![]() |
|
Ja znalazłem devil helmeta kolo facia to pozniej pisał zebym oddał to oddałem w zamian dostałem pełno leatherów,green dragon scalów itp
|
ciało. a w ciele RH, demonke i c arm 8o
|
Deda znalazlem:cup: a w nim drugon skale lags, megik plejt arnor i vinget chelmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::cup::cup: :cup::cup::cup::evul::evul:
Blagam modkow o zamkniecie tego tematu, bo to ciuchcia spamu, debilizmu i orgazmow dzieci neo :< |
damn ludzie... piszecie takie głupoty że szok ...
chyba real tibia wam się z otsami pomylił .... wypierdolić ten temat do kosza że tylko szum pójdzie /// na temat to chyba różne rzeczy do outfitów ( bat wingi , itp. ) po kilka sztuk :) , albo 18 royal spearów pod drzewem :S |
Heh...ja znalazlem wracajac z expa z dragon lair deda a wnim: hat of the mad i woi....i okolo 500 gp :P
|
Henock! Ten kolega mi to dal naprawde aha i sorki ze to napisalem bo mialo byc pisane co sie znalazlo sry
|
Ja znalazłem:
2 lootbagi: 1.-bag a wnim 2 bp chain armorów,1 bp mace 2.-2 bagi a w nich 3 bp battle hammer,2 bp battle shield Deda jakiego¶ 40+ lvl,a w nim: Zaczęty bp UH(2 runek nie było),Wand Of Inferno,pół bp SD,2 GFB,bp Mana Potion i uwaga:BLUE ROBE i KNIGHT LEGS! To było za czasów gdy grałem na Arcani gdzie dedów jest całkiem sporo. A na Luminerze(Mój obecny ¶wiat:cup:) na ziemi znalazłem bag a w nim jakie¶ 12 bagów no a w 12 było 15k :cup: |
Ja mailem big farta patrze na ziemi ded human, skusiło mnie go otworzyć a tu buch...
GOLDEN ARMOR 8o |
Ja na rooku znalazłem hatcheta, a na mainie ... serpent sworda, bp manasów i troche kasy. Ale jaki¶ kolo musiał się nieĽle obłowić, bo dedłem i straciłem warrior helmet i knight armor
|
E tam
E tam... Ja znalazłem w dedzie Aol, G Helmet, Demon Armor, DSL, G Boots, Blessed Shield, MLS i 3 pary softów... Miałem farta niezłego :):)
|
Na rooku --- katana (w dedzie)
Na Mainie --- beho shield i war hammer A jak padlem stracilem k legsy ;\ |
loot bag warty 7k
pojedynczy przedmiot to carlin sword na rooku a plate shield na mainie |
W dedzie dragon Shielda, a tak normalnie to serpent sworda :D
|
dzisiaj znlazłem 10 k bo jaki¶ go¶ciu nie wysłał poprawnie parcela i 10k do produ. :]
|
studded legi , dragon shield , fur boots
Na rooku studded legi na ulicy w miescie
na mainie w trupie zabitym przez goscia fur bootsy i dragon shield koles padl od trucizny summonowanego skorpiona prawdopodbnie bo trup byl caly. |
demon set i all rare
|
Vampire shield
|
E tam ja nie wierze w znajdywanie itemów na ziemii może tam kiedy¶ znalazłem ale raczej wolę kradnięcie
PS : polecam w depo w kazo :D |
dupa tam nic nie znajdziecie nie ma zadnych itemow :p:p:p
|
Ja raz w ciałku znalazlem bs a w 2 ciałku knight legsy (ktos padl na rotach i dwarfach jak trenił.:D)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |
|