![]() |
|
Wyksztusze to z siebie...
GZ dla Vision. |
Dacie filmik??
|
Nie lubie kutasow ale nie da sie ukryc.... gz ;)
|
wyglada na to ze to koniec. dusk dali loga 12:2 no ladnie :) a o filmie ze strony vision zapomnij, moze ktos z dusk bedzie mial
|
wiec powoli sie konczy bracia i siostry , taifun wylogowal a wiec i cala jego gildia sie wycofala , a ja postanowilem przeprowadzic wywiad z bohaterem dzisiejszej nocy "naszym wspanialym Sasho"
21:16 Sasho Pansa [90]: tu pisz 21:16 Furorian [22]: wiec zaczynajmy co czujesz po wlasnej smierci na open battle z Vision 21:16 Sasho Pansa [90]: hmm 21:16 Sasho Pansa [90]: wsumie to nic :D 21:16 Sasho Pansa [90]: odrobie se 21:16 Furorian [22]: miejmy nadzieje 21:16 Furorian [22]: jak skometujesz ten battle 21:17 Sasho Pansa [90]: hmm 21:17 Sasho Pansa [90]: ja wiem jak 21:17 Sasho Pansa [90]: beka xD 21:17 Sasho Pansa [90]: za duzo ] 21:17 Sasho Pansa [90]: nie zorganizowania 21:17 Sasho Pansa [90]: nauczka na przyszlosc ;> 21:17 Furorian [22]: wynik mowi sam za siebie 12:2 a niedawno obwieszczaliscie na forum ze vision boi sie open battle 21:18 Furorian [22]: jak to skometujesz? 21:18 Sasho Pansa [90]: szczerze ? lache klade xD 21:18 Sasho Pansa [90]: bitwe wygrali , nie wojne ;) 21:18 Furorian [22]: 21:17 Sasho Pansa [90]: nie zorganizowania 21:18 Furorian [22]: te slowa swiadcza o nieudolnosci waszego lidera? 21:18 Furorian [22]: czy moze innych czlonkow twojej gildi ?:> 21:19 Sasho Pansa [90]: o wszystkich 21:19 Sasho Pansa [90]: kurwa boja sie o lvle to tak wychodzi 21:19 Sasho Pansa [90]: cos jeszcze bo chce do sklepu isc ? :p 21:20 Furorian [22]: jak sadzisz majac 2x liczniejsza gildiei lidera na 280 levelu macie ponad 3 krotna strate w fragach na tej wojnie 21:20 Furorian [22]: nie dziwi cie to troche ?:> 21:20 Sasho Pansa [90]: nie , wyjebane , wygramy to i tak 21:20 Sasho Pansa [90]: skoro vision z nami tak wygrywa to czemu to my expimy a nie oni 21:20 Sasho Pansa [90]: zauwaz ze po kazdej ich akcji osoby ktore padly maja i tak ten sam lvl albo i wyzszy 21:20 Furorian [22]: ok dzieki za wywiad na koniec masz prawo do pozdrowien 21:20 Furorian [22]: :) 21:21 Sasho Pansa [90]: Pozdrawiam cala rodzine i wogole wszystkich moich fanow zTibi pl :D hehe :D Ciebie tez 21:21 Sasho Pansa [90]: pa 21:21 Furorian [22]: dzieki wielkie i powodzenia 21:21 Sasho Pansa [90]: ;] 21:21 Sasho Pansa [90]: pa to na tyle |
Ja mam filmik w rec. ale nie cały tak do momentu jak latali jeszcze koło Tarpit Tomba ;D
Chcecie? |
@up
no pytanie tej ... DAWAJ GO TUTAJ |
@Pansa
Nie mam nic do Ciebie, ale czy ty naprawde w to wierzysz?, ze jeszcze dacie rade?, zastanów sie przez chwile I naprawde pomysl co mowisz i myslisz, ja sadze ze mowisz to nie wiem,.. dla publicznosci?, lecz moze macie ta "wunderwaffe",.. Użytkowników czytających ten temat: 63 (zarejestrowanych: 27, gości: 36) |
21:19 Sasho Pansa [90]: o wszystkich
21:19 Sasho Pansa [90]: kurwa boja sie o lvle to tak wychodzi z takim podejsciem daleko zajda... |
Cytuj:
TibiaBot NG, Ots xD |
Mhm jakbyscie zauwazyli Katrila nie walczy ostatnio... jak jeszcze Qel byla w Dusk.. czemu jak coś komu wyjdzie zostaje zdyskryminowany?;)
|
haha ale duski dostaly szkoda troche ymiego i reszty na niby jeszcze wojny nie wygrali ale nie wiadomo... ciekawe co taifun zrobi jag jush vision wygra choc ta wojna nie ma konca, bo dusski so ciogle online zajebio kogos a vizion lognie sie rza na jakis czas i zabijo z 10 ludzii...
