![]() |
|
to ja tż na tropiciela
Nick: Drackon out dam potem bo musze zrobić :P |
Tępiciel
Nick: Speed |
@kopeL
nick:Rayza lub Dei rola:eksterminator Dinozaurów |
Niech obydwoje wypier....
@Koper i turok Ja się zgłaszam na fake.... Chcę być tępicielem (ma być teraźniejszy czy histroyczny?) Name: TaTas Out: Zależy od odpowiedzi |
Cytuj:
pls fast |
No Thorusiu wkońcu go zbanowałeś ^^ A teraz zgłoś się do Faka ;<
/Szacunku! :P To mnie na tropiciela tylko żeby go nie zjadły w II odcinku... :P |
@Offtopic Thor wreszcie!Chwała mu!XD
@Koper nick Hubkaa out dam potem ;< |
koper mozesz mi odpowiedzieć na pytania??
Mam dawać outa do tepiciela? Przyjmiesz mnie? Jeśli mam dawać outa to czy ma to być stary (wiesz sredniowiecze), czy nowy (terazniejszość)? @Offtopic TaTaskers, Thor of heaven, Pedziej, dawidmaior, Hubkaa, Koper of Drawno Thor przyszedl :] |
Thorciu, popsułeś mi bunt ;<
Koper (Koperciu? xD): Nie wiem czy taki out pasuje, bo jest on w sumie taki zmieszany (można go uznać za teraźniejszy, a można za "nie teraźniejszy" :P) http://img360.imageshack.us/img360/1/beztytuurr6.png Imię to : Mia No, jeśli mnie przyjmiesz to napisz, a jak nie to zmienię out :< ________________ A teraz jestem smutny, bo Thorć mi wszystko popsuł ;< A już poparcie miałem XD @edit: A, mogę kolorki zmienić na outfitku ;< @down: Fafjnieeee xD |
http://img397.imageshack.us/img397/2290/turok2km3.png
" Jest Rok 2012 wojny o złoża ropy w iraku , walka z terroryzmem oraz dinozaury .Te przerośnięte jaszczurki żyją do teraz ... Moje rodzinne miasto Los Angeles jest otoczone ogrodzeniem pod napięciem 15.000 wolt ... cholernie dużo nawet jak dla ogromnej jaszczurki.Niektórzy odważni ludzie postanowili zostać tropicielami ja jestem jednym z nich"Z pamiętnika łowcy dinozaurów Damien'a Turok'a Przyjeliśmy: X-Zero-cywil Pacz-Łowca Drakon-Łowca Rayza-Łowca Speed-Łowca Gargoin-Cywil Huubka-Łowca Thor-Łowca |
pszepraszam
e sory za tamto ze bylem taki ale czasami tak pisze jak jestem zezloszczona jak jeszcze ktos mnie bardziej zezlosci to widzielisce sory za to :confused::(
|
@TaTaskers
Po 1 Nigdy nie słyszałeś o grze turok to ma być outfit współczesny wystarczy zwrócić uwagę na inne zgłoszenia Po2 Co się podniecasz ze thor czyta ten temat w końcu jest moderatorem tego działu? Topic. @edit Widze, że już sie nie załapie |
@turok
A można się jeszcze zalapac? |
@Pedziej
Załapiesz. Poprostu podaliśmy kto JUŻ jest w Fake :P |
@Koper
Już gadaliśmy na gg! ^^ Nick: Kogut Outfit: Ty już wiesz co! ^^ Profesja: Tępiciel |
Masz tu:
Name: TaTasek Out:http://img183.imageshack.us/img183/828/bababaov5.png Mieszkaniec Los Angeles Mam takie przeczucie (że o ile mnie weźmiecie) bede tylko w 1 obrazku :baby: @Edit poprawilem i teraz jest out i głowa... |
@up
Nie no, dinozaury muszą coś jeść xd |
:( zostane zjedzony?? Niemiło mi :( zrob chociaż bym się jakoś trzymał do prawie końca niech to mnie nie zjada na początku...
P.S. A macie już dinusie bo ja bym mogł coś zrobić ;p |
@Koper & Turok
Tępiciel Dino. Out: potem dam, bo jeszcze nie zrobiłem :p Nick/name: Ether/Etheross |
@Koper
imię: Jack tępiciel out: dam jak zrobię ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |
|