![]() |
|
Ja zabiłem dragona na 31 lvl:)
|
Mój Rekord 16lvl Pall Na Tibii 8.0 Draga Skile 65/65 Na Candii z boltów:]
|
paladynem moim na 41 lvl ubilem Dl'a waste troche bylo ;p nie powiem ale zloocilem tower shielda ;p
|
Ja na 26 lvl-u draga solo. Zeszło 8 potów, ale szczegół :p
24 lvl - Wyvern. 6 potów, bo nie zostawiłem many na exana pox :( 13 lvl - Beho 2 lvl - Rat 8o Żondzem! |
No to teraz ja:
Knight 56lvl skille 75/71 - Black Knight ( 10 smp poszło ;/) Knight 20lvl skille 65/63 - Wyverna kngiht 45lvl skille 70/68 - Banshee Teraz gram sorkiem. |
Dargonek XD
Lvl 21 Skille 51/42 pallek (obecnie 30 rp XD 61/44 sux ale zacznę trenować XD) Ni co że poszedł 1 bp mp i hp XD ale draga ubilem XD Później na tych samych skillach ale z nowymi bp poszedłem na dragi zabiłem 5 ale 6 i 7 nie dałem rady bo mnie otoczyli XD |
moj najlepszy to chyba demodras. ubilem go na 88lv. teraz mam 94
prof:rp |
wyvern
Ja swoim palkiem na 38 lvl expilam na wyvernach :p
Skille 72/57 8o Pozdro for aLL |
Frost Dragon, waste: kilka zwykłych mp i kilkanaście power boltów ;)
|
orszabal
wise man ( solo ) ghazbaran ( na hita padl ) morgaroth elder demon ots king ots queen apocalypito team |
Best Player Killed solo:
141 EK na AFKU zabity przez 34 RP on Furora. Best Player Killed team: 232 EK and 171 RP zabici przez 68 RP and Friends on Furora. Best Monster Killed solo: Juggernaut zabity przez 169 ED on Secura. Best Monster Killed team: Ghazbaran zabity przez 154 ED and Friends on Secura. Morgaroth zabity przez 178 ED and Friends on Secura. :) |
Takie jak w podpisie ;D
|
Hydra na moim lvlu 35 :P elder druid z blokerem 131 ek :P
|
Ja na 33 lvl swoim drutkiem z 32 mlvl ubiłem banshee. Spotkałem to przez przypadek. zeszło DUUUŻO MP + kilka runek ofensywnych
|
Vampa 23 MS'em xD
Zeszły ze 3 MP ale nic :] Loot: katana ;/ |
ja vampa 16druidem <miszczu> XDDDD
|
Druidem - GS
Knightem - Wyvern |
Dragon Lord :D
Ubilem go na 27 levelu moim pallem. Skile 60/40. Stracilem 18 health potionow.
Lootnolem tower shield i 34 gp oraz 1 dragon hama, ale jakies nooby szly na war na carlin (tak slyszalem) i mnie ubili po drodze, wiec stracilem ;/ Ale jakos to przezyje ;) |
Ubile smoczka
Ja zabilem draga 20 palkiem skille 54/36 bez zadnego uha lub health potiona nic nie zmarnowalem.Uciekalem dookola drabinki i go ubilem prosty sposob zadnego waste.Loot:50gp,steel shield,2 dragon hamy
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29. |
|