Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Korule 01-02-2009 13:53

Michael spoko domyśliłem sie dlatego odpuściłem chwilke później.

Tak więc ma ktoś jakiegos sorca 80+ ?D bym wam pomogl :D mam 96 knighta ale jebie mnie ta profa :|

DarkKZ 01-02-2009 13:59

@up
ja mam tam 103 sorca, chcesz?

Korule 01-02-2009 14:02

tak, a w zamian chcesz knighta?:D

oki chce :] pomoge w war;p

napisz na pw albo na gg 147786 ;]

Korule 01-02-2009 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korule (Post 2446621)
tak, a w zamian chcesz knighta?:D

oki chce :] pomoge w war;p

napisz na pw albo na gg 147786 ;]

ja pier.. gleba dzieki za chara up ;]

mialem hoty na sorca i GLEBLEM HAHA

DarkKZ 01-02-2009 14:40

@up
teraz gram na albani albo faniaots.pl:p jakos nie chce mi sie na tym icechaw :D

doskonaly11 01-02-2009 14:52

oki mam tez chara

Akkorin 01-02-2009 15:26

Jak ja to kocham! ^^'

@edit
lol, myślałem że serw kompletnie off, ale sie ruszyłem teraz, kilku minutowy freez? ._.

btw jak mi bot chodzi to nie wiem czemu, ale żadnych channelów (w tym gc) nie mogę mieć otwartych, więc jakby się coś działo to piszcie pw ;x

HellFrycek 01-02-2009 17:59

jak ktos ma jakas kase/eq to pisac 1023631

Akkorin 01-02-2009 20:05

O 20tej na vt all wbijajcie i po ss walczymy

Royal_Michael 02-02-2009 18:58

@all co grają na icechaw.otland.net
KAŻDY musi mieć vt - http://cod.gamersmafia.com/descargas/show/1096
dajecie username i wybieracie jakis name, server-> netjumper.net, host vtmix.sytes.net, port 3784, reszte mozna zostawic puste, bindings none i connect
+ konfiguracja: http://tripix.fyi.pl/ventrilo/
wszystko można ustawic tak jak jest w tym linku, tylko w zakładce voice dać hotkey np lewy ALT (to jest przycisk do uruchomienia mikrofonu, yy po prostu jak chcecie cos mowic to ten dany hotkey trzymacie w tym momencie i tyle)
@EDIT: A i w events dac all na nothing

ps co to na silverze next war? :o

Mendolina 02-02-2009 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2448358)
@all co grają na icechaw.otland.net
KAŻDY musi mieć vt - http://cod.gamersmafia.com/descargas/show/1096
dajecie username i wybieracie jakis name, server-> netjumper.net, host vtmix.sytes.net, port 3784, reszte mozna zostawic puste, bindings none i connect
+ konfiguracja: http://tripix.fyi.pl/ventrilo/
wszystko można ustawic tak jak jest w tym linku, tylko w zakładce voice dać hotkey np lewy ALT (to jest przycisk do uruchomienia mikrofonu, yy po prostu jak chcecie cos mowic to ten dany hotkey trzymacie w tym momencie i tyle)

ps co to na silverze next war? :o

Wykorzystują moment banów \o/

HellFrycek 02-02-2009 20:39

jesli ktos nie ma vt to niech nawet nie prubuje isc ze mna na akcje.

MalyBudzet 03-02-2009 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 2443032)
Blackd.
Ale all wykrywa ng/elf/blackd/tibiaauto ale malo ng wykrylo *.* same blackd prawie.

