Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Zimpa 14-02-2007 18:09

Ostatnie chwile zeby sfragowac sira shier 95 lvl juz jakos

Boltina89 14-02-2007 18:37

Adelao

Zamknij wkoncu ten swoj niewyparzony r*jek*.

Wiesz, dlaczego cIEBIE nie chce w guild. Okradles mnie smiejac mi sie w oczy. A tY jestes tu tak bardzo potrzebny, ze KOnda plakal na g channel gdzie jest adelao

I wiedz, ze poki nie oddasz cashu i nie przeprosisz , nici z tWOJEGO dolaczenia. Cya

Adelaoo 14-02-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1267744)
Zamknij wkoncu ten swoj niewyparzony r*jek*.

Wiesz, dlaczego cIEBIE nie chce w guild. Okradles mnie smiejac mi sie w oczy. A tY jestes tu tak bardzo potrzebny, ze KOnda plakal na g channel gdzie jest adelao

I wiedz, ze poki nie oddasz cashu i nie przeprosisz , nici z tWOJEGO dolaczenia. Cya

Powiesz mi jak to bylo po twojemu? Te okradanie? Mam Cie przeposic....Ciezko z Toba ;(

Xsasero 14-02-2007 19:00

Co do Sira~ 1. Sira Shier Galana deleted 74 lvl... 64lvl poszły w pizd**... Szkoda tyle expa :( Mam nadzieje, że dokopiecie Szwedom... :] GOOD LUCK;)

Uzu 14-02-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1267544)
1 vs 1 z toba to bedzie zabawa XD

Sam sex

Z Toba to nikt by nie chcial sie bawic.. odrzucasz ludzi od siebie ... swoim.. szkoda slow

Morbom 14-02-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan_Czarodziej (Post 1267815)
hahaha, konda prawie own... red kondy http://www.speedyshare.com/932388875.html od noob charow

Panu podziękujemy ;-d

Adelaoo 14-02-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan_Czarodziej (Post 1267815)
hahaha, konda prawie own... red kondy http://www.speedyshare.com/932388875.html od noob charow

KAILOGER HELP !!!!! :(

DfJ 14-02-2007 20:12

Invited Characters
Name Invitation Date
Adelao Feb 14 2007

Moja propozycja
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1543483

Poznanski Rycerz 14-02-2007 21:03

...

Jak bedziecie sie szykowac do walki na faccu to dajcie znac ^^

Vienek 14-02-2007 21:40

hehe ja sa jeszcze wolne miejsca ? xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1268178)
@Uzu
Dla mnie jestes dwulicowym noobem, upierdlilas mnie za to ze mialem kiedys pro Lovize, zeby sie HWL podlizac, a jak oni cie olali to lecisz to Lovize? Myslisz ze ujdzie ci to plazem??

10k/Fajkowy-Lolus/anrahmun Przeprosiny na pismie do mnie po polsku i do lvoize po angielsku/brazylijsku Buziaki Dupowlazie

Przystopuj troche ;p

aragorn uczciwy 14-02-2007 21:40

@Uzu
Dla mnie jestes dwulicowym noobem, upierdlilas mnie za to ze mialem kiedys pro Lovize, zeby sie HWL podlizac, a jak oni cie olali to lecisz to Lovize? Myslisz ze ujdzie ci to plazem??

10k/Fajkowy-Lolus/anrahmun Przeprosiny na pismie do mnie po polsku i do lvoize po angielsku/brazylijsku Buziaki Dupowlazie

Cataclism 14-02-2007 21:55

Cytuj:

@Uzu

uhahUAuhauhAhuahUAuhAhUA lekki pocisk xD wygrales XD

DfJ 14-02-2007 22:14

Cytuj:

@Uzu

Wiesz jak się rodz± idioci?

Zapytaj mamy...
Nagle wyskoczyłe¶ nie wiadomo z czym

Raziel kosiaz 14-02-2007 22:30

Kuzwa chakli mnie!;/;( ;( ;( ;(

Raziel kosiaz 14-02-2007 23:38

Mógłby mnie kto¶ zasponsorować chociażby 5k? proszę..

