![]() |
|
Cytuj:
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
Thomi, no ale w końcu dzięki Curling Cup można się dostać do Pucharu UEFA - szczytu ambicji Arsenalu.
tak na poważnie, to Wy już nie ma cie sie o co klocic ; D |
Cytuj:
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
No pewnie, my się kochamy ;-*
|
moje przyjazne poglądy wyglądają tak
1.Chelsea - 114pkt 2.MU - 81 3.Liv - 80 4.Ev - 76 5.Tot - 67 6.MC - 65 7.Ars - 38 |
Cytuj:
|
Lol, koles jest pomylony, chce nam udowodnic, ze CC jest wazniejszy od CL i Premiership?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
2. Liverpool - bez kadrowej rewolucji, jak ten skład zacznie grać w miarę swoich możliwości może być ciekawie 3. Chelsea - nagła, diametralna zmiana stylu gry niekoniecznie musi przyniesć skutki jeszcze w tym sezonie 4. Tottenham - imponujące zakupy, wielki trener, przy odrobinie szczęścia może być nawet wyżej 5. Arsenal - moga być nawet niżej, chyba że zaczną dokonywać poważnych transferów, a nie dzieci w wieku gimnazjalnym lub 21-latków, co w zeszłym sezonie zagrali jeden mecz w Werderze. Dodatkowo sprzedaż czołowych zawodników też dobrze nie rokuje. 6. Everton - zwykel oscylują wokół tego miejsca i w tym sezonie też tak pewnie będzie 7. Aston Villa - z roku na rok mocniejsi |
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może czwórki, może piątki - Thomisson stwierdził, że mogą spaść nawet niżej niż na 5. miejsce
|
Wisła 1:0 bejtar ^^
ciekawe czy teraz cofną sie do obrony, czy pójdą za ciosem edit1 karny, 2:0 cze! xd edit2 3:0. bauhsauhsa _///// edit3 heheh 4:0 _/ |
Wyspiarze kolejne 3 pkt, po wygranej 1-0 nad Gorzowem.
Wisla.. no no ho ho, 3-0. |
To teraz przeprawa z Barcą?
Edit: 4:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
4:0, Wisła robi drugi Holocaust :P
|
Cytuj:
Co do meczu Wisły to muszę przyznać, że po pierwszym meczu nie rokowałem Wiślakom dobrze. A tu piękny mecz- jakbym nie wiedział to gra, to bym w życiu nie powiedział, że to polski klub jest. Nowy trener daje się we znaki. Mimo, że sympatyzuje (w mniejszym lub większym stopniu) Wiśle to sądzę, że jednak sędzia gwizdał na korzyść Wisły. Ogólnie sędziowanie w tym meczu pozostawia wiele do życzenia (Nie tylko praca głównego, ale i liniowych). Teraz nic tylko czekać na Barce ;p @edit: 5:0. Hardcore. |
Ale im pocisnęli hehe =] Btw. fajnie jeden typ nie trafil na pustą bramkę haha Ale spoko, zdarza się ;p
|
Cytuj:
Dużo też zależy od hojności prezesów. Wisła ładnie :) Teraz tylko muszę załatwić bileciki na mecz z Barcą. ;-) |
Cytuj:
Cytuj:
A co do wisly to bardzo ladny meczyk ale watpie aby z barca sobie tak pogrywali |
Cytuj:
A ja zawsze myślałem, że gra się po to żeby wygrywać :s |
Cytuj:
|
Zobaczymy :)
|
Cytuj:
Cytuj:
P.S Uprzedzam odpowiedź, wiem co to Holocaust, na pewno lepiej niż Ty. Bardzo interesuję się II WŚ, czytałem na ten temat książki, ale widocznie delikatne żarty na temat tej wielkiej tragedii są zbyt skomplikowane dla Ciebie. |
Barca w sparingu z NY Red Bulls wygrała 6-2. Xavi strzelił bramkę z głowy :D Mecz był dość ładny. Te 2 bramki stracone mogą być niepokojące. Hleb zagrał bdb mecz i strzelił bramkę. Dani Alves - najlepszy transfer w europie póki co :P
Jakby ktoś chciał... bramki z meczu: http://www.youtube.com/watch?v=iUIXaLOYFI4 @edit. Hleb Jednak nie strzelił :D pomyliłem go z Marquezem. ^^ |
Cytuj:
@edit: Cytuj:
|
Cytuj:
Bramki ładne, ale ewidentnie obrona odpuściła później, gdy wynik był już na wysokim poziomie, wystarczy zobaczyć akcję z 4:1 na 4:2, w ogóle się nie zbierali do tej piłki. @cr7 Chciałbym, żeby skończyło się już to wszystko, związane z tym całym transferem, nie rozumiem z drugiej strony zachowania Fergusona. Rozumiem, zawodnik wysokiej klasy światowej, ale przecież koniec świata to nie jest, że odejdzie. Tak samo piłkarze Królewskich mają już dość tego wszystkiego. @Arsenal - Calen, Thom~ Tak! żeby później nie tonąć w długach jak Valencia lub za kilka lat MU! |
Cytuj:
|
Cytuj:
No cóż. Załóżmy, że za kilka lat ManUtd upadnie, utonie w długach itp. a wspaniały Arsenal dalej będzie robił swoje. I co im to da? Na miejsce Manchesteru wskoczy inny "zadłużony klub" który będzie miał super graczy i to oni zgarną mistrza. I tak będzie w kółko. |
Ja duże nadzieje pokładam w Tottenhamie, niezły skład im się szykuje, szczególnie, że jakoś darzę sympatią ten klub ;-)
Ogólnie w sprawach drużyn jestem bezstronny, do wszystkich podchodze lekko z dystansem, chodź po cichu od kilku lat kibicuje ManU. Co do E2, dałbym mu szansę, poczekał jeszcze trochę, niż sprzedawał/wypożyczał go za jakieś małe pieniądze, jak na taką klasę zawodnika. |
No i do tego świetny trener, ten zespoł może być czarnym koniem nadchodzących rozgrywek
|
Cytuj:
Co do Tottenhamu.. Jest kasa to będą wyniki. Widzę, że niektórzy już mniej piszą o swoich 'ukochanych drużynach' a zajmują się Tottenhamem. Btw. MU - JUVE 0:0 |
Zaraz wkroczy Yoh i powie, że Diaby dobrze zrobił, w przeciwieństwie do Abidala, bo grał na 100% ;-D
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
|
kurna, wasze cieszenie się z niezadłużonego Arsenalu można porównać do radochy ślepego dziecka które dostało lornetkę x.x Co z tego, że długów nie macie jak nic nie osiągnęliście o paru lat? Nie pamiętam kiedy było ostatnie mistrzostwo Arsenalu, ale Chelsea i ManU jakoś przez swoje szastanie pieniędzmi coś osiąga!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |
|