![]() |
|
Nie musicie wierzyć. On Wam daje pewien fakt, Wy wierzycie lub nie.
|
15:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Geos Leas. He was killed by Vans Van Helden. jestescie wiekszymi smieciami niz myslalem.... Malutki Drut May 26 2008, 15:59:01 CEST Killed at Level 31 by Agrael Shadowmantle and by Cukierro naprawde wielkie gz :) edit: You recognize Gaminorius. He was killed by Cukierro. 16:06 You see a dead human (Vol:10). You recognize Gaminorius. He was killed by Agrael Shadowmantle. 16:06 You see a dead human (Vol:10). chlopacy szaleja ;) |
Geos atakował nasze noob chary, Reqmin to Devres, Keeph i kilku innych, Malutki- Ciebie nie lubimy; >
|
Wprowadzono pacce na 30 dni :D To chyba nie za dobra wiadomosc dla was =D Teraz kazdy z nas co nie ma pacc straci te kilka zł/k na tego pacca i z przyjemnoscia pojdzie was ubic :D Dla mnie akurat idealnie bo nie chcialem kupywac pacca na wakacje :P I na pewno latwiej bedzie sie robilo noob chary ;)
Ale dla samej Tibi to nie za dobrze ... noby beda z paccem lataly ... |
Ten pacc na miesiąc to abonament, więc wątpię, że tak łatwo kupi się za gp. Jeśli kupujesz sam i będziesz aktywował, anulował i znowu aktywował to też Ci w końcu podziękują.
|
a ten 10 lvl to pownie super szpieg ktory zagraza calej hakunie, tak?
|
Cytuj:
|
w takim razie po co idioci go zabijali? skoro chcieli pz zgubic, nie lepiej gdzies uciec?
|
Oj widze ze prosisz sie pieknie o kolejna glebe xDDD
|
"prawda w oczy kole"
|
W rolach głownych: Russel Inferno oraz Victeron.
http://pl.youtube.com/watch?v=xplbzoprVSA Russel jak wpadniesz do Polski umyj ostatni raz zęby. |
Cytuj:
|
OB było ^.^ ? :D Szkoda że mnie nie było :(
|
Oglaldalem ten film 3 razy i dokladnie wiem o czym jest przytoczylem watek do postow Victerona ze Russela zabije wiec Ty pomysl chlopaczku co i nie mow do mnie dziecko bo mam 20 lat wiec zapewne Ty moglbys byc moim dzieckiem... Jeszcze jedna rzecza ktora Ci powiem jest to iz mam mature Ty zapewne bedziesz mial ja za kilka lat wiec o pojsciu do szkoly to moge Tobie doradzic jakie liceum/technikum jest dla Ciebie nothing more.
|
A sie zdiwisz jak Ci powiem, że Sebestianowi niedawno się dziecko urodziło D:
|
Czemu Imperek poszedl do gildi z jakimis noobami xd?
|
Cytuj:
|
@up
jeszcze trzeba znac angielski, a wiadomo jak tutaj z wyksztalceniem hueheuheuehu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz PrOwOKaToR ;] @Edit Mysle ze nie dacie sie tak latwo ;] GoGo Rise!!! Za Crie!! |
Cytuj:
Nie miałem muted, tylko kicka w środku OB, bo były wszystkie sloty zajęte. ;) |
Cytuj:
A co do tego lumpa co wkleił ten link.... skoro masz 20 lat to chłopie ogarnij się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przeciez sam powiedzial ze mial kicka bo nie bylo slotow ;)
|
taa chwalcie sie 75 slotowym ventem :P
|
co mówi murzyn idący przez przejscie dla pieszych?
-Pojawiam się i znikam <3 |
Haha,
Co robi Żyd na huśtawce?? -Wkurw*a snajpera. |
@up
Ale ty zabawny jesteś, może się z Ciebię pośmiejemy? Widzę że teraz zapanowała moda na wypisywanie kawałów. Mój dobry Przyjaciel jest żydem dowiedziałem sie o tym niedawno i gdyby nie to to pewnie bym nadal nie wiedział. |
Cytuj:
Cool WannaBe B) |
Cytuj:
Żydkiewka. :P |
ahahhahah xD
|
Taa chce być cool i dżezi ale widocznie mi nie wychodzi ;(
|
HAHAHAA LEJE !! NO English hahaha! Nobi miazdzy xD Takie z was cwaniaki ,a nawet po angielsku gadac nie potraficie ^^
"50 versus 50, not 150 versus 40" HAHAHAHA |
Hahaha!! To jest piękne nagranie.. :D
Loke: "Am I talking with Carlos? " Carlos " No English plx" Carlos _/ Switek jeszcze coś sobą reprezentował, jakieś tam zdania składał. ;) Loke : "Is this a Azreal Wizard?" Azreal : " To chyba pomyłka " Loke : "Is this a Nobi Chra?" Nobi : "Kur~ człowieku, weź ogarnij, o co chodzi " Loke : "I got access to Rogstah Fearless , c'mon we will rook him" Tenshi "Co Ty kur~ pier~? No ok " <rozłączył się> Kuvok : "We don't have money for open battle " Loke : "Kur~ loguj " xDDDDD Kuvok "thais open battle, but 50 versus 50, not 150 versus 40" (Dłuższa rozmowa, ale nie ma sensu przepisywać) Reszta na vencie: " He is on drugs or maybe drunk?" Ale Kuvok najlepiej wyszedł i szacunek dla niego. ;) xDD |
loke: i wanna be a spy
tenshi: kurwa człowieku co ty pierdolisz xDDD |
Cytuj:
Czy ty jesteś idealny?? Żeby wymagać od innego, najpierw trzeba być wporządku wobec siebie, lamo. Pozdro. Hawan~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |
|