Poznanski Rycerz 15-02-2007 00:06

...

@aragorn
Pogadam z lovize pozniej na msn na twoj temat ^^.

Raziel kosiaz 15-02-2007 01:02

Nikt nie pomoże..?:(

Uzu 15-02-2007 02:33

Cytuj:

@Uzu

uuu strassssna sprawa.. widzisz chlopczyku.. to nie moja wina ze dajesz party kazdemu a ja chcialam tylko test sd a to ze sie zlozyles nie moja wina ^^
nikomu sie nie podlizywalam ubijajac cie .. po prostu zrobilam komus przysluge XD (nie z hwl ) bo wiesz ciebie wszyscy uwielbiaja... przypomnij sobie kto do mnie pisal ey moge sobie wpisac w coment "love uzupatorka " buhahahahheue

Adelaoo 15-02-2007 08:07

Cytuj:

@Uzu

OMFGGGGGGGGGGGGGGG, nie teraz do juz przesadziles jak mogles cos az tak glupiego napisac ? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

P.s http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/18790

Nalesnik102 15-02-2007 10:40

Delewu chyba hacked:evul: 80lvlaa
btw on odzyskal to swoje SCA?
Kolejny polak ded tym razem DRAY:confused:

Raziel kosiaz 15-02-2007 12:42

PAn Czarodziej mnie dokładnie dobił nie dosc że mnie haknoł i kumple dali mi itemki
To on mnie jeszcze raz haknoł.
Nic mi kurwa nie zostawił
Nic już nie moge zrobić
Cya All.

Morbom 15-02-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1268963)
Delewu chyba hacked:evul: 80lvlaa
btw on odzyskal to swoje SCA?
Kolejny polak ded tym razem DRAY:confused:

Nie hacked, tylko postanowił zakończyć grę i wywalił całe swoje eq do wody:
g legi, mms, dh, etc...

Nalesnik102 15-02-2007 14:04

@Morbon

Ty jestes Delewu?

Morbom 15-02-2007 14:35

Nie, a czemu miałbym być Delewu?..
jak napisałem, że 'postanowił...'

Uzu 15-02-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1269151)
Nie hacked, tylko postanowił zakończyć grę i wywalił całe swoje eq do wody:
g legi, mms, dh, etc...

To ze nie hack to oczywiste.. to czy chcial zakonczyc gre.. mozliwe tylko nie musial tego w taki sposob robic- niszczyc swoja wielogodzinna prace. Moim zdaniem to byla nie przemyslana decyzja podejeta w nerwach , spowodowanych dedem od przyjaciol z hwl ( z ktorymi jeszcze chwilke wczesniej byl w guild ^^)
i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej bedzie tego zalowac

Morbom 15-02-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1269270)
To ze nie hack to oczywiste.. to czy chcial zakonczyc gre.. mozliwe tylko nie musial tego w taki sposob robic- niszczyc swoja wielogodzinna prace. Moim zdaniem to byla nie przemyslana decyzja podejeta w nerwach , spowodowanych dedem od przyjaciol z hwl ( z ktorymi jeszcze chwilke wczesniej byl w guild ^^)
i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej bedzie tego zalowac

Czy żałować, nie wiem, bo sam dzi¶ rano do mnie napisał i nie był jako¶ wkurzony, a co do czego hwl raczej wykorzystało delewu, bo wcze¶niej keekz chciał jego eq na screena... a no możemy powiedzieć delewu miał jedne z lepszych eq na Galanie.
Widać, że hwl potrzebuje kasy.

@down
To bardzo mało wiesz..

Nalesnik102 15-02-2007 15:53

Z tego co wiem mial:
SCA(ktore stracil)
MPA
DH
G legs
MMS
Boh ,Steel boots
AOL

Adelaoo 15-02-2007 16:55

Mial najlepsze eq na Galanie ktore kupil na allegro :]

Pozdrooo.