2 godziny po banach pół Animy biegało już na skryptach z NG na Elfie. Jak to się skończy, zobaczymy. :-P
Ja z ziomkami boce tylko na Elfie i zaden z nas bana nie dostał. Na forum elfa też było mało przypadków opisanych, ale nie wiadomo dokładnie od kiedy skrypt działa, wiec równie dobrze mogli dostać bana za innego bota. Często ludzie odpalają zarówno elfa jak i ng, bo współgrają ze sobą, a użytkownicy nie ogarniają opcji z elfa, które rozumieją na NG (lub na odwrót, w co wątpię). Zobaczymy co przyniesie następna nogonka. Może tym razem załapiemy się na bana... :-P
Abstrahując od tego gówna, macie tutaj IP całkiem śmiechowego OTSa - pvpe

Cytuj:

IP: wpierdol.sytes.net
  • v 8.4
  • priv chary
  • skille spadaja 1%, lvl zawsze do 60
Czasem można spotkać większą ekipkę i wtedy robi się małe OB. :-)
OTS na chujowym dedyku, za pacca więcej się płaci po tym całym burdelu zwanym kryzysem finansowym, niż za takiego dedyka. Jednak da radę biegać, pomijając fakt, że ciężko się w godzinach szczytu zalogować.
Server ma własny VT pod 2.1.4, info na stronce
Koniec mówienia w samych relatywach. :-P
Ogólnie ludzie spamuja ue na rynku, po czym padają. Lepiej sobie z ekipką pobiegać po innych miastach i szukać godnego teamu. ;-)
OTS jest spod reki Gesiora chociaz to nie jest jego ots tylko jakiegoś kolegi. Niemniej ma wady. System jest jak za starej (choć nie tak bardzo starej) Tibii. Mianowicie - po użyciu MF jest exhaust na leczenie. Mozna manasowac innych, wiec jak macie elfa i skrypty, to ryzyko zgona kogos z teamu jest rowne 0. Chyba, ze mana shield sie skonczy, ale i to da sie zrobic na bocie.
To byloby na tyle jezeli chodzi o tego otsa. :-P
Albania też ujdzie, ale trzeba expić, bota stawiać, pierdolić się z giepekami. Skoro jednak większość z Was ma bany na globalu, to chyba lepiej pikować w kiche żydow na Albanii.
Edit #1
Na marginesie jeszcze dodam:
Plx nie bijcie. =(

Luki_Asen 03-02-2009 19:22

No ja bociłem 162ek,79ek,73ek,139rp i trzy pierwsze konta dostały bana. Na palku nie wiem czemu nie dostalem i nie wiem jak to dziala ale dalej nim brat boci xD
edit:
sry asenem nie bocilem 3dni tylko blackd mialem wlaczone :P

Mendolina 04-02-2009 16:40

LOL
16:18 Lady Mixx [163]: 13:16 You see yourself. You are an elite knight. You are Member of the Fantastic Fantasy.

16:18 Destroyer of Fury [115]: why?
16:18 Lady Mixx [163]: hunted by rokain
16:18 Lady Mixx [163]: alan
16:18 Lady Mixx [163]: =)

Zawsze nie lubiłem Xeosnara. Wiedziałem, że to c****, wygrał wojnę to znowu cwaniaczy, a potem będzie lizał znów rów i płakał.

HellFrycek 04-02-2009 18:58

rokain=allan=tri'gun

Luki_Asen 04-02-2009 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2450929)
LOL
16:18 Lady Mixx [163]: 13:16 You see yourself. You are an elite knight. You are Member of the Fantastic Fantasy.

16:18 Destroyer of Fury [115]: why?
16:18 Lady Mixx [163]: hunted by rokain
16:18 Lady Mixx [163]: alan
16:18 Lady Mixx [163]: =)

Zawsze nie lubiłem Xeosnara. Wiedziałem, że to c****, wygrał wojnę to znowu cwaniaczy, a potem będzie lizał znów rów i płakał.

nawet nie wiesz ocb

Mendolina 04-02-2009 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 2451196)
nawet nie wiesz ocb

Wiem, Vinny mi wszystko powiedział, chodzi o kuzyna, którego wyje****

Ale przyznasz, że Xeosnar mając "władzę" jest twardzielem i się bardzo szybko zmienia, a jak przegrywa i potrzebuje teamu to będzie milutki koteczek xD

poreda 04-02-2009 19:31

dla mnie byl taki sam

@ots
Alea Iacta Est System Security Active (8 - 5)

8;5 w warze wygrywamy ale jeszcze ob nie bylo, dolaczajcie pipole!

