![]() |
|
Cytuj:
|
bo tylko placze ze nic nie robimy wszyscy snuja
szczerze ciebie na bitwach nigdy nie widziałem a mówic co powinienem robic to potrafisz ogolnie to juz przemo mi dzis przyznal ze za duzo sie udzielam na tym forum. z niektorymi nie wygram kazdy tylko pretensje miec potrafi i dobre rady " ja w sumie nie gram, ja w sumie nie walcze, ja w sumie i tak do bitwy nie pobiegne - ALE powinniscie.... " i sie zaczyna jechane otorz sam ocenienie co powinienem you can hate me now mam sie troszcyc o lvl kazdego 40-50lvla z academy ktorego nawet nie znam a ktory sobie rs na noobach wbil i paraduje z nim przed drazami? a kto sie o moj tylek bedzie w bitwach troszczyc? wygramy te wojne - ale pozwolce ze stosujac metode ktora jak dotad przynosi skutek - i po swojemu - a nie tak jak kazdy "rzyczliwy wszystko wiedzacy" podpowiada |
@Grebol
3 fragi solo 1 z sathanem 1 z dofem i nie na byle jakich noobach -.-, Wanted sie meczylo prawie godzine zeby mnie zabic a ja z sathanem stalem w trapie lol. Gowno wiesz i zostaw to dla siebie ok? |
Huahahahhaha.Shanoz nice Avator:D :D :D :D :D
|
@Panda _/
Draz z Urbem szybkim logoutem nie biegają sobie od tak poza pz, jak nie mają trapa ( historia nam pokazała co Urb robi gdy są wyrównane siły: Ucieka i daje logouta ). Nie wiem kto dowodzi DoFa, ale powinniscie miec kontakt z DoFem aby wiedziec co sie dzieje, a po 2gie: 50lv mag raczej powinien stać na Manashieldzie i SSa ;o Acha i jeszcze jedno, Wanted raczej by massloga na WA nie zrobiło, więc jak Was biją, to może zbierzcie siły i ich trapnijcie, co? |
Cytuj:
LOL CORS jak uwas nie ma 30 na ventrilo to wy z depo nie wychodzicie. |
Cytuj:
|
Ojoj Miterek padl :((
Mietek Furaks Killed at Level 72 by Gammbler and by Lord sensej Pozdro Franek :) |
cors komu ty probujesz wcisnac ten kit, bylo was ponad 20 niie liczac noobow ponizej 100 levelaa i sie nie odwazyliscie zaaatakowac urba i draza chociaz ze byli sami ana ventrilo bylo raptem 5 osob widze ze powtorka z dnia jka jameha padl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
własnie do mnie dotarło!! masz racje!! cały dof ze mna posrodku to banda noobów :( draz i urb sa w stanie wszystkich nas zownowac - po koleji albo naraz nawet - zalerzy jaki beda miec humor wszyscy zginiemy ;( ;( |
Cytuj:
@do tego Pavulina~ Caly czas DoF narzeka ze Wanted grzeje pz ale jak ich jest mniej to, to samo robia.. No ale wiadomo to DoF, oni tak moga. |
Rekord na naszym ventrilo 26 osob jak draz padl bylo nas 13 :lolo:
|
Cytuj:
a cierpliwość jest cnota |
@sir kiksie jesli mnie zabili 3x po opuszczeniu wanted to chyba na otsie jakims ;)
-100 lvl by minavanda po godzinej walce i nie udacznych spamach ue tego pana ;P na koncu wzielem zjechalem cale hp na fb bo myslalem ze nie bedzie miec fraga a tu niestety byl -by Cors w venore trap przez okolo 40 osob niefartowany mass log (wtedy bylem w wanted ) 3x ue na corsa i jakas zdolal chlopak mnie jeszcze zabic :P minavand s*******al pierwszy i trapowal mwallami drogi byle by go nie dorwali a jak on strapowal to ja nie amilem gdzie uciekac :P -daffy anka pker jakis na 42 na larwach mnie zajebal z ekipa pkerow co moglem poradzic 42 lvl to sie sklada na kilka sd nawet od noobow ;P -vorn mnie zabil jak nie posiadalem gildi w trapie na hydrach pomagalo mu duzo osob (Za Raula bo go tluklem z sd chcial mnei wyjebac z hydr ) ;) -patanou na 66 lvl z hawkiem mnie zabili patanou mial 83 wtedy lvl i zajebal mnie z ue bo mialem malo many testowalem moje ue po nabiciu 66 lvla :P jak widzisz mam tylko 5 dedow od ludzi w calej histori na azurze po odejsciu od wanted zaliczylem jedna glebe ;) a to nie duzo lepiej sobie policz ile ja usmiercilem ludzi z dofem |
Cytuj:
to DoF Academy, fragów Akademii nie liczymy :) Bo jakby tak bylo to bysmy wygrywali 40+ [quote] Cytuj:
|
@DoF
Ja nie rozumiem w takim razie dlaczego wy w ogole sie czepiacie fragow, ktore wanted nabija na waszej akademii. Przeciez sami powiedzieliscie ze kazdy kto stanie wam na drodze a wiec:wanted, wa i nr ktorego juz chyba nie ma, kazdego czlonka bedziecie zabijac bo to wasz wrog. Zgadzam sie ale przeciez tak samo dla wanted wrogami sa ludzie z akademii DoF-u. To nie jest zadne pouczenie, ale zastanowcie sie czasami nad tym co piszecie wczesniej. @down No zgadza sie ze co to za rywal jak Draz ma 166 lvl a tamten koles 50 wiadomo, ale frag to jest frag i koniec, jest jego wrogiem i go zabil, nie wazne ze ma 100 lvli wiecej. Szkoda troche uj'ta na taki lvl no ale coz, jak sie nie ma kogo zabijac :D |
sa "wrogami"
ale bez przesady ciezko 50lvl nazwac "rywalem" i cieszyc sie z zabicia kogos kto pada na 2 sd. sa huntowani bo " pomagaja " naszym " rywalom " a nie dlatego ze stanowia zagrozenie dlatego nie sa liczeni jako frag wojenny - bo tak naprawde to nikt nie traktuje powaznie jakiegos 40 czy 50lvlu z WA - to tylko chodzacy magazyn run... |
Ja sie nie bende chwail w mojej karieze padlem 2 razy przez ppl :D raz w trapie raz przez mine po godzinie zabawy ;]
Co do WA, NO owszem zabijalismy, zabijamy tych co stana na drodze ale nigdy nie wliczalismy tego do listy fragów... Zreszta to juz bylo poruszane wczesniej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |
|