![]() |
|
Jak ja kocham karlin.pl :)
A co do tego pojazdu na Rodziców to moim zdaniem jest to pokazanie że nie potrafi się wymyślec czegoś inteligentnego, a zarazem ośmieszającego daną osobe. A najgorsze jest to że nie wytłumaczysz takiemu kretynowi że On sam siebie ośmiesza pisząc takie żeczy. Pozdruffki dla Letkiego :*:* |
jest taka opcja szukaj :P jak tam wpiszesz morgana to znajdziesz temat dot. zdjęć aczkolwiek zadko odswierzany ;)
chyba że chcecie założyć go w wydarzeniach to równiez popieram |
Cytuj:
|
@Kakej
Tibia.com -> Zobacz Guild Board (Forum) =] http://images.tibia.pl/images/newsy/...1/lvl/200y.jpg Dla Napinatorów ... Odnalezione na góglach xd |
omg napisze coś z błędem a ktoś pominie sens całej wypowiedz, tylko doczepi sie własnie do tego co jest kompletnie w tej chwili nieważne
przeraza mnie Twoja mentalność sry |
AFff! Przed SS'em buchalismy sie w skladach Ja <Antervis> , Sequel, Etun Xali vs Punzhete, Solyd
rezultat : Sequel Killed at Level 112 by Punzhete |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Było jest/było 2-3 ownerów Nerona. Pozdro Kamil |
2* On i brat.
|
Cytuj:
Do tego jacyś kumple z rla ;) |
vic
,, Comment: 05 Jan 2008 21:14 You advanced from Level 203 to Level 204. Rl Brother Lavio Cold " jak to ludzie sie zmieniają ;p co do flow była coś mowa kiedyś ze kopengasi nie dzadzą grać polakom na servie ale widze teraz ze flow sami juz nadużywają siły ;/ wy to jestescie jak politycy (czy jakos inaczej sie na nich mowi) przed wyborami ;p 8o obiecujecie a mało dajecie :) edit@ czekam az ktoś mnie pojedzie po tym co napisalem ale taka jest prawda i nie zaprzeczycie tego... |
czy ktoś coś Tobie obiecywał? Jakoś nie przypominam sobie żebyśmy wychodzili na opena z hasłem "Za wolną Morganę" na ustach.
|
Dokładnie, nikt nie mówił, że walczymy za wolną morganę. Mówiliśmy tylko, że szwedzi nie pograją a to co robimy i będziemy robić, zależy tylko od nas i od liderów ;)
|
Cytuj:
|
21:07 Whisperwind Shadowwalker [144]: utani gran hur ""for free and better Morgana!!!!!
Nie cfffaniakÓj! Cytuj:
Adopcja w toku ;) |
[quote=Antonioo;2359019]Dokładnie, nikt nie mówił, że walczymy za wolną morganę. Mówiliśmy tylko, że szwedzi nie pograją a to co robimy i będziemy robić, zależy tylko od nas i od liderów ;)[/QUOTE
Wiec oswiecie nas jak bedzie wygladala dalsza gra na morganie ; ] I nie popychajcie bzdur ze nie walczyliscie o wolna morgane bo 50 % ludzi z flow tak mowilo a teraz sie okarze ze przykladowy koles z flow bedzie stal przed depo i niebedzie mu sie chialo kupic miesa i zajebie przykladowgeo sorka dla paru manasow NO BO TRZA MLV TRENIC xdd ;) |
Cytuj:
|
14:49 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.
Wtf ? Baranek ? xd |
taa... ghazuś
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |
|