Arav_ras |
17-06-2009 11:00 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
(Post 2569615)
No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci? :(
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?
Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.
Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?
Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.
Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup:
|
Ty kretynie. Znowu zaczynasz teksty w stylu : " mamusia nie pusci ? " to że u Ciebie tak jest/było to nie znaczy że u każdego,nie oceniaj innych swoją miarą ****u bo potem każdy Ci zacznie jechać i nie tylko na forum.Nie jestem cwany tylko tak mnie w*****asz że na serio chciałbym zobaczyc czy jesteś takim kozakiem w rlu,poznałem kilka osób z tej gry na rl i wcale niezałuję.
Jakiś czas temu pisałeś że mieszkasz w Warszawie...juz jesteś w Holandi? Spoko git :) Daj znać poprostu jak bedziesz w Krakowie/Warszawie, nie chcę tracic na Ciebie więcej niz 1 dnia,skoro chciałes mi dać adres to chyba juz nie odmówisz spotkania? :]
No i sprawa postaci,ja nigdy nie miałem zrookowanego chara tylko oddałem go na 100+ poziomie rlowi ( protoss ) ponieważ uznałem za bezcelowe klepanie monsterów a on stracił swojego chara i nie miał kim walczyć/grać.Widac to ty gówno wiesz i to tylko z forum skoro myslisz mnie z kumplem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
(Post 2570129)
I Grebolu śmieciem jesteś tutaj ty, bo to nie ja cały czas jaki grałem w pixelach przesiedziałem w kanałach Ab.
|
I tu znowu widac jaki jestes głupi.Ty przesiedziałeś na spawnach lepszych mobków i uważasz się za lepszego?
Tak szukaj teraz moich błędów,znajdz je i napisz że jestem głupim idiotą bez szkoły. :)
|