Bartol1 15-02-2007 17:59

Na allegro jest wystawiony Dawidoseczek.

Bartol1 15-02-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1269835)
od kiedy to delwu mial jedno z lepszych eq na galanie lol z tego co wiem to ja mam xD dzieki sprytowi xD

Ja bym ten spryt troche inaczej nazwal :confused: :fool:

Raziel kosiaz 15-02-2007 19:13

Prosił bym was jeszcze raz o jaki¶ item nie musi byc drogi moze kosztować 500gp
Albo kase jak wiecie miałem haka a osobvba ktora mnie schakowała nic mi nie zostawiła
Prosilbym o jak±s dotacje
Raziel kosiaz/Thais

Iwanek18 15-02-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1269835)
od kiedy to delwu mial jedno z lepszych eq na galanie lol z tego co wiem to ja mam xD dzieki sprytowi xD

ahahaahhaaha wez pizda jestes i tyle jesli uważasz zjodziejstwo za spryt :baby:

Latino 15-02-2007 19:45

Galana LOL???

Grałem tu kiedy¶ i sledze te forum od 1 strony. Moze ktos mnie pamienta Balrog the death. Szkoda sluw galana po prostu zeszla na psy. Dla was to moze byc normalane ale ja tego nie czaje polacy trzymajo sztame ze szwedami pojebalo was calkowicie juz??? Dobra rozumiem kumplujesz sie ze szwedem od 1 lvl ok luuzik . Ale was konda u*******al albo keekz czy kto inny 2 miechy temu a teraz do ich gildi wchodzicie zeby lizac im dupska ^^ bo wiecie lepiej sobie spokojnie po expic i lizac dupe szwedom zamiast walczyc moge sie zalozyc na 100% ze za 1 miech moze 2 konda i hwl znuw sie polonczo na 100% co juz nie raz tak byo???
Za bardzo nikt nie bendzie wiedzial o co chodzi ale luknijcie w stecz jak pl vs swe bylo boltina,corlic,demi, delewu ,lady i reszta catrishia itd spoko starzy ownerzy ale jak sie oddali albo sprzedali nobom kturzy przed tym charem wbili max 10 lvl. Przyklad catrishia jaki noob z tego forum moge odrazu wylukac ze to nowy owner widac ze jakis pojeb ^^ lize dupsko szwedom. Se expi spokojnie bo sie wjebal do hwl i radocha macie troche honoru ???? zaczelo sie od Zajebisty Ziom jesli ktos go pamienta pierwszy poszet do patriotuw i pozniej sie zaczelo swe vs swe , pl vs pl . Catrishia ile ty masz lat new onwer oczywiscie 12???? Co masz radoche ze dla lady zajebales dh??? a pozniej corlic new owner do hwl ^^ Wiem ze szwedzi majo wiecej hight lvl ale byscie dali rade wiec tu duzo mlodych talentuw do zabijania ;p po prostu brak zgrania i dlatego zawsze obrywalismy ze szwedami kto gral kiedys pamienta szwedzi przy ab. My biegniemy na nich szwedzi pare sd i 60% spierdolilo bo dygawa ze straco swuj piekny duzy lvl a te 10% wiadomo co sie z nimi stalo .Jedynie z tego co widze to tylko jeden stary owner zostal Boltina chociaz nie jestem pewien tez.

