![]() |
|
@zeberek
Ten outfit ma rece z gumy o0? Bo cos sa dluuuugie. |
Witam
Prosil bym o outfit Barbariana (bez addonow) w dragon lance/giant swordem w rece Z gory dzieki za prace |
Cytuj:
|
@Zeberek:
Wiesz ty bardziej powinienes to zdanie zapamientać... Zebys sie puzniej nie zdziwil <to nie jest groĽba> |
OMG! SPAM SPAM SPAM!
Od tego jest gg. Niech modek usunie wiadomosci, ta tez. @down zakladanie gg 20 sec Sciaganie, zalezy od transfera 10 sec do 5 min |
@_Omega_:
Zeczywiscie zrobil sie maly spamik. A jezeli ktos nie ma gg?? xd |
Poproszę outfit Assasin'a cały różowy (ze wszystkimi addonami i bez, oraz pojedyńczo je¶li można). Bez chodzenia (tylko jak stoi).
@Down Spam :F |
Koffam roooshooooffyyyy !!1
|
zrubcie outfit pls
Jak morzecie to zróbcie mi outfit Black Knight z mieczem na Wyvern
z Góry dzięki |
A tak przy okazji to w jakim programie kolorujecie outfity? I jak mozecie to dajcie link do pobrania
z góry dzięki |
Filia
ja chcę outfit ale...Dragona :D tyle że chcę żeby był Fioletowy i żeby miał 1 dodatek-na szyi taki amulet złoty a w amulecie srebrny kamień jakby:pmam nadzieję że będzie możliwe zrobienie tego smoka:D
|
|
Cytuj:
@edit Kolor outfitu obojetny |
Seksowna wielkie dzięki o to mi chodziło:]
|
|
No więc potrzebuje outfitu w stylu knight. Mieczyk addonu u pasa i na plecach jakać kusza lub łuk. ( proszę wysyłać na priv msg )
Będę bardzo wdzięczny za spełnienie mojej proĽby. @edit Kolory moga byc czarny i czerwony ( dowolna mieszanka ) proponuje zeby wlosy byly od warrior outfit. |
;p
Potrzebuje 2 outfity:
1 outfit : Orc Z lopata w reku 2 outfit : Orc z drewnem/kamieniami w reku |
|
Zamowienie
@up ThX!:D
Kolejne zamowienie 1. ma to być Orc w szacie czarnego koloru z berłem lub jak±¶ lask± i ma mieć korone |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |
|