Oryginalnie napisane przez pawlon
(Post 1074808)
to samo moge powiedziec tobie, pozwoliles takim gracza jak HWL sie rozwinac i zdobyc te levele ktore maja, wiec teraz masz co chciales:) i nie pisze ze ty masz lev 14,50, marny 70, rownie dobrze moglobys miec lev 100, 150, a moze 200? ;)poza tym 50 + to nie tkai zly lev wcale, wszsytko zalezy od tego jak sie postrzgasz, i jak sam siebie szanujesz :) ja bym nie mogl grac ze swiadomoscia ze jacys frajerzy moga mnie wkazdej chwilii napasc, napisac pay or die i ze im zaplace bo mi bezdie zal 1 levela czy cos. jakbym mial takie podejscie to bym teraz zaplacil te marne 100k(taki niedwno mi oferowano payment-teraz byc moze bylby wyzszy) i bym sobie siedzial w dp i gadal jako "wolny" player.wracajac do lev i "pozwalania komus na cos" jesli tak to upraszczac to wszsytko zlezy od ciebie, mogles byc polskim konda i zmieniac swiat na "lepsze". chociarz uwazam ze 70% z aws jak by miala te levele co my czy hwl to by robila to samo co oni, sam sie nei raz o tym przekonalem :D a raczej usilowali mi robic to co reszta ;D
w sprawie colora tu nei ma mowy o wdeptywaniu w gowno, tu w gre wchodzi uzaleznienie od gry ;) zreszta nie powiem tez jestem przywioazny do swojej postaci, ale pare lev wyzej czy nizej nie ma zanczenia kiedy stawka jest dla mnie duzo wieksza niz dbanie o wlasny char :) co nie zmienia faktu ze nie zamierzam glupio ginac, nie mylic pojec ;)
co do tych ravertonow itp, skoro oni sa tacy wszechmocni to czemu nie rzadza galana? xD gadac kazdy potrafi, pkowac noobkow tez, a cos wiecej jzu malo kto jak widac, ide sobie film obejrzec, a wy tymczasem wuazajcie zeby hwl was nie dopadlo :D
PS:
mamy wojne, hwl nie expi, my nie expimy w wiekszosci, macie wolne spawny i nie musicie sie obawiac ze ktos was wyrzuci, raj dla pg, wiec moja rada, idz zrob pg z paroma kolegami, "nie pozwol" sie rozwinacm ocniej hwl dopoki dzieki nam nei exdpia, i kto wie, moze ze dzien, tydzien, miesiac a moze pol roku, ty bedziesz rzadzil galana i bedziesz sie bawil w Robbin Hudda?
|