![]() |
|
Cofka aby kash byl na początku :P
http://i250.photobucket.com/albums/g...325/cztery.jpg Ded :> http://i250.photobucket.com/albums/g...ko325/trzy.jpg Ostatnie chwile http://i250.photobucket.com/albums/g...sko325/dwa.jpg Mozolne przebijanie się na początek kolejki :P http://i250.photobucket.com/albums/g...o325/jeden.jpg O% skromności i muszę sobie przypisać zasługę XD. Historia: Najpierw 10 minut szukania gdzie sie to dzieje, potem bodajże półgodzinne stanie w kolejce mozolne przesuwanie sie naprzód, aż doszliśmy z nazgulem do końca kolejki gdzie blokował mendill/wierdo. Nastepnie robienie postów na gm board ze blokują drogę, pogawędka z nazgulem o dawncyh czasach aż tu nagle udalo się przesunać jednego z blokujących i teraz już potrzeba było 6 osób z dd by blokowali przejście. Nazgul follow na mewtu ja na niego i czekamy aż ktoś się wyłamie XD. Większość nobków już sobie poszła bo Arc dało loga i po co blokować DD? Ale cierpliwość się opłaciła :> Co w końcu nastąpiło i przebiłem się ja z nim XD. Teraz już wystarczylo z wewnątrz przesuwać blokujących i wpuszczać kolejnych nobków :> Mewtu coś się tam darł ciągle do codrida żeby ubił nobchary ale jakoś nikt się nie słuchał. Gdy w środku były już wszystkie nobki które pozostały DD zaczeło logać czy też może tp dawali sobie, pare nobków biło mewtu. Ja msg do xenezisa xD a Nazgul jak mi powiedział spam na vencie XD. Nagle Arc się luguje, zostało 4 dd mewtu z bratem ucieczka w pozornie pusty korytarz a shaos i Dvg zostali trapnięci przez nas XD. A jednak jak się okazało w tyle korytarza było jeszcze sporo nobów i tako się to skończyło :> |
Dysponuje ktoś filmem/filmami?:p
|
a tu raport z pkingu na guardach gdzie napotkaliśmy ( co dziwne )
Iż ktoś pkuje był to powiem 57 kina Nusy po 40 minutowej walce Feb 24 2008, 16:23:31 CET Killed at Level 57 by Kurumai and by Cinek Rzeznik Viking dziękujemy za wsparcie :) |
jurz wiem czemu DD pszegrałoX(X(X(:baby:;(:(
http://img138.imageshack.us/img138/2271/34cz0.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
ciekawe co teraz bedzie oprocz tego ze wbije(my) 80 lew xd
|
do tej pory tylko czytalem teraz mam zamiar troche popisac
po 1 Panie Vampir hmhm.. nie znamy sie az tak dobrze zeby mogl pan wiedziec czy jestem wiekszym lub mniejszym idiota od krejzolka po 2 krejzolek gz 3 dedow. i dalej twierdzisz ze niepotrzebny wam 107 (juz teraz) ms?? |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
hehe ok
pogram troche to z zainteresowaniem poczytam co myslisz na moj temat:) |
|
dobra borutka nie mowie ze nie ale w huj glupich gleb po dwoch stronach lawl
|
@ up, no racja, szczególne gzy dla malego'johna przez którego w głupi sposób padł yama... : /
@arc słyszałem ze macie mieć posiłki do wojny, prawda to?? @krejzolek viffarn aka aHSHAHSHASHAHhsahhsahshashaasAashahSHS mADE MAJ DEJ aHSAHSAHSAHSAHSASHAHASHA |
@up
jakby mnie z tylu nie blokneli to bym sie odsunal...lol myslisz ze specjalnie go bloknalem?? zal.pl |
dzien dobry ja mam pytanie czy szurak to sie rookuje na raty?:confused:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
zal krejzolek to no lajf padl,stracil 5 lvli to bedzie musial wiecej przed kompem siedziec czyli dla niego plus ,sie dziwie ze sam sobie nie rookuje postaci i nie odrabia;p |
Cytuj:
Nie no, widocznie ci z non-pvp tak mają, kupują chary i padają bez blessów powoliii do rooka : / |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
A kilka stron wcześniej ...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
i tak Cie lublu <3 |
ajc na początku firenze black hp, tak nie wiele brakowało mendillowi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
BONGOSY ROZJEBANE PRZEZ MOICH RLXd
|
br?
3 bongosow na 7 z torcy niech bog trzyma ich w swojej opiece |
[CHAR]Gunnar Viking[/CHAR]
Feb 26 2008, 01:03:46 CET Killed at Level 139 by Princess Arman and by Mewtu |
Oi! Widze, że gadaliście na mój temat :). Już mówię jak to wygląda..teraz mam bana za pk (po hacku ;s) A do dedów...no tak.. pierwszy to mnie huncili, 1 to hack ;s, a 2 to moja głupota! Jak mnie odbanują będzie rs, więc raczej nie będę expił, jednak blessy muszą być...padłem odrobiłem 1 lvl i znowu ded ;/ xD Myślę, że jak już uzbieram troche kasy będzie mi sie lepiej na pvp grało. P.S grał ktoś z Was na non-pvp?
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
proponowalbym kupic za real cash, i to troszke wiecej niz 50k :)
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
btw i tak ich dojade, careface jak to pimol mowil przysiegam na boga i panne przenajswietsza torcida poleci XDddddddd @shurak wisisz mi jeszcze 50k bo dla mnie 50k za 140 ek to za malo;/ |
ej a weźmiecie mnie do bongo?
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
TO JEST LISTA KTORZY MUSZA SIE SKONTAKTOWAC ZE MNA/PIMOLEM/VIKINGIEM kucharz kiepa * leoxain ralph * vason* kielek * ridof. * dama* bezok vaef areel madir beld vrell* patrik* gavv* kamil * - done |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
olol bongo ROZJEBANE Hahhahahaha wy zabilscie wczoraj gavva i rippaha czyli naszych samych h lv ;/// a my wam kamila,kolika i cala bande nerdow ale spoko juz niedlugo:)))
@Vincento mozesz byc naszym sekretarzem na forum to jak? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wtedy chciałeś 50k, to teraz sie uspokój..Dostaliście troche w dupe, to teraz kasa potrzebna nie.., ale sorry miałem hacka lvl spadł i mam bana za pk(hacker ;s) Więc sorry, ale narazie nie widzę możliwości..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |
|