![]() |
|
Nie wiem jak mozna byc takim debilemm zeby grozic komus na rl za jakiegos z***anego posta czy tam msg w grze nie rozgryze takich noobow
|
Hell Graiser zawsze mi dzialal na nerwach jak juz wspomnialem. Zabijal innych without reason takze moich kolegow pisalem nawet o tym do innych ziomow z BB zeby cos z tym zrobili. Jednak jak to sie mowi trafila kosa na kamien :D i zabil wlasnie nie ta osobe co trzeba i dlatego wylecial z BB na forum tez byl temat o tym. Btw on byl w BB razem ze mna i ja chcialem go nawet zabic za to ze mnie wyzywal i dixtre ale pala mowil zebysmy "ochloneli" pozniej sie zobaczy :f. Nie chodzi mi o to kto sie wbija na cave tylko o to jak reaguja na hack paladinki a o niczym nie wiedza jak widac. Jakby np twoj dobry kumpel mial hacka (oby nie) a inni cos mowili na forum co jest nie prawda, nie zdenerwowalbys sie? Pamietam nawet jak paladinka ostatnio pisal na gc ze ma caly czas acc disabled i smial sie ze ktos probuje go zhaczyc ale nie sadzilem ze uda sie to komus. Niepotrzebnie tylko spamujemy na tym forum ;p Cu@all
|
@Loko Jaslo
Eh.! Jakby np twoj dobry kumpel mial hacka (oby nie) a inni cos mowili na forum co jest nie prawda, nie zdenerwowalbys sie? Bym napisal ze nic o tym nie wiedzia, a nie wyzywal innych od noob'ów. Btw. skoro nie chcesz juz spamowac forum, to czekam na zdjecia :_) ____ http://i5.photobucket.com/albums/y16...shield0002.jpg |
A jak moze napisalem? To tobie oczywiscie cos nie pasowalo i musiales dolozyc swoje.
|
Loko twierdzisz ze Quzqu kozaczy? patrzysz tylko za siebie a nie patrzysz na samego SIEBIE. Ale skończie już tym... jak chcecie to na tibii se kłóćcie a nie forum za¶miecacie...
A tak przy okazji... widzę, ze sytuacja polityczna w Danubii błyskawicznie się wkrótce zmieni... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie potrafisz sie przyznac do blędu? ______ http://i5.photobucket.com/albums/y16.../62lvl0001.jpg |
Cytuj:
-Diam~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiek tu nic do rzeczy nie ma... I przestań sie wyżywasz nad innymi młodszymi od Ciebie bo po co? Bywa, że syn jest mądrzejszy od swojego ojca... Btw. OPANUJ SIĘ! @down post Przecież logiczne jest to, że twój post jest do Knaaka~ ale także logiczne jest to, że mój post chodzi o to jak potraktowałeś Diamonica i jego młodszego wieku. Have Fun |
Cytuj:
|
Paladinka : to forum publiczne... po za tym tobie trzeba uswiadomic ze jestes kretynem bo nie sadze zebys sie sam domyslil ...
tak tak wiem jestem hunted na rl nie musisz sie produkowac |
hehe
HEehehe
widze pala ty kozak jestes zapraszam do olsztyna ;D a po knaaka nie ma sie po co fatygowac bo to typ na 2 liscie ktory jest twardy przed komputerem :P majacy zero szacunku na ulicy ;] i nie sluchajcie jego bajek ktore opowiada za plecami ElosSCScc |
^^
heh bt.w to ostatnio twoje ziomki knaak zostali grubo przekopani :D
|
Hahahah Knaak Buahaha
Omg OstrO OstrO Bialy~ Ty czlowieku po co tak piszesz żałuj że go nie widziałe¶..8o 8o albo w sumie nie, nie ma czego żałować knaak to ostry typ ma wzrostu tak z 180cm~ i warzy z 50 kg. Jest on leszczem na 2 liscie albo 1 strzała jak wolisz. Pozatym Knaak jestes ostrym noobem i dlatego jak cie spotkam to cie zdeczka obije. PozDro:baby:
|
Ach danubia
ach na tej danubi to s± niezłe jaja ino ide do kaze i nagl cala ekipa wyskakuje i sie tluk± bb z lil ;/ podchodze i ****u nagle finger wy***al ue i dostalem ;/ red i uh odrazu ;P nonstop się tłukom przy dp a najwiekrze jaja to z helgraiserem ;P zpadl 20 leveli wszystkich tlucze jak leci ;P nawet swoich rotfl :) dobra a teraz moje pytanie jaki jest wynik w fragach?
|
MUAH cala prawda o Knaaku wyjawiona.w Tibi to kozaczek nie? A tera pol olsztyna chce ci morde obijac , chyba bedziesz retired bo w szpitalu nie pograsz.MUAHAU
Btw. Pala gong odemnie doluz:) |
OMg.............wezcie solo styl na rl i bedzie wszystko jasne ^^
|
kose mu pod żebra kose!!! wkońcu sprzedał wam uzywane hmm!!!
o losie obudzcie się... w jakim wy swiecie zyjecie -.- |
Cytuj:
solo? solo solo lisc i po solo.. narka all spier.. z tego forum i tak cud ze tu zawitalem .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |
|