![]() |
|
Lol, Ty to taki... hmmm.... bezpośredni jesteś :D
Ale Japcok91 napewno ucieszy się, że doceniasz jego matke 8o |
Cytuj:
|
Kojaków jest 22 ale szukam jeszcze dwoch zeby dobrze bylo podzielic po 1h na dzien :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
MATUT NIE KLAM BO NIE GRAM W TIBIE !! |
a ty Kidler co, masz 61msa 70 ek i cwaniaczysz tylko dlatego ze masz kumpli, gdybys ich nie mial to bys kurwa dupy dawal za itemy i zeby cie nie huncili (jedna godzina ruchanka - 1k, laska - 500gp, laska z polknieciem -2k)
|
Cytuj:
|
haa a skady to wogole wiesz kto ja jestem? mam od niego wiekszy level i kumpli tez mi nie brakuje, uczepilem sie go bo jak widze takiego nooba pierdolonego co sam by 6 lvla nie ubil to mi sie jaja przestawiaja ze zlosci
|
Cytuj:
|
wymyslone dane... to kurwa popatrz na siebie "194 poziom" nie wymyslone ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
stary wydaje mi sie ze juz kidler zabil wszystkich twoich kumpli, pewnie tylko jeszcze ty mu zostales:] |
a ja widzialem... Elom Tika, teraz chyba nowy owner jest
|
Cytuj:
@Byszu orginal avatar :p @all kiedy skończycie ? |
ja juz skonczylem AMEN
|
Bodzix Can Allister
Jan 30 2008, 19:41:03 CET Killed at Level 135 by Mage Jon and by Vakito Gz all :* |
Cytuj:
tab btw http://di.com.pl/news/18859,1.html |
Cytuj:
A mi sie wydaje , że jednak kidler go nie raz już zajebał dlatego tak sie do niego dopierdolił :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurwa kidler zostaw Eloma!!! Daj sobie kurwa spokoj! To byla jedyna rzecz jaka do ciebie na vencie mowilem... Nie popierdolilo mi sie jeszcze zeby sie podjebywac do 70 ek... moze i masz qmpli ale mnie to jebie bo sam sobie nic nie potrafisz zalatwic :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy walczcie ze szwedami, a nie ze sobą !
A ten japcok91 to nick w tibii ma Japcosu. Taki tam noobek ;p |
Cytuj:
To od wypicia dużej ilości napojów winopodobnych? :baby: @Ivoire Ze swe? heh... @EDIT Narazie nie ale... Dracozius, czyż nie miał zdelejtować sobie chara? ;P |
zna ktos wynik?
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
przeciez nie jak kidler dwa razy bez kolegow online wyszedl z pz i zajebal glebe (obie gleby pojedynczy typ go wyjebal), smieje sie z kojaka, kiedy to jest walka gildii, a nie solowka, a ty nie miales na tyle jajek zeby dolaczyc spowrotem do wojny, zalapales pierwsza szanse na neutral
|
uuhasuhausha :) Kidler przynajmniej probojemy :) A ty bez qmpli jestes niczym ;D
|
ROM/CC (7)
Matsel Morixar Dracozius Jerolek Juggalo Ranger Uncle krakan Xuzav FAG/Inmates: (21) Druid Karolka Dzut Mungosan Xavieradu Vladislavus Dragulia Nibrott the knight Jenwic Lesik Gamroth the Behemoth Cys brutal Noxarystul Thirkaight Zeri Nova Meji Lees Teddy Mwardish Speed'mono sucio Deathbringer Falatan cenionden Fast'keff Saori mia Soulcrasher Mark Devire ładnie ładnie oby tak dalej ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kto ma mnie znac to mnie zna więc...;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |
|