Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Danubia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9397)

Gunzo 15-02-2006 22:14

Nie wiem jak mozna byc takim debilemm zeby grozic komus na rl za jakiegos z***anego posta czy tam msg w grze nie rozgryze takich noobow

Loko Jaslo 16-02-2006 12:55

Hell Graiser zawsze mi dzialal na nerwach jak juz wspomnialem. Zabijal innych without reason takze moich kolegow pisalem nawet o tym do innych ziomow z BB zeby cos z tym zrobili. Jednak jak to sie mowi trafila kosa na kamien :D i zabil wlasnie nie ta osobe co trzeba i dlatego wylecial z BB na forum tez byl temat o tym. Btw on byl w BB razem ze mna i ja chcialem go nawet zabic za to ze mnie wyzywal i dixtre ale pala mowil zebysmy "ochloneli" pozniej sie zobaczy :f. Nie chodzi mi o to kto sie wbija na cave tylko o to jak reaguja na hack paladinki a o niczym nie wiedza jak widac. Jakby np twoj dobry kumpel mial hacka (oby nie) a inni cos mowili na forum co jest nie prawda, nie zdenerwowalbys sie? Pamietam nawet jak paladinka ostatnio pisal na gc ze ma caly czas acc disabled i smial sie ze ktos probuje go zhaczyc ale nie sadzilem ze uda sie to komus. Niepotrzebnie tylko spamujemy na tym forum ;p Cu@all

Y@hu^^ 16-02-2006 13:44

@Loko Jaslo

Eh.!

Jakby np twoj dobry kumpel mial hacka (oby nie) a inni cos mowili na forum co jest nie prawda, nie zdenerwowalbys sie?

Bym napisal ze nic o tym nie wiedzia, a nie wyzywal innych od noob'ów.

Btw. skoro nie chcesz juz spamowac forum, to czekam na zdjecia :_)

____
http://i5.photobucket.com/albums/y16...shield0002.jpg

Loko Jaslo 16-02-2006 14:36

A jak moze napisalem? To tobie oczywiscie cos nie pasowalo i musiales dolozyc swoje.

x3h0 16-02-2006 15:14

Loko twierdzisz ze Quzqu kozaczy? patrzysz tylko za siebie a nie patrzysz na samego SIEBIE. Ale skończie już tym... jak chcecie to na tibii se kłóćcie a nie forum za¶miecacie...

A tak przy okazji... widzę, ze sytuacja polityczna w Danubii błyskawicznie się wkrótce zmieni...

Paladinka 16-02-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knaak The Sorcerer
Teraram co sie stalo twojemu koledze ?

http://i26.photobucket.com/albums/c1...n/e8e548c0.jpg

ty tez oskarzasz Ld o hackowanie ? -.-

pol bb dalo mi msg pala hacked (ld hackers)

bardzo smeiszne...

ej ziomek .. to ze spadlo mi pare lvl to nie znaczy ze to juz jest koniec .. bo w twoim przypadu to t ypewnie juz bys sie pocial na rl albo powiesil sie MR knnak! i dam ci jedna mala rade .. zamknij morde na klotke jezeli nie chcesz dostac w******* na rl gnoju *******ony bo te twoje texty i smiech juz mnie powoli zaczyna draznic a do olsztyna tak sie sklada ze mam nie daleko i sporo kolegow mam tam ktozy z mila checia mi cie pokaza a wiec uwazaj na to co mowisz i piszesz..i nie zgrywaj z siebie bog wie kogo .. bo na rl napewno bys inaczej gadal..zbladl bys posikal bys sie i?abys wiedzial ze takich gowniazy moge zdeptac w kazdej chwili jak robaka. nara cfaniaku

Y@hu^^ 16-02-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loko Jaslo
A jak moze napisalem? To tobie oczywiscie cos nie pasowalo i musiales dolozyc swoje.

:'O!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loko Jaslo
To ze ty mowisz cos do mnie to ja na to sram i na ciebie tez ;) Jesli masz cos do mnei to wpadaj na rl. Ta wpadna ci na respa (ostre to bylo). Ktos cie przesladuje na podworku czy masz jakies moze kompelsy? xDDDD Taa ty teraz kozaka zgrywasz bo jest wojna ale i tak sie rozliczymy za to :). Tak to bys pewnie lizal d*psko nie? Wiem o co walcze ale nie musze mowic frajer*m takim jak ty co i tak nie zrozumieja nie raz juz na forum bylo tlumaczone. Nie musi nikt po ciebie przychodzic bo sam sobie poradze czaisz? Po prostu nie lubie jak ktos mowi bezsensu a ty tak wlasnie pierd*lisz i kozaka zgrywasz, zobaczymy jednak po war ;f Child..
A co do reszty to po co tak mowicie caly czas o osobach trzecich zajmicie sie lepiej soba.

Hail Bad Boyss!
Peace out!

Cos wiecej masz do dodania?
Nie potrafisz sie przyznac do blędu?
______
http://i5.photobucket.com/albums/y16.../62lvl0001.jpg

Diamonic 16-02-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka
ej ziomek .. to ze spadlo mi pare lvl to nie znaczy ze to juz jest koniec .. bo w twoim przypadu to t ypewnie juz bys sie pocial na rl albo powiesil sie MR knnak! i dam ci jedna mala rade .. zamknij morde na klotke jezeli nie chcesz dostac w******* na rl gnoju *******ony bo te twoje texty i smiech juz mnie powoli zaczyna draznic a do olsztyna tak sie sklada ze mam nie daleko i sporo kolegow mam tam ktozy z mila checia mi cie pokaza a wiec uwazaj na to co mowisz i piszesz..i nie zgrywaj z siebie bog wie kogo .. bo na rl napewno bys inaczej gadal..zbladl bys posikal bys sie i?abys wiedzial ze takich gowniazy moge zdeptac w kazdej chwili jak robaka. nara cfaniaku

Tylko nie rozumiem ocb, on tylko spytał czy on go też oskarża o hackowanie tak jak cała reszta bb... A grożenie komu¶, że go na rl złapiesz ¶wiadczy tylko o tobie, over n'out. Cya idiot...

