Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Floy 25-01-2007 23:10

2 Serwery Non-Pvp widze wyszły.

Szkoda że nie Pvp...może troche syfu z obsidi by wybyło.

^Awolver^ 25-01-2007 23:12

@capy, moreg, baxior
idzie sobie kurwa stad .. 2 strony ty smiejecie sie z byle czego i piszecie w wiekszosci "@capy" albo " @moreg" albo "@baxior" to kurwa bez jaja >.< aha i capy .. ie + forum tibia.pl wieczorem = double posty :P

zalozcie sobie temat "piszemy tylko do kogos! Zamiast prywatnych wiadomosci wolimy posty"

mOreg 25-01-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floy (Post 1222679)
2 Serwery Non-Pvp widze wyszły.

No pvp - no fun.

Przepraszam Cię Awolwerku, za to że nie dopuściliśmy Cię do głosu.
Chcesz to się włącz.
Wiem że ostre offtopy, ale to tylko forum.
Aha;d
Żeby nie było, gadamy dla Twej wygody na gg ;d

.:Boixos:. 25-01-2007 23:15

@AWO
wybacz panie awolver ;D
tez zauwazylem ze sie to w chat przerodzilo ;D
sry for all :>
i nie jestem kurwa baxior ~~:S

opowiedz cos o starych czasow,bo ja to widze jak zza mgly ^^ xD
ale z tego co tam piszecie wiekszosc kojarze ;D szczegolnie boneshardow

Capy 25-01-2007 23:17

@awo
Sorrka, ale to nie moja wina ze mam double posty:P Juz mam właczoną przegladarke MFF.

Co do swiatów non-pvp, gralem kiedys i nie polecam bardzo szybko sie nudzą.

@Boixos
Odezwij sie na GG! ;d

Voletin 25-01-2007 23:36

Może skończmy te kłótnie.

Do Ryby :
Masz racje co do Pephiego ale gdyby nie on wasze szanse na wygranie wojny bylyby znacznie mniejsze :)

Do Kiroya :
U are the boss.
Mądra decyzja z Cassparim.

Capy 25-01-2007 23:38

Hmmm, Cass poleciał, Mentor znów dzisiaj padł, może zastanów się jeszcze nad nim...Ale oczywiscie zrobisz jak uwazasz.

Voletin 25-01-2007 23:56

Ej chłopcy niechce być złośliwy wobec Mentora ale tyle dedów takim pallem...
Może ma lagi ale napewno coś jest nie tak jak powinno.

Ptak~ 26-01-2007 00:18

z tego co pamietam mentor w jeszcze starej starej wojnie, katg to bylo wtedy ? a moze rambo albo sobs nie pamietam, ale ponoc co chwile mial deep red, z sd jak trafil to i tak byl sukces. expic moze we czterech umieli, ale z tego co slyszalem pvp nie za dobre ;)

btw
Baxios
Capy
ktos_tam_jeszcze

http://img165.imageshack.us/img165/8066/eloziom6mh.jpg

takie z was ziomy ?:D

Fin'er 26-01-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capy (Post 1222506)
@Fin~
Może źle Cię oceniłem. Dobra Sorry:P Tylko wkurza mnie jak ktoś do mnie dymi. Peace!

Peace :) Mnie też troche poniosło.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1222527)
@capy
ty jestes dave caster??

@fin~~
akurat zrozumialem,ale sam przyznasz ze przyklady sa zle;S
porownalbym to bardziej do sytuacji gdy wkladasz reke w ogien a potem masz pretensje ze cie piecze ^^;D
ale sam powiedz,ze to nie to samo.
ET mialo powod zeby zabic tamtego zioma,to on cie wkopal.A jak ktos wypowiada wojne to niech liczy sie z konsekwencjami ;)

Możliwe, że ten przykład jest dobry :).

Wypowiedzieliśmy wojne ET bo My w Pink nie znamy pokoju za wszelką cenę choć sam pokój jest rzeczą cenną i pożądaną. Jest jednak tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor .

Wiem, że mamy w dupe i tak jak powiedział Pephy - żywi z tego nie wyjdziemy - ale walczymy :). Doceńcie chociaż to...

Temat o PINK wyczerpany :evul:

Wind 26-01-2007 01:00

Zdarzyło sie widzieć Mentora w akcji...