Mendolina 04-02-2009 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2451249)
dla mnie byl taki sam

@ots

8;5 w warze wygrywamy ale jeszcze ob nie bylo, dolaczajcie pipole!

Był ale czy jest?;)
Nawet jeśli się mylę to chłopacy sobie znowu utrudniają życie. Sytuacja się może powtórzyc sprzed paru miesięcy.

@ots
Każdy kto gra niech poda nick dla Holas/Fryc/Michael. Do teamu bierzemy tylko osoby z ventrilo. Proponuje ustawic się na jakiś dzien i konkretną godzinę na ob ;d.

Royal_Michael 04-02-2009 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2451249)
@ots

po ob:
Alea Iacta Est vs. System Security (14 - 6)
http://icechaw.otland.net/guildwars.php?id=57
:D

@edit
już 16:6

@down
o rlly? 19:6 :P

poreda 04-02-2009 23:09

news xd

Alea Iacta Est System Security Active (17 - 6)

HellFrycek 05-02-2009 03:32

http://img13.imageshack.us/my.php?image=magebombph4.jpg

czemu mi sie nigdy nie chce zdjecie wkleic ;x

http://img13.imageshack.us/my.php?image=magebombph4.jpg

peszek :P

Tiganna 05-02-2009 16:35

Jak to na forum im pokazesz to pobanuja im konta :)

Korule 05-02-2009 16:39

Ma ktoś nie potrzebnego Pallka na tym oTS?

Akkorin 05-02-2009 17:35

Znowu nie mam czasu na grę... Może od jutra coś pogram i wbiję lv.

Luki_Asen 06-02-2009 18:51

ja gram na
http://ramona.servegame.com/?subtopic=latestnews
narazie malo osob tu gra ale bedzie wiecej ;p pozatym jak kazdy z was chary zrobi mozemy miedzy soba zrobic battle
polecam wbijac moj nick Asen Kayor xd

Royal_Michael 06-02-2009 20:43

graj lepiej na icechaw, jaka tam mamy juz ekipe i combo:D

DarkKZ 06-02-2009 21:11

@Asen
bana wjebalem hehe, ale spoko ten ots tylko gm nieogarniety :(

Wiesio099 07-02-2009 11:32

Wy tu o otsach gadacie a wczoraj byla ob na dwarfen bridge
Niestety przegralismy :S 24:14 bylo chyba
Ale dh zrobilo to pieknie (osmieszyli sie)...

Mendolina 07-02-2009 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2454685)

Wygrali bo z FF polecieli na stacka + 100 noob charów, a potem logout.

lol007 07-02-2009 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2454685)

Jak ty mozesz pisac tak jakbys byl w Eolotic jak cie nawet na opence nie bylo mainem.
Jedynie co przylazles tym swoim 37 druidem popatrzyc ;[ i tak sobie nim juz nie pobocisz ,wiec nie mysl ze wbijesz next lvl nim
@Destroyer
i co niby te 100 noobcharow to FF?Ogarnij sie...Bo FF tez padalo przez te glupie nooby na faccu.Wiec zarowno moze to bys Eolotic...
Najlepszy byl ded pr0 Aervani Djkanthi
A tez fajny Gobrysl jak exivowal swoich a przed budynkiem byli tylko FF w thais i padl na combo ;)
@Rycerz
A ośmieszyć to sie tylko ty mogles...Szkoda ze sie nie pojawiles na mainie...Bo zaloze sie ze ciebie to nawet Eol~ by cie ujebalo

oVvN3eR 07-02-2009 13:32

@up
A kim ty kurwa jesteś żeby oceniać innych?
Co ****u?