down@ -,- sry ale sie spieszylem |
@sasho
nie chce nic mowic ale jak ktos wygrywa kazda bitwe, pkuje sobie na was 40 fragow wiecej to wygrywa wojne ;d;d ile wy chcecie odrabiac... odrobisz i znowu padniesz ale co z tego? przeciez wygrywacie... ps. lipa ze ravena zabiliscie co on wam szkodzil taki dobry ziomek byl ... -.- edit up. ziom naucz sie pisac ;o |
Fragi zrobione przez Duskiness:
Thellionn Senzel Fragi Zrobione przez Vision: Vaxard Sasho Pansa Kolek eq'baq Zull Lucyfer Drizer Mastah Montura Magiq Fragi Vision nie wliczane do wojny: Dydos Lavaron Raven'gru Anubis Crusade Morneth Wiecej nie pamietam ;o Akcja miala miejsce na ankrahmun, wiec byl to open battle, Vision pokazalo ze nie boi sie wyjsc na otwarta przestrzen przy pelnym skladzie duskiness. Owned ya? |
Ya.
To jak z tym filmem, ktory niby miał być :s? Cytuj:
Sendspace najlepiej ;p (www.**************) |
Cytuj:
21:43 You lose 358 mana blocking an attack by Wampir Nitu'sho. 21:43 You lose 274 mana blocking an attack by Anubis Crusade. 21:37 You lose 584 mana blocking an attack by Taifun Devilry. 21:41 You lose 367 mana blocking an attack by Laen Loys. Za blokowanie.. ale sami zobaczycie że Wampirowi i Anubisowi nie przeszkadzałem :D Zaraz dam ładuje na tibicams.~ Edit: to ma 4Mb+ nie moge na tibicams w8 :D |
Boshe zescie sie podniecili w wojne a 95% z was niewie wogle ocb ;
Powtrzam ponownie meliska + ziolka na uspokojenie... Pzdr Diabel\ |
jak można mieć w teamie 280 ms i jeszcze w dupe dostać ? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i tutaj Wasz upragniony filmik..
http://www.**************/file/ar05pp comment plx.. ( lagi były ) .. :D |
Obejrzałem filmik:
Odpowiedz na pytanie jak mając 280 ms w teamie można dostać w dupę? Tak samo jak mógł Ymy dostać bana, nooby i jeszcze raz nooby. O ile pamiętam Taifun nie miał rs'a wiec na filmie biegnie pustym korytarzem - biała czacha :) przednim jego zespół a zanim nooby koleś co kręcił filmik wybiegł z tego tomba za chwile wybiega Taifun z Rs'em. Odpowiedz na to co pisał sanczo - ze boja sie o lvle w sumie po części prawda, ale pomyśl troche Taifun dostaje bana za zabijanie noobów ( dla tego moim zdaniem taifun dzisiaj jak to ktoś powiedział dał dupy ) to niestety wydaje mi sie że wtedy ci co mieli pz z dusk padają all Mało zgrania bieganie na opak ;/ strach o lvle i Vision poleciało po was. Nie jestem za nikim w wojnie pisze tylko swoje spostrzeżenia |
i teraz 50% ludu cfaniaków zamknie mordy :) Chcieliscie open ? był open :) Taifun pokazal poraz kolejny swoja strategie :) przeciez w tombie mieli niezla okazje poskladac nas :) Ale zabraklo talentu stratega :)
A teraz pewnie wszyscy za reason na obrazanie nas uznaja fakt iz duski wychodza na exp, a my nie. Lecz co im z tego przychodzi ? Wyexpią, padną, skille bądź mlvl się cofnie co do expa + stracą 50/100k przy deadzie od osoby :) |
ups dałem wstecz i sie post walnął jeszcze raz ;/
Btw. Widzę że wszyscy oglądają fimik więc na forum cisza... |