-Diam~

Paladinka 16-02-2006 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Tylko nie rozumiem ocb, on tylko spytał czy on go też oskarża o hackowanie tak jak cała reszta bb... A grożenie komu¶, że go na rl złapiesz ¶wiadczy tylko o tobie, over n'out. Cya idiot...

-Diam~

ten post byl inwidualnie skierowany do kannaka nie do ciebie.. a po 2 nie mam zamairu uzerac sie z gnojami typu ty.. bo twoj wiek w twoim opisie mowi sam za siebie.. Cya

x3h0 16-02-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka
ten post byl inwidualnie skierowany do kannaka nie do ciebie.. a po 2 nie mam zamairu uzerac sie z gnojami typu ty.. bo twoj wiek w twoim opisie mowi sam za siebie.. Cya

człowieku a znasz znaczenie słowa "Gnój"?
Wiek tu nic do rzeczy nie ma... I przestań sie wyżywasz nad innymi młodszymi od Ciebie bo po co? Bywa, że syn jest mądrzejszy od swojego ojca...
Btw. OPANUJ SIĘ!

@down post
Przecież logiczne jest to, że twój post jest do Knaaka~ ale także logiczne jest to, że mój post chodzi o to jak potraktowałeś Diamonica i jego młodszego wieku.
Have Fun

Paladinka 16-02-2006 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez x3h0
człowieku a znasz znaczenie słowa "Gnój"?
Wiek tu nic do rzeczy nie ma... I przestań sie wyżywasz nad innymi młodszymi od Ciebie bo po co? Bywa, że syn jest m±drzejszy od swojego ojca...
Btw. OPANUJ SIĘ!

chyba do was nadal nie dociera to ze ten post byl skierowany do knaaka.. a on dokladnie wie o czym ja mowie:) a wiec komentowanie mojego postu nic nie zmieni..:) i tylko tracicie czas .. nara

Insane Jezus 16-02-2006 18:27

Paladinka : to forum publiczne... po za tym tobie trzeba uswiadomic ze jestes kretynem bo nie sadze zebys sie sam domyslil ...

tak tak wiem jestem hunted na rl
nie musisz sie produkowac

Scandal 16-02-2006 20:50

hehe

HEehehe
widze pala ty kozak jestes zapraszam do olsztyna ;D
a po knaaka nie ma sie po co fatygowac bo to typ na 2 liscie ktory jest twardy przed komputerem :P majacy zero szacunku na ulicy ;]
i nie sluchajcie jego bajek ktore opowiada za plecami
ElosSCScc

Scandal 16-02-2006 20:56

^^

heh bt.w to ostatnio twoje ziomki knaak zostali grubo przekopani :D

Princes Keaya 16-02-2006 21:07

Hahahah Knaak Buahaha

Omg OstrO OstrO Bialy~ Ty czlowieku po co tak piszesz żałuj że go nie widziałe¶..8o 8o albo w sumie nie, nie ma czego żałować knaak to ostry typ ma wzrostu tak z 180cm~ i warzy z 50 kg. Jest on leszczem na 2 liscie albo 1 strzała jak wolisz. Pozatym Knaak jestes ostrym noobem i dlatego jak cie spotkam to cie zdeczka obije. PozDro:baby:

Budosz 16-02-2006 21:12

Ach danubia

ach na tej danubi to s± niezłe jaja ino ide do kaze i nagl cala ekipa wyskakuje i sie tluk± bb z lil ;/ podchodze i ****u nagle finger wy***al ue i dostalem ;/ red i uh odrazu ;P nonstop się tłukom przy dp a najwiekrze jaja to z helgraiserem ;P zpadl 20 leveli wszystkich tlucze jak leci ;P nawet swoich rotfl :) dobra a teraz moje pytanie jaki jest wynik w fragach?

ziomalek16 16-02-2006 21:19

MUAH cala prawda o Knaaku wyjawiona.w Tibi to kozaczek nie? A tera pol olsztyna chce ci morde obijac , chyba bedziesz retired bo w szpitalu nie pograsz.MUAHAU

Btw. Pala gong odemnie doluz:)

Dezoter 16-02-2006 23:17

OMg.............wezcie solo styl na rl i bedzie wszystko jasne ^^

Dark Trova 17-02-2006 00:23

kose mu pod żebra kose!!! wkońcu sprzedał wam uzywane hmm!!!

o losie obudzcie się... w jakim wy swiecie zyjecie -.-

Paladinka 17-02-2006 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dezoter
OMg.............wezcie solo styl na rl i bedzie wszystko jasne ^^

chcialem dla tego dzieciaka tylko przemowic do rozumu te ze zgrywa wazniaka w grze i gada za duzo to moze wyjsc mu bokiem w taki sposob jak juz mowilem:)

solo? solo solo lisc i po solo..

narka all spier.. z tego forum i tak cud ze tu zawitalem ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.