Oto przykład: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17053

Mógłby troszke popracować nad pvp... a nie tylko pisać "chcesz kupić pacc?" xD

Nedomanus 26-01-2007 01:34

. <-- kropka po 10 stronach bezsensownych bluchów :P

skoro temat o Obsidii to mini reklama:P
jeśli jacyś członkowie starego Order of Glory to czytają to msg me na tibii or gg :P
wróciliśmy jako Order of Night :P

pozdrawiam Yofa

Kiroy 26-01-2007 08:00

Pinks : taa szacuneczek fakt faktem to odwazne z ich strony ze sie tak rzucili :/ aczkolwiek nie po to ejst ta wojna aby walczyc przeciwko polakom :/ no ale chyba innego wyjscia nie ma :/

a co do wojny i rzadzenia po wojnie .... jesli wygramy to napewno liderem bedzie odpowiednia osoba :/ a nie jak teraz samowolka :/ niestety niektore sytuacje msuze tolerowac ze wzgledu na wojne ... no ale casspari se przecholowal i tyle :/

general Caster : bardzo cie przepraszam ze zrobil to czlonek Et :/ prosilem blagalem kazalem i nic :/ dlatego Cass jest poza Et:/ coo z nim zrobisz twoja sprawa !!

Pozdrawiam Wuja Kiroy Oficer polityczny :D lub jak ktos woli rzecznik prasowy :) ( nie mylic z Sb :D ) bo mnie zaraz zinwigiluja :D

p.s podalem swojego msn po to ze jesli ktos chce wiedziec konkretnego zapytac sie a nie po to aby otrzymywac spamy :/ bardzo prosze wyluzujcie :P
aha i z nikim nie bede sharowal itd naprawde dziekuej za propozycje ale mam swojego chara :P

.:Boixos:. 26-01-2007 08:54

@suv
usmialem sie po pachy

strazak 26-01-2007 10:33

Since Pephy has tried to reach out for peace

Ptak~ 26-01-2007 11:29

a po naszemu ? bo u mnie kiepsko z angielskim :(

@boxios

a miales isc w kat sie poplakac :(

Guodek 26-01-2007 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 (Post 1221865)

Ja mam 23 lata gole leb i jestem milosnikiem (L) i co to zmienia ? Odpier.l sie od kibiców bo to nie ma nic do rzeczyX( pozatym na meczu masz adrenaline prawdziwa bo sam za siebie mozesz walczyc i karzdy ma równe szanse X(

Cytuj:

Kórwa kmiocie jak masz odwage to powiedz to prosto w twarz a nie się napinasz na internecie...
==Początek offtopu:==

1 Zdajecie sobie sprawę, że tylko potwierdzacie moje słowa?

2. Poniekąd sam sobie jestem winny, bo w pośpiechu źle się wyraziłem.. Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. Tak Avatar to osobista sprawa, ale łącząc to ze sposobem wypowiedzi można wysunąc konstruktywne wnioski.

I owszem, należy skończyć wreszcie te badziewne kłótnie w tym temacie.

Peace

==Koniec offtopu==

@down
Spoko mnie też czasami ponosi :)

Capy 26-01-2007 12:00

Normalnie nie jestem taki za jakiego mnie uważasz, a pisze tak ponieważ mnie to wkurza ;) Poprostu nie lubie czegos takiego. Peace!;)
Okej Zrozumiałem :PP Nom to jest najgorsze potem nie ma hamulca :P:) ale co tam ważne ze juz jest loozik :)

Tibijczyk1984 26-01-2007 12:26

do goudek czy jak ci tam

1 Zdajecie sobie sprawę, że tylko potwierdzacie moje słowa?

2. Poniekąd sam sobie jestem winny, bo w pośpiechu źle się wyraziłem.. Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. Tak Avatar to osobista sprawa, ale łącząc to ze sposobem wypowiedzi można wysunąc konstruktywne wnioski.

I owszem, należy skończyć wreszcie te badziewne kłótnie w tym temacie.

Peace

taki cwany jestes dzieciaku bo net pozostawia anonimowosc i mozesz obrazac kogo chcesz i jak chcesz ale w rl swiecie juz taki cwany nie jestes pewnie kolejny cwaniaczek co siedzi przed kompem i tylko ma swiat wirtualny OMG litosci bo mi sie rzygac chce na widok takich ludzi jak ty X(

Ptak~ 26-01-2007 13:16

@ Tibijczyk

i vice versa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55.