Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

AxeVice 17-06-2009 09:16

Idz do sądu,ze okradli Cie w kultowej grze jaka jest Tibia :)

Danieldinio 17-06-2009 09:43

Pytałem się na poważnie. Wogule ta firma DROM jeszcze istnieje? Bo Dr Omader już się nie udziela na forum.

xBardolekx 17-06-2009 10:38

rodzyna

WYP3 STĄD!!

Danieldinio 17-06-2009 10:46

Zamiast pierdolić głupoty moglibyście mi pomóc.

xBardolekx 17-06-2009 10:48

zamiast pierdolić nam offtopa i wrzucać nam byś przeczytal faq jak sie robi nowe tematy

Yanne 17-06-2009 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2570337)
zamiast pierdolić nam offtopa i wrzucać nam byś przeczytal faq jak sie robi nowe tematy

DOBRZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BARDOL = ]

AxeVice 17-06-2009 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danieldinio (Post 2570335)
Zamiast pierdolić głupoty moglibyście mi pomóc.

Wybacz mi Ty mój mastahu...

Arav_ras 17-06-2009 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2569615)
No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci? :(
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?

Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.

Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?

Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.

Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup:

Ty kretynie. Znowu zaczynasz teksty w stylu : " mamusia nie pusci ? " to że u Ciebie tak jest/było to nie znaczy że u każdego,nie oceniaj innych swoją miarą ****u bo potem każdy Ci zacznie jechać i nie tylko na forum.Nie jestem cwany tylko tak mnie w*****asz że na serio chciałbym zobaczyc czy jesteś takim kozakiem w rlu,poznałem kilka osób z tej gry na rl i wcale niezałuję.
Jakiś czas temu pisałeś że mieszkasz w Warszawie...juz jesteś w Holandi? Spoko git :) Daj znać poprostu jak bedziesz w Krakowie/Warszawie, nie chcę tracic na Ciebie więcej niz 1 dnia,skoro chciałes mi dać adres to chyba juz nie odmówisz spotkania? :]
No i sprawa postaci,ja nigdy nie miałem zrookowanego chara tylko oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss ) ponieważ uznałem za bezcelowe klepanie monsterów a on stracił swojego chara i nie miał kim walczyć/grać.Widac to ty gówno wiesz i to tylko z forum skoro myslisz mnie z kumplem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2570129)
I Grebolu śmieciem jesteś tutaj ty, bo to nie ja cały czas jaki grałem w pixelach przesiedziałem w kanałach Ab.

I tu znowu widac jaki jestes głupi.Ty przesiedziałeś na spawnach lepszych mobków i uważasz się za lepszego?
Tak szukaj teraz moich błędów,znajdz je i napisz że jestem głupim idiotą bez szkoły. :)

Yanne 17-06-2009 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2570346)
Ty kretynie. Znowu zaczynasz teksty w stylu : " mamusia nie pusci ? " to że u Ciebie tak jest/było to nie znaczy że u każdego,nie oceniaj innych swoją miarą ****u bo potem każdy Ci zacznie jechać i nie tylko na forum.Nie jestem cwany tylko tak mnie w*****asz że na serio chciałbym zobaczyc czy jesteś takim kozakiem w rlu,poznałem kilka osób z tej gry na rl i wcale niezałuję.
Jakiś czas temu pisałeś że mieszkasz w Warszawie...juz jesteś w Holandi? Spoko git :) Daj znać poprostu jak bedziesz w Krakowie/Warszawie, nie chcę tracic na Ciebie więcej niz 1 dnia,skoro chciałes mi dać adres to chyba juz nie odmówisz spotkania? :]
No i sprawa postaci,ja nigdy nie miałem zrookowanego chara tylko oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss ) ponieważ uznałem za bezcelowe klepanie monsterów a on stracił swojego chara i nie miał kim walczyć/grać.Widac to ty gówno wiesz i to tylko z forum skoro myslisz mnie z kumplem.

I tu znowu widac jaki jestes głupi.Ty przesiedziałeś na spawnach lepszych mobków i uważasz się za lepszego?
Tak szukaj teraz moich błędów,znajdz je i napisz że jestem głupim idiotą bez szkoły. :)

kur#@!a emigrowal do holandi by mogl FEEEL SAFE w obrazaniu nas na forum zobaczcie kasztana xD

Wiecznyodpoczynek 17-06-2009 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
Do Holandii jadę na wakacje, jeśli jakoś pomoże to twojemu rozrośniętemu ego.

Ty Protoss, jak to jest nie umieć czytać?

Arav_ras 17-06-2009 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2570346)
oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss )

musi byc do bani

JAiR 17-06-2009 12:47

Dalej Wiszu!
Walcz , walcz , walcz ! Ahahahaha

:evul::evul:

#
RUSSEL POJEBIE BANANY BYLY DLA CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AEAEEAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

@wiszu: Tak , zawsze o tym marzylem !

Wiecznyodpoczynek 17-06-2009 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2570380)
musi byc do bani

Widzisz lamusie, gdybyś umiał odmieniać wyrazy nie było by problemu. Ale chuj ze szkołą, lepiej na*******ać w piksele, nie?

@ UP
Ciebie też mam zjechać?!!?!!??!?!!?!?
CHESZ TEGO CHUCK?! CHCESZ?!

Vasia 17-06-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2570428)
Widzisz lamusie, gdybyś umiał odmieniać wyrazy nie było by problemu. Ale chuj ze szkołą, lepiej na*******ać w piksele, nie?

@ UP
Ciebie też mam zjechać?!!?!!??!?!!?!?
CHESZ TEGO CHUCK?! CHCESZ?!

żałosny jesteś...

JAiR 17-06-2009 13:51

On jest żałosny , a ty jesteś skurw*elem !

Widzisz różnice ?:)

AxeVice 17-06-2009 14:05

Dla niego nie ma roznicy...

Vasia 17-06-2009 14:13

A Ty syfie udajesz wielkiego fightera...:baby:

chive 17-06-2009 14:20

Jest filmik z porannej akcji?

Wiecznyodpoczynek 17-06-2009 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasia (Post 2570452)
żałosny jesteś...

Ja nigdy nie sprzedałem nikogo, nawet w tak głupiej grze jak Tibia.
Widzisz różnicę między nami? Pierdolony w dupę kanalarzu? Sprzedawczyku z bananem w dupie?

AxeVice 17-06-2009 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasia (Post 2570493)
A Ty syfie udajesz wielkiego fightera...:baby:

No to chyba musze uciekac kolezko...idz sznurze sprzedaj swoich rl kumpli,poczujesz sie fajny...:baby:

PS.

Sorry,wedlug mnie nie masz rl kumpli

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19.