![]() |
|
haha nie wpadlem tylko pojebalem daty. Pierwzxe konto to bylo Listopad, ale to bylo konto na Asterze. Nastepne to bylo 21 Kwiecien i nick to Ruthless Sniper na silverze i po tygodniu, zrobilem Neoxera i bylo to 28 kwiecien.
|
Aff... wczoraj bym zrobil djin questa, ale siostra suxx....
Dzsiaj kolejna proba ^^ edit: niedawno mialem adva na 46 mlev ^^ |
@up Gratki advanced
To jest ktos z polaków którzy jeszcze grają starszy na tym serwie odemnie?:D Jak narazie wygrywam :P :evul: |
Z tych co graja to napewno narazie tak.. ale z tych co nie to watpie :p
14:23 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Summoner of the Crystal Kingdom. Juz jestem na stale ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
WyGrAlEm PWNED !! |
|
22:05 You advanced in shielding.
Jeszcze tylko wbije sworda i zaczynam expic:) |
No no gz... rosnijcie w sile ^.-
A ja dzisiaj atakuje 45 lev ^^ |
@ up
zycze powodzenia napewno uda ci sie wbic, tak poza tym wbilem wkoncu(nie pierwszy raz) 49 lv:) |
Ha a ja wkoncu kupilem rh :p
Odrabiam straty :p Jak by ktos nie wiedzial to przed moim wyjazdem na wakacje zadecydowalem ze jestem retired wszystkie swoje itemy rozdalem. Po powrocie z wakacji jednak postanowilem ze bede kontynuowac swoja kariere na silverze otrzymalem pompoc chyba od 2 osob. Jak narazie od tamtej pory wbilem lvl 48 a mialem 42 oraz wydalem ciezko zarobiona kase na rh/crown armor/p legi (cicho :D) f axe/d lance/d shielda (to wylocilem z dragow :)) oraz boohy/ Narazie chyba wbije 50lvl i pochodze po questach choc znudzilo mnie juz expienie i postanowilem poeskillowac wiec zapewne wbije 1 axe i 1 shielding po czym wbije 50lvl i bede cieszyc ryja :P PS: Nie puszczac komentow typu "uzekla mnie twoja historia" PS2: po co napisalem to w "PS" jak i tak jakies dziecko neo napisze cos takiego aby nabic posta PS3:Pozdrowionka :) PS4: THX Rekin :* :D |
Wiesz co dolor uzekla mnie twoja historia...:evul:
:evul: nuup!!:evul: PS nie mam neostrady ^^ edit: mam cholerna lagi.... ehh ciezko bedzie z lev 79%... Zna ktos stone tomb za -1 za tp? |
@Kasztan
Znam każdą Tombę za tp :evul: na -1 w stone tomb dużo slimów , mumii , cryptów , kilka vampów : ))) w 1 miejscu są 4 vampy i ds, więc uważaj :D |
urzekla mnie twoja historia :) no... kontynuuj swoja kariere na silverze =) hehe, joke. nie ejstem zlosliwa =] to odchodzenie z silvery i rozdawanie itemow troszke mi mnie przypomina ;p bogata bym byla, gdybym tego kilkanascie razy pod rzad nie zrobila xD
|
Cytuj:
Ale pomimo lagow mam 23% do lev i se jutro rano wbije... heh, w tym tombie znlazlem tkaie miejsce ze jak sie idzie sa 3 vampy 1 ds a na dole 1 vamp pozniej na lewo 3 wiec se troszke pohuncilem ^.- 22:25 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 0.20 oz. 22:38 You see a black pearl. It weighs 0.20 oz. ^^ |
@up gratki:)
a ja jeszcze jutro tylko skilluje a pozniej bede gonil z lvlem:P bo juz za duzo osob ma +/- 50 :P musze wbic 60 :P a pozniej 70:) a pozniej skillowac8o |
14:52 You advanced from Level 44 to Level 45.
Rano nie dobijalem bo straszne lagi... jak tak dalej bende wastowac mfki to bende bil1 mlev 2-3 dni ^^ 27% do 47 ^^ |
Elo All!!
Ja tera chcę doexpic 70 lvl.Mam jeszcze 40%.Zrobie to i jazda na warlock quest.No i może jakąś atrakcje sobie zafunduje....:) Wkońcu moge cos pisać na tym forum Hail Seba~~ |
Konieczny? :D
|
@up
YEA :D Hail P....(obol) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |
|