. Nie będą grać kilka miesięcy a potem Rom się rozdzieli na kilka Gildii i wybuchnie wojna między nimi :) Fag dołączy do którejś z gildii i znów będą mieli przewagę w fragach a 25% wcześniej zapłaci romowi za wolność :) idealnie jak w przypadku skasowania Liama...
Albo FaG pozwoli Vszy zrobić 200 lvl i potem znów będą narzekali, że są za wolni (tylko z własnej winy) Mi to obojętne która gildia rządzi bo wg. mnie Hellah i tak robił większe PA niż cały Rom. Przez 3 lata mojej gry RoM ani razu do mnie nie miał zastrzeżeń. A w ostatnim czasie kiedy rządził PoD największymi PA na servie byli: Sting Ninja, Jojo Ninja, Hellah, Eldero Trashvel <- nie wiem czy dobrze napisałem...

po 1 naucz sie pisac poprawnie name, po 2 kiedy i na kim PA zrobilem, bardzo mnie to ciekawi :>

Kolirn 23-02-2007 18:02

@Kidlex

nie odbierałem twojego postu osobiście, bo nasza ostatnia rozmowa w tibi odbyła się za czasów wojny Przyjaciele Żubra vs ktos tam...

po prostu piszesz posty z których wynika że to ty będziesz rozdawał karty a obaj wiemy że tak nie będzie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez huggae
Lepiej nie pisz tak bo Panu Kidlex-owi wjedziesz na dumę i się obrazi, hunta załapiesz i będziesz miał ;<

już raz w tej wojnie rom chciał mnie huncic bo miałem czelność pojawienia się na statku na Goromie (sic!) robin~ coś tam do mnie pisał kazał z isarisem gadać a jak usłyszał że jedyną osobą z którą mogę od nich rozmawiać jest mandus to ucichł. wbrew temu co wszyscy sądzą nie każdy w rom jest ble i nie każdy w fag jest cacy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
Cytuj:
Nie wiem, <CIACH> gdzie wyczytałeś, że kierowałem swój post do ciebie.

BTW: Wylecą Ci którzy mi podpadli, a nie Ci którzy mówią po Polsku, a i nie mów, że coś jest nie tak, bo w mojej sytuacji robił byś coś identycznego. Fu.

teraz chyba ty mnie nie zrozumiałeś, po prostu wielu jest na tym serwie i nie tylko ludzi którzy wskakują na innych z wyzwiskami i huntami bo coś powiesz nie tak jak oni chcą. osobiście do ciebie nic nie mam bo nic mi nie zrobileś a nawet razem z doneq pomogleś w wyżej wymienionej wojnie. a no i fajnie jest czasem poczytać jak się żyłujesz na forum hehe

i ostatnia rzecz.

dość mam tekstów w stylu "robiłbyś to samo" "oni robią to samo" nie wiesz co bym zrobił być może masz racje ale osobiście nigdy nie pretendowałem do bycia najważniejszym na tym serwerze etc wiec zapewne nie dowiemy się czy wywaliłbym kogos z serwera czy nie.

Hanys_Kce 23-02-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldero (Post 1284332)
po 1 naucz sie pisac poprawnie name, po 2 kiedy i na kim PA zrobilem, bardzo mnie to ciekawi :>

To nie jego wina ze masz name ktory trudno zapamietac.
Ja tez mam z nim problem ;D

Kolirn 23-02-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys_Kce (Post 1284766)
To nie jego wina ze masz name ktory trudno zapamietac.
Ja tez mam z nim problem ;D

jest nam na prawdę przykro z powodu twoich problemów :( na prawdę :(

eny_ 23-02-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1284142)

A byly w tej bajce bugi?

Slide_Aurea 23-02-2007 20:40

Trudno zapamiętać?? Weź karteczkę (z tych biurowych samoprzylepnych) , zapisz sobie nick i przyklej na monitor, w centrum, żeby się w oczy rzucało, łatwiej zapamiętasz ;s

@UP. Co ty masz do bugów?? Dobry exp na nich ;s

Works__1985 23-02-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldero (Post 1284332)

Chyba napisałem, że nie wiem czy dobrze napisałem więc się nie czepiaj :>
PA robiłeś jeszcze za czasów grynch goblins czy jakoś tak :> leżał 1 worek który Ja zabrałem a Ty mi na to, że jeśli Ci go nie dam to zostanę pozbawiony wolności popularnie zwane słowem ,,Hunted'' a kiedy powiedziałem, że Ci go nie oddam stwierdziłeś, że kosztować mnie to będzie 50k. Present Bag=50k ... MEGA PA?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1283686)
Chcialbym sprostowac jedna rzecz, mianowicie to nie rom wygral (<lol> jezeli mozna tak wogole mowic) a tylko przyczynil sie do zwyciestwa Suave. Ja tu widze ze wszyscy mowicie ze ROM wygral, ROM obejmie wladze itp itp a to nie prawda bo Suave + Pirates zmiazdzylo by ROM. ROM without Liam is not ROM.

Po pierwsze jeszcze nikt nie wygrał i zakładam że jeszcze długo nie wygra
Po drugie Suave +Pirates nic by nie znaczyło bez Rom w tej wojnie, a po trzecie W ROM są najbardziej pazerni na władzę gracze i tylko szukali jeleni którzy pozwolą im dojść do niej
Na sam koniec Rom zrobi " porządek" z niektórymi graczami Suave i Pirates

eny_ 23-02-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985 (Post 1284845)
Po pierwsze jeszcze nikt nie wygrał i zakładam że jeszcze długo nie wygra
Po drugie Suave +Pirates nic by nie znaczyło bez Rom w tej wojnie, a po trzecie W ROM są najbardziej pazerni na władzę gracze i tylko szukali jeleni którzy pozwolą im dojść do niej
Na sam koniec Rom zrobi " porządek" z niektórymi graczami Suave i Pirates

Ty chyba sam nie wiesz co piszesz. Pierdolisz juz prawie jak Kidlex the General _/

Tak btw. Fast'molt nie powinien dostac bana, o czym zapewnial nawet GM. Ale Aurea to Aurea.

Poznanski Rycerz 23-02-2007 20:50

...

@2xup
Oby tak bylo!! Basta!

Dadi 23-02-2007 22:40

Rikser:
21:17 You have found a magic sword.

Alrig i Forteniel also zrobili ale nie wiem co wzieli :p

Ulrig padl :(

aim 23-02-2007 22:42

[CHAR]Alex Fast Hunter[/CHAR]

Feb 23 2007, 20:17:07 CET Killed at Level 90 by Cassixx
and by Loratho Lome

kidler 23-02-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eny_ (Post 1284862)
Ty chyba sam nie wiesz co piszesz. Pierdolisz juz prawie jak Kidlex the General _/

Tak btw. Fast'molt nie powinien dostac bana, o czym zapewnial nawet GM. Ale Aurea to Aurea.

Nno. nie powinien ale aurea toa urea i nie poweinenien.

Eldero 23-02-2007 23:56

Works a masz jakis dowod w postaci screena? bo takie cos to z dupy sobie mozesz pierdolnac, btw gowno wiesz na temat wojny wiec po co piszesz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43.