Wiesio099 07-02-2009 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lol007 (Post 2454885)
Jak ty mozesz pisac tak jakbys byl w Eolotic jak cie nawet na opence nie bylo mainem.
Jedynie co przylazles tym swoim 37 druidem popatrzyc ;[ i tak sobie nim juz nie pobocisz ,wiec nie mysl ze wbijesz next lvl nim
@Destroyer
i co niby te 100 noobcharow to FF?Ogarnij sie...Bo FF tez padalo przez te glupie nooby na faccu.Wiec zarowno moze to bys Eolotic...
A tez fajny Gobrysl jak exivowal swoich a przed budynkiem byli tylko FF w thais i padl na combo ;)
@Rycerz
A ośmieszyć to sie tylko ty mogles...Szkoda ze sie nie pojawiles na mainie...Bo zaloze sie ze ciebie to nawet Eol~ by cie ujebalo

Ziomachu wez jakis 5 kilowy młot i pierdolij sie w ten pusty lep lub tak jak juz radzilem pione rozpedz sie i pierdolnij w sciane(zadziałało)

Co do tego ze bylem mym ed to to ze rl napisal ze idziemy lac jakis noobow bo ujebali liemersona, zebym wiedzial ze bedzie ob przyszedlbym rycerzem w przeciwienstwie do Ciebie nie robie jakichs kont i nie kozacze tak jak ty.
Przypomina mi to solara, bo on tez bym mocny w gebie.
Ale i tak tam bym sie rycerzem nie przydal bo twoi kochani dahowcy nastawiali w huj nb harow a co do czego to spierdolili.

Btw. piszesz tu aby pokazac swoj wysoki poziom inteligecji czy mi sie zdaje??

A Eolithic probowalo pare razy pamietam ze raz ucieklem a drugi raz rl mnie uratowal ;]

Mendolina 07-02-2009 14:30

Cytuj:

@Destroyer
@Rycerz

A czy ja powiedziałem, że te noob chary są z FF? Napisałem "+ noob chary" co zapewne pomogło dla FF i w mniejszym stopniu dla Eol...
Z tego co wiem to Vicorf chciał open, czekali ale FF aby na stacku, mimo, że już po drodze sporo z Eol padło.

Wiesio099 07-02-2009 14:39

Cytuj:

@Destroyer
@Rycerz

A co do tego patrzenia idioto uratowalem dupe dla Xeosnara akurat jak mial reda moje sio weszlo jak siedziales w dp thais to skad mozesz towiedziec co nie?? pewnie Ci sork of magic screeny pokazal bo on robi je przepieknie...
Aha jeszcze pomagalem dla Bia Valentine ;]

LiSsS 07-02-2009 14:51

Że tak powiem "co prawda to prawda" B)

sevar666 07-02-2009 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesio099 (Post 2455035)
A co do tego patrzenia idioto uratowalem dupe dla Xeosnara akurat jak mial reda moje sio weszlo jak siedziales w dp thais to skad mozesz towiedziec co nie?? pewnie Ci sork of magic screeny pokazal bo on robi je przepieknie...
Aha jeszcze pomagalem dla Bia Valentine ;]

Tak sobie mow dalej... z tego co widzialem to zbierales loot z hell knajtem of silvera z dedow... miales 2h zeby dojsc rycerzem roberto no ale cos sie ci nie udalo;(;(;(;(;(;(;(

HellFrycek 07-02-2009 18:27

Dobrze ze tobie sie udalo

Wiesio099 07-02-2009 20:09

@PIone
Rycerza mialem wylogowanego na expie ale powtarzam jeszcze raz co ja bym tam zrobil knightem skoro bylo pelno nb harow geniuszu przyszedlbym sobie postac?? a wogole ja po okolo 30 min sie skaplem ze to ob kiedy xeosnar pierszy raz combo dostawal bo wczesniej widzialem tylko kilu wysokich lvli kotorzy biegali i nic nie robili no i pelno nb harow ^^

A co do pod*******ania loota
Nazbieralem w huj duzo lin z 8 lvli ^^
szkoda ze lopat nie bylo :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.