![]() |
|
Feministyczne?! Nigdy w życiu! Daleko mi od feministki! Jestem całkowicie ZA tym, żebym siedziała w domu, nie pracowala a mezczyzni pracowali i przynosili mi kwiaty ;3
|
@Gelt
ja wiem co ci po łbie łazi Pervercie http://img217.imageshack.us/img217/6833/hmmmpt8.gif @Tana cecha płci,tak wiec cechą 'naszą' jest lenistwo?..sprytnie zrobione xD |
Szkoda, bo ja jestem za równouprawnieniem.; <
|
Cytuj:
Tam to dopiero mają kompleksy :D Oczywiście nie wszystkie zdjęcia śmieszne, ale można się pośmiać z pustaków. |
Ej, Tana, ja rozumiem, że lubisz się bawić facetami. Ale to, co zrobiłaś, to już przegięcie ! :(
|
Cytuj:
|
Nie mieliscie nigdy dziewczyny, ze tego nie widzieliscie?:P To jest nieodlaczna cecha kobiet. Tana ma w 100% racje ;] A to, ze my sie staramy, zeby dziewczynie bylo dobrze to juz nasza sprawa i dziewczyny wiedza jak to wykorzystac. Ale to w jakim stopniu wykorzysta to zalezy od naiwnosci faceta ;p
|
Cytuj:
Tym bardziej ze byc moze te fotki nie przedstawiaja rzeczywistego wygladu tego uzytkownika ;) ale jesli tak to matka natura sie postarala :) tylko pogratulowac |
Widać Tana ma potajemne znajomości z Yohem ; >
"Matka Natura"-zakład Chirurgi plastycznej |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Tana
Typowy ch** z cyckami! Jak śmiesz nazywać nas gorszymi :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nigdzie nie napisałam, że jesteście gorsi. Co wiecej, pod wieloma względami podziwiam mężczyzn. Co nie zmienia faktu, że można was hmm... ukierunkowywac do dzialania w konkretnych sprawach ;) @Olorion. Tak. Wiemy. Wszyscy. :p |
Cytuj:
|
No prosze jak sie wszyscy zbuntowali. A czy ja chce was wykorzystywac, ze taki opór stawiacie? ;)
Ja tu jestem tylko przez kabel - lepiej uważajcie na samice we własnym otoczeniu ;) |
Po takim chorym umyśle można się spodziewać wszystkiego.: P
; ) @edit Zaraz ożywi się ten temat: P Fajny pies: P Btw w końcu nie fotoszopowane.! |
Złota fajne masz spodnie ;d Psiak też spoko :p
|
Cytuj:
Mnie się te spodnie nie podobają ;<, za to psiak fajny, no i te oprawki. |
Śliczne oczy. :baby:
|
No przyznać się, kto prosił o fotki i na oczy nie widział dziewczyny.? ; >
|
Not me : D Ale rzeczywiście ładna :P Pozdro
|
@żłuta-czan
super dżinsy... |
Cytuj:
|
@Milan: skiniol, ale i tak :*
|
Cytuj:
@Milan Omg nie denerwuj mnie, miałem się tam wybrać.. Reggae <3 |
A masz coś do połączenia Trojana (aka spirit of 69) z Oi'em i NR'em? ;D
|
Cytuj:
Cytuj:
hehe dzieki ;p @Topic mi sie ogolem wszystkie foto podobaja ;) i jest to bardzo dobry temat ;) |
Wtf ;<. Miałam jechać na reggae nad wartą, w końcu tak blisko. To wybrałam góry. żałuje. ;F
@Snopeczek Bardzo joł krawat. |
Disseny powiem Ci coś: nie mieszaj czarnego z kolorami bo wychodzi miazga.
|
Cytuj:
A motyle są fajne. |
Cytuj:
@Disseny__ No... Chyba bardziej wyraźnych fotek to już nie miałaś ; ). |
Imo mieszanie takich wyrazistych kolorów z czarnym wygląda śmiesznie. Może źle złożyłem to pierwsze zdanie powinno być:
Nie miesza się tylu wyrazistych kolorów z dominującym czarnym. Oczywiście nie zabraniam, ale ja uważam, ze wygląda to śmiesznie. |
Cytuj:
|
A ja lubię zielony!
Tylko taki bardziej zielony, wyprany w perwolu kolor medżik taki żeby nie było w nim odcieni innych kolorów! Tamte spodnie są trochę niedoprane właśnie ;< |
@UP:
A Tobie na mózg. |
Martinka, tak tak, ładny diabełek :P
@Puma ale włosy!!! |
Drunk nie wygląda już jak 100% nerd :O
tylko jak geek |
Puma, pojawią się komentarze.. Czemu na ostatnim zdjęciu nie są płonące.?: /
|
@Puma:
Co to za les paul na Twoim ramieniu? : > |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |
|