Adelaoo 15-02-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latino (Post 1270015)
Grałem tu kiedy¶ i sledze te forum od 1 strony. Moze ktos mnie pamienta Balrog the death. Szkoda sluw galana po prostu zeszla na psy. Dla was to moze byc normalane ale ja tego nie czaje polacy trzymajo sztame ze szwedami pojebalo was calkowicie juz??? Dobra rozumiem kumplujesz sie ze szwedem od 1 lvl ok luuzik . Ale was konda u*******al albo keekz czy kto inny 2 miechy temu a teraz do ich gildi wchodzicie zeby lizac im dupska ^^ bo wiecie lepiej sobie spokojnie po expic i lizac dupe szwedom zamiast walczyc moge sie zalozyc na 100% ze za 1 miech moze 2 konda i hwl znuw sie polonczo na 100% co juz nie raz tak byo???
Za bardzo nikt nie bendzie wiedzial o co chodzi ale luknijcie w stecz jak pl vs swe bylo boltina,corlic,demi, delewu ,lady i reszta catrishia itd spoko starzy ownerzy ale jak sie oddali albo sprzedali nobom kturzy przed tym charem wbili max 10 lvl. Przyklad catrishia jaki noob z tego forum moge odrazu wylukac ze to nowy owner widac ze jakis pojeb ^^ lize dupsko szwedom. Se expi spokojnie bo sie wjebal do hwl i radocha macie troche honoru ???? zaczelo sie od Zajebisty Ziom jesli ktos go pamienta pierwszy poszet do patriotuw i pozniej sie zaczelo swe vs swe , pl vs pl . Catrishia ile ty masz lat new onwer oczywiscie 12???? Co masz radoche ze dla lady zajebales dh??? a pozniej corlic new owner do hwl ^^ Wiem ze szwedzi majo wiecej hight lvl ale byscie dali rade wiec tu duzo mlodych talentuw do zabijania ;p po prostu brak zgrania i dlatego zawsze obrywalismy ze szwedami kto gral kiedys pamienta szwedzi przy ab. My biegniemy na nich szwedzi pare sd i 60% spierdolilo bo dygawa ze straco swuj piekny duzy lvl a te 10% wiadomo co sie z nimi stalo .Jedynie z tego co widze to tylko jeden stary owner zostal Boltina chociaz nie jestem pewien tez.

Sorry ile masz chlopcze lat? Bo bledy robisz ze glowa boli.Mam nadzieje ze jest to twoj pierwszy i ostatni post, nara.

Celmir 15-02-2007 20:01

Maniu¶ nie ładnie dziewczynki wyzywać:P
Btw. Ja się z Anevarixikiem osrałem na war.

Latino 15-02-2007 20:07

A i jeszcze cos zaczynam grac tu od nowa i nie pyskuj bo padniesz a to ci moge obiecac ze cie dogonie w lvl i to szybko ;p chyba ze znuw mi szwedzi w tym przeszkodzo ;p

PolishDrinker 15-02-2007 20:13

latino, slonko, tu nie chodzi o ± ę ¶ itd tylko o muwić, noobuw, pamienta, sluw itd. twoja postac nigdy nie budzila respektu bo all in all sam byles noobkiem:) moze i grales od poczatku galany, ale o samej galanie wiesz... hmm? gowno? wiec takie posty nic nie wnosza jeszcze mowisz cos o czym nie weisz nic pozdro:)

Latino 15-02-2007 20:20

Moze nie budzila respektu. Sorki za wyzwiska. Ale wiesz co w tamtych czasach mogli mi loda zrobic bo bylem neutral i znalem Lady Slodziutka,Sun'CHez,Morak Miron , Corlic.Catrishia.Delewu,Atnaz,Jejihev , itd wiekszosc i nikt mnie nie ruszal bo all znalem asz wkoncu ujebalem noob chara kondy i szwedzi sie na mnie zucili padlem 2 razy hack i selnolem chara i tak sie skonczyla moja przygoda ^^ na barlogu a znalem alll tyle ze teraz nie znam nikogo bo all nowi ownerzy to wiesz .:)

Latino 15-02-2007 20:31

hahahaha dobra wiesz moze uznasz ze sie podalem ale po prostu nie chce sie przezywac itd na tym forum mozemy normalnie pogadac ^^ . Jesli ja zaczelem to sorry .

Latino 15-02-2007 20:55

Lol

I co z tego ze sie postawio co oni we dwuch mogo loda??? Wlani rodacy ich uwalo 2 raz jak sie postawio przyklad : Catrishia i teraz pytanie czemu szwedzi i reszta muwio ze pl to nooby???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09.