Duski powinny dostac medal za strategie 8o 8o 8o 8o
jednym slowem: zal.pl @edit Który raz już Kolek padł?? ale dosyc noobowsko ( stalem przed nim jak go noobki otoczyly i akurat padl ) |
myśle ze pewna granica miedzy gildiami została przełamana i teraz vision bedzie walczyc jeszcze odważniej
|
xd
Wpadlem na chwilke pod naporem <mass spamingu> xd
http://rapidshare.com/files/21053703/czesc1.rec ^^ Xareta http://rapidshare.com/files/21054747/czesc2.rec ^^ Barles Karste Tekst dnia Fenix'Gru: "Nastepnym razem wolamy gma bo z Ng nie wygramy" OWNEDDDDDDDDDDD |
Zalosni sa kur*** hahahaha
Ale z drugiej strony milo uslyszec, ze gra sie jak botter nie majac nic :) |
Ehh, no i dzis zostala mi zlozona niezwykla propozycja ;
Mowiac wprost pewien czlowiek podajacy sie za noob chara kogos z Vision "Maly Batonik" straszyl mnie ze wleci mi na rl ze swoim "amstafem" i ze jak znim wygram (co twierdzil jest nie mozliwe) to nie bede hunted od Vision!! PLZ POMOCY :( pzdr Diabel\ |
co do wolania GMow to na ssie u vaxarda widac (na pulpicie) Tibiabot NG ; o
|
Cytuj:
|
lol na filmach które dał imargam widać bota
leci combo jak tylko pojawia się na ekranie ktoś z dusk nie możliwe jest żeby w ciągu jednej sekundy większość Vision zaznaczyła cel i zdążyła jeszcze nacisnąć hotkeya nie wiedząc skąd wybiegnie ktoś więc bot użyty zapewne NG i to tylko lider sd Comba ma na celu zaznaczyć postać więc to proste około 6 osób z vision miało bota z combem ustawionego bo było widać że reszta sd okolo 3-4 dolatywały różnie a reszta razem EDIT koleś słuchaj ts ofc kazdy cheater w np. Call of Duty itp. sie tłumaczył ale uwierz odróżniam to od tego btw. ts = sie dodatkowe opóznienie reakcji ;/ jeśli byś zauwazyl ymy czy taifun pojawiali sie dosłownie na sekunde na ekranie ale no cóż |
@UP
hahahahahahahhahahahahaha spoko mamy wszystkie mozliwe boty swiata czekam z niecierpliwoscia na tego waszego gma pozdro XDDDDDDDDDDDDDDD Jesli wiecie co to ts lub vent znacie odpowiedz dla niekumatych proponuje single player xDDDDDDDD |
a ja troche przynoobie bo chcialbym zapytac jakiego tibiacam uzyc do odtworzenia tego filmiku...mam tibiacam 7.9 sciagnietego z tibia.org.pl ale kiedy usiluje zaladowac filmik to mi crashuje clijenta :| prosze o pomoc bo chetnie bym obejrzal ten war :)
|
@up
a my nie mamy tera clienta 7.92 ? :D Wiec sciagasz tibia.cam 7.90 + plik mdv ktory ci spaczuje na 7.92 ;d |
Fajny fanclub mieliscie za soba na filmikach 8o
|
Cytuj:
|
Wiesz to nie był NG, jesli chodzi o Vaxarda to się nazywa skill B)
jak kolo wybiega z lewej strony ekranu w tym samym miejscu 3 razy to jest pewne że zrobi to 4 raz, i jak masz reakcje liczoną w setnych sekundy jak normalny człowiek to w około 0.5 s juz powinien dostać sd :) Ogarniajcie trochę, ogarniajcie... |
Narpiew plebs sczekał ze Vision boi sie wyjsc na OB jak wyszedł i wygrał to to teraz sczekacie ze boty